davidecek19 Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Počkej než si to sedne. Popřípadě si ručku par krat zatahni za jizdy - na par metru, at si to rychleji sedne. Doufejme, ze jsi nemazal lanka k rucce olejem - stece ti to do bubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ja rucku nezatahuju vubec, leda v zime kdyz si chcu pohrat s autem na volnem parkovisti. Jinak se snazim nezatahovat rucku vubec. Zaradim tam zpatecku a kdyz je velky kopec tak podlozim kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Tak tak ruční brzda jen pro S.T.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Obcas ji dejte co proto. Tim zjistis, zda pri nouzovem brzdeni je ok. Jinak bubny rezati jak zvenci tak zevnitr a pokud nekdo malo brzdi, tak se vam urcite nekdy oziva seveleni od bubnu. To je ta rez, kterou celisti stiraji. Takze ja ji mam pekne pod kontrolou, a pokud budu chtit, tak si ji zajizdy klidne zatahnu a BRZDI. Ne ze zacne brzdit az po 50 metrech!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Nechápu co jsi chtěl tim zdělit protože při brždění ruční brzdou brzdíš jen jednou paknou na každe straně tim je potom i uměrné opotřebení a dřivějšší vyměna a s tim čištění br. bubnu to až tak neplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ja rucku nezatahuju vubec, leda v zime kdyz si chcu pohrat s autem na volnem parkovisti. Jinak se snazim nezatahovat rucku vubec. Zaradim tam zpatecku a kdyz je velky kopec tak podlozim kolo Mate pri zimnim blazneni na ledu nejake zkusenosti s ESP, mnohokrat jsem to chtel na zamrzlem parkovisti vyzkouset, ale nakonec mi prislo zbytecne auto trapit. Predpokladam, ze rozdil ve prospech ESP tam bude, nicmene jako po kolejich to asi nepojede. Diky za info. Jinak pouze z te zarazene rychlosti mam taktez strach, takze na zimu vozim kovovy klinek pod kolo. Nacez na chalupe vsichni umiraji smichy a pokrikuji cosi o metalizovanem kombiku, co prave prekonal odrazovy mustek pod prednim kolem a uhani primo na sjezdovku. Jen pro informaci, nejsem blazen - ten klinek mam od doby, co mi na passatu primzly zadni desky ke kotouci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Mate pri zimnim blazneni na ledu nejake zkusenosti s ESP, mnohokrat jsem to chtel na zamrzlem parkovisti vyzkouset, ale nakonec mi prislo zbytecne auto trapit. Predpokladam, ze rozdil ve prospech ESP tam bude, nicmene jako po kolejich to asi nepojede. Diky za info.Jinak pouze z te zarazene rychlosti mam taktez strach, takze na zimu vozim kovovy klinek pod kolo. Nacez na chalupe vsichni umiraji smichy a pokrikuji cosi o metalizovanem kombiku, co prave prekonal odrazovy mustek pod prednim kolem a uhani primo na sjezdovku. Jen pro informaci, nejsem blazen - ten klinek mam od doby, co mi na passatu primzly zadni desky ke kotouci... s ESP mam velmi bohate zkusenosti - zadne ESP nemam Jinak klinek je velmi dobry, nejdriv se mi taky smali, ale pak se mi ho pokouseli ukrast , takze ted polozim klinek pod kolo a popustim auto abych ho zatizil proti ukradeni jinak klinek jsem ziskal od neznameho kamionare, jednou si tak jedu domu a koukam ze neco lezi uprostred cesty byl to ten klinek a nikdo o nej nejevil zajem, taxem ho v zajmu bezpecnosti schoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Mate pri zimnim blazneni na ledu nejake zkusenosti s ESP, mnohokrat jsem to chtel na zamrzlem parkovisti vyzkouset, ale nakonec mi prislo zbytecne auto trapit. Predpokladam, ze rozdil ve prospech ESP tam bude, nicmene jako po kolejich to asi nepojede. Diky za info.Jinak pouze z te zarazene rychlosti mam taktez strach, takze na zimu vozim kovovy klinek pod kolo. Nacez na chalupe vsichni umiraji smichy a pokrikuji cosi o metalizovanem kombiku, co prave prekonal odrazovy mustek pod prednim kolem a uhani primo na sjezdovku. Jen pro informaci, nejsem blazen - ten klinek mam od doby, co mi na passatu primzly zadni desky ke kotouci... s ESP mam velmi bohate zkusenosti - zadne ESP nemam Jinak klinek je velmi dobry, nejdriv se mi taky smali, ale pak se mi ho pokouseli ukrast , takze ted polozim klinek pod kolo a popustim auto abych ho zatizil proti ukradeni jinak klinek jsem ziskal od neznameho kamionare, jednou si tak jedu domu a koukam ze neco lezi uprostred cesty byl to ten klinek a nikdo o nej nejevil zajem, taxem ho v zajmu bezpecnosti schoval To jezdil muj znamej s tim kamionem a nechal ho jak rikas na silnici, tudiz bud tak hodny a vrat mu ho, dodnes se po nem shani. Adresu ti napisu PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 s ESP mam velmi bohate zkusenosti - zadne ESP nemam Jinak klinek je velmi dobry, nejdriv se mi taky smali, ale pak se mi ho pokouseli ukrast , takze ted polozim klinek pod kolo a popustim auto abych ho zatizil proti ukradeni jinak klinek jsem ziskal od neznameho kamionare, jednou si tak jedu domu a koukam ze neco lezi uprostred cesty byl to ten klinek a nikdo o nej nejevil zajem, taxem ho v zajmu bezpecnosti schoval Prave, kvuli takovym dareckum na dalnici zvazuju porizeni kovoveho krytu pod motor. Uz jsem nekolikrat pred nadilkou vypadnuvsi z kamionu klickoval - potom se ESP docela hodi. Jinak mi auto prijde hrozne nizke, v dokumentaci jsem sice zadnou hodnotu svetle vysky nenasel, nicmene pokud se postavim vedle jakekoliv octy (seriove, tunery plazici se milimetr nad asfaltem pochopitelne neuvazuju) je proste vyssi. V servisu na otazku, zda-li je 11 cm normalni vyska jen krcili rameny, tak nevim. Nemate prosim nekdo zkusenost, zda-li je ruzna vyska u ruznych motorizaci, popr. metr v garazi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ja ji nezatahuju v zime nikdy...vzdycky tam soupnu zpatecku a mam klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 ja ji nezatahuju v zime nikdy...vzdycky tam soupnu zpatecku a mam klid To ja to delal take tak, ale kvuli dalkovemu startu tonelze. Tudiz jsem sondoval.... Ale pres noc ji asi nenecham nikdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chozee Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Ahoj, chci se Vás zeptat, dneska jsem prijel se svoji Octavkou do prace a strasne me smrdeli zadni brzdy. Co se mohlo stat? Obe zadni kola byly dost teply a dost smrdely. Rucni brzda byla odbrzdena. Diky za odpoved Chozee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chozee Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Problem vyresen. Chozee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 A co tomu bolo? Ozaj, zmensi si podpis, strasne to zneprehladnuje citanie temy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chozee Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 A co tomu bolo?Ozaj, zmensi si podpis, strasne to zneprehladnuje citanie temy. Ahoj, spatne se vracelo na obou stranach lanko v bovdenu. Tak jsem lanko trochu v bovdenu prostriknul olejem a je po problemu. Jelikoz mam Octavii velice kratce tak se musim porad ucit a studovat vyrobni mouchy Skodovky. Pro jistotu dnes budu objednavat nove bovdeny, abych byl pripraven na zimni sezonu a nevytrestalo me to v silnych mrazech. A taky jsem si trochu ohral do fialova zadni kotouce, takze ty lanka preventivne vymenim. Chozee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Zdarec.Nějak mi nejde ruční brzda.Na zadní nápravě mám kotoučové brzdy.Auto jsem koupil už s tím,že se ruční brzda zatahovala,až na samotný vrch(poslední zub) a stějne to skoro vůbec nebrzdilo.Původní majitel říkal,že nechal měnit kotouče a brzdové desky a nechal ji tak zatím na volno.Auto mám již delší doba a tak jsem se rozhodl,že ji teda trochu dotáhnu na lancích co jsou v tunelu,aby kola zustaly stát na 4 zubu ručky.Jak jsem to dotáhl tak efekt byl stejný jak před tím.Lanka natáhlé,ale kola se jen trochu přibrzdí(skoro vůbec a to jsou lanka natáhlé jak struna).Díval jsem se na kotouče a destičky,ale jsou v porádku.Tak nevím co ještě udělat aby to konečně brzdilo jak má.V protokolu od STK jsem našel zápis o zjištěné závadě na převodu parkovací brzdy,ale nevím kde to hledat.Tak snad někdo poradí jak na to.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 (editace) no mě by spíš zajímalo ohledně ruční brzdy jestli by O1 4x4 1,8t šla dát hydrauliká ruč. brzda,chci na předek dát Rs 312 brzdy a na zadek ty co mám ted na předu to je 288 kotouče pujde to tam dát??? Editováno: 30. Listopad 2008, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Zdarec.Nějak mi nejde ruční brzda.Na zadní nápravě mám kotoučové brzdy.Auto jsem koupil už s tím,že se ruční brzda zatahovala,až na samotný vrch(poslední zub) a stějne to skoro vůbec nebrzdilo.Původní majitel říkal,že nechal měnit kotouče a brzdové desky a nechal ji tak zatím na volno.Auto mám již delší doba a tak jsem se rozhodl,že ji teda trochu dotáhnu na lancích co jsou v tunelu,aby kola zustaly stát na 4 zubu ručky.Jak jsem to dotáhl tak efekt byl stejný jak před tím.Lanka natáhlé,ale kola se jen trochu přibrzdí(skoro vůbec a to jsou lanka natáhlé jak struna).Díval jsem se na kotouče a destičky,ale jsou v porádku.Tak nevím co ještě udělat aby to konečně brzdilo jak má.V protokolu od STK jsem našel zápis o zjištěné závadě na převodu parkovací brzdy,ale nevím kde to hledat.Tak snad někdo poradí jak na to.Dík. měl jsem také prblém s ruční brzdou ale já musel vyměnit celou konstrukci pokud tobě ručka drží na zubech tak to není můj případ, ale chyba bude úplně někde na koncovém dílu ručky, může to tam být zatuhlé, zanesené bordelem... zkus si auto zvednou lehnout si pod něj a uvidíš co se děje.v tuto chvíli jinak netuším včem jiném by mohl být problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zdar všem, dla jsem nové zadní desky včera a pořád mi nějak špatně brzdí ruční brzda, spíš jen jedno kolo a hodně špatně . Co s tím? štelování je pod tunelem mezi sedáky. musím rozebírat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ahoj,dotažení se provádí ve voze.Musí se sundat tunel kolem ručky a potom jsou tam dva lanka spojená sponou a tam se to dotahuje.Ale vzhledem k tomu že auto má automatické vymezení vůle tak seřizování ruční brzdy by nemělo být nutné.Aspoň takhle to píšou v DP,spíše bych hledal chybu někde jinde,lanovody,samonastavování v bubnech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ahoj,dotažení se provádí ve voze.Musí se sundat tunel kolem ručky a potom jsou tam dva lanka spojená sponou a tam se to dotahuje.Ale vzhledem k tomu že auto má automatické vymezení vůle tak seřizování ruční brzdy by nemělo být nutné.Aspoň takhle to píšou v DP,spíše bych hledal chybu někde jinde,lanovody,samonastavování v bubnech. nemám bubny, kotouče vzadu. Ale samonastavovací mechanizmus funguje good, hned po několikati sešlápnutí se doštelovaly pakny . Ale ta ručka... nic moc. stejně jako před výměnou , Jak prosím rozebta tunel a v autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tiez mam pocit, ze mas zablokovane lanovody ruc.brzdy. Dost casty problem Octavii. Posielam ti ,ale male foto, kde su skrutky co drzia tunel pri rucnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tiez mam pocit, ze mas zablokovane lanovody ruc.brzdy. Dost casty problem Octavii. Posielam ti ,ale male foto, kde su skrutky co drzia tunel pri rucnej. dík, pak stačí je jen rozhýbat? promazat? povolit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Casovo najrychlejsie, je ich vymenit. Financne je to tiez v pohode, nove lanka som kupoval asi za 8 Eur za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 kup nové a máš klid ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.