Přejít na obsah

Fabie na 18ckach


Chudej student

Doporučené příspěvky

Pro inspiraci...

Vyborna inspirace pac tyhle kola sem pred hodinou objednal.. :t

GratulujU!!!Mit zlou FRS, jako,ze bych ji chtel, taky bych taky dal replicy A8.Uz mi to lezi v hlave dlouho... -_- Myslim,ze k ty zluty to bude mazec!!!Uplne to mam pred vocima!!! :o)) Jinak jsem videl FRS na 18 speedlinech z Octy a gumy na tom byly 215/35/18... :o Snad nejvetsi slupky,co jsem kdy videl... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18´´ ma jeste axonacka, pak jeden sedan a zluty RSo ze zlutejma speedlinama

ale jako me uz se to az zas tolik nelibi, me uz i 17ky prechazej me se ted nejvic libi 9*16 a aspon 6 nejlepe 8 cm dolu :-)))

jinak rozmer pneu na 18´´ je tusim 215/35/18 ale ta modra ma snad 245ky ci co uz si to nepamatuju, ale ta uz je letos stejne mit nebude co sem slysel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chudej student: Ty ty kola nějak střídáš ty máš s nima obchod nebo bazar :p-_-

Amogh: Já koupil také 17" a taťka říkal kup 16" jsem mu řekl, že bych koupil 16" v 9" rozměru ale bez pořádně sníženého podvozku to nevynikne tak jak to říkáš ty!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tak amogh, v tom případě si budu muset pěkně dlouho počkat, pač nemám na štelovací podvozek a nevím jestli si ho vůbec někdy koupím, ale na 17" na Fabia svoje kouzlo a líbí se mi to!!! A na to tvojim autě ty kola jsou pěkné a asi byly vyrobené přimo na tvé auto :t !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chudej student: kdyz me rikas, abych cetl mezi radky tak by si mel cist i ty, mluvil sem ciste o vzhledu kola jako takovyho ty sis tam zacal sam cpat, ze moje Ozta sou lepsi jen proto protoze sou drazsi to sem ja nerek to si tvrdil ty!!!!!! Navic sem mluvil o tech originalech na fotce a ty si to vztahujes furt na to ze ty kupujes repliku, na fotce je origo a to pochybuju ze bude levnejsi jak OZto.

Ohledne tvejch plku s nasim RSem tak zadny nemame heh. Ohledne HTP to uz v aute 1) neni 2) je to dobrej motor! Jen to je proste pro auto bez takovejhle uprav ten moturecek uz nato nestacil.

Dalsi vec dit ja ti ten nazor neberu ze to mam jak kolotoc, rika tomu tak hodne lidi a ja se tomu nebranim ja mam kolotoce rad. Jenze je tu problem jakmile clovek vyjadri nazor ze se mu absolutne nelibej okamzite si to vztahujes na sebe a buh vic co pricemz to tak mysleny neni.

Jestli narazis na me jako ze to upravuju podle jinejch lidi tak ses absolutne vedle a to ti tady potvrdi, kde kdo, vzdycky sem se sel poradit a nakonec sem si to stejne zhodnotil sam a udelal jak se to libi me! Pro me zame si tam dej vazne treba 22" kola kdyz se ti tam vejdou, a dej si tam klidni repliky kol od Ferrari bude me to vazne jedno jen ti pak reknu jestli se me to libi nebo ne. Pokud se stim nehodlas smirit, ze nekdo muze mit jinej nazor tak to sem vubec nedavej a kup si je a koukej se na ne doma pred barakem a mas to. Ja kdyz sem taky neco ukazu pocitam z vlnou odporu lidem, kterejm se to nelibi ale nekdo muze mit vkus stejnej ale kazdej ma pravo si rict svuj nazor! Tobe sem ho taky nikdy nebral!

Editováno: , autor: laky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No Laky ja se s Tebou nebudu hadat,pac nema cenu vysvetlovat tomu kdo nic nepochopi..Precti si to jeste jednou ten muj posledni prizpevek...Ty totiz vse co sem napsal si otocil proti me...musim se az skoro smat tomu co si zase napsal..Jinak na fotce je replika..jestli neveris tak Ti to kolo zejtra vyblejsknu..za druhy je mi jedno jestli doma mate RS nebo neco jinyho..Sam si o tom neco blekotal,tak sem Ti na to jen oponoval..dalsi vec je ta ze sem nepsal ze HTP je na peachu motor ale myslel sem to v pomeru..HTP a RS..Jinak pokud si prectes svuj prvni prizpevek tak tam bylo napsano ve zkratce ze ty kola co mam se nikdy nemuzou rovnat tem co mas Ty..Kdyby tam bylo napsano,tyhle se mi nelibej,beru to.Jinak moc dobre vim ze OZ jsou kvalitou uplne jinde nez tyhle repliky..OZ je proste PAN kolo..Jiste ze se Ti libej na aute vic ty co mas Ty,jinak by sis je tam asi nedaval ze jo..ale odpoved si napsal stylem---Prestavuju sve HTP a ja bych prisel a napsal Ti ze HTP se vykonove a kvalitou nemuze rovnat RS..ale ja bych to nikdy neudelal,protoze kazdej ma jiny vkus,neco jineho mu vyhovuje a za dalsi jsou i jiste financni moznosti..Mas pravdu ze muj nazor si mi nikdy nebral,ale to jakym stylem si se uvedl v prvnim topicu me dostalo do stadia kdy Ti pisu tohle..jeste jednou,kdyby si prisel a rekl ze se Ti to nelibi byla by to vec jina...ale kdyz uz,tak srovnavej jabka s jabkama a ne jabka a hrusky..A nemusis mi odpovidat na vse co sem napsal ze delaj jisti jedinci..nemusis se porad vykrucovat z toho co sem psal..ze jisty lidi upravujou auto podle jinych..ja Te mezi ne neradim..Ja si vzdycky delal auta podle sebe,RS uz je moje ctvrte a vzdy sem byl spis zastancem stylingu nez uprav narazniku a zavarovani..ale kdyz je to hezke tak proc ne..ono to vlastne to nemusi byt ani hezke ale hlavne aby to delalo majiteli radost..Mysli si o me co chces,ja udelam to same a nebudem zasirat forum temato prizpevkama...to je z me strany vse..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezky řečeno... "To je vše..."

1/Chudej student: Špatně si Lakyyyho pochopil s těma replikama a origem... mluvil o té německé fabii s těma A8 kolama že to jsou 18" a že tvoje replicy buh ví co...

Ber ho trochu s rezervou a už se nehádej

2/Laky nevim jak to říct slušně... Už jsem proboha nic nepiš... Ty zase nechápeš studenta jak to myslí... Řeknu ti to jinak... Až budeš chtít vyjádřit nesouhlas tak napiš ne nebo nelíbí... Už nepiš věty stylu nelíbí tydle jsou lepší... Většinou to přirovnáš k něčemu co máš na autě ty... (mnohdy nechtěně co jsem tak vypozoroval...) a ono to pak vypadá poněkud chlubivě...

3/Ten combík s 16" je super... to je přesně to co se mi líbí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chudej student: ok ok, pospicham nak to nebudu resit, spousta veci prave hodne lidi vi jen, ze neco sem napisu ale jak to je a tak to sem nebudu psat, zasadni chyba byla ze sem to prirovnal ke kolum co mam, protoze da se rict, ze z toho nekdo mohl vycitit naky vychloubani pricemz to ja nedelam, spis mam vzdicky radost z neco a pochlubim se jako ty s tema tvejma. Pokud se ti libej pohodicka a je to dobre ze sis naky vybral.

Tam me pouze trosku zlakalo to prirovnani jelikoz, de o hodne paprskovy kola. Jinak me osobne se treba libi hodne Alu kol, co jsou z levnejsi kategorie a klidne bych do nich sel, takze vazne to neberu podle toho kolik stojej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...