Berry Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Zdarec, chlapi, potřebuji poradit. Po nastartování se mi někdy, fakt jen někdy, ozve startér. Nastartuji, pustím klíček a někdy to v něm zarachotí. Máte někdo zkušenost, jak to opravit, jak moc vážná je to závada u Octy a nebo jestli se musí raději ten startér hned vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Možná rozstřelený planetový kolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Uz se to tady probiralo, celkem casta zavada http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5782 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gali Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Mě to dělalo celou zimu ale ted jak se oteplilo tak to už skoro nedělá jen občas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathykral Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Většinou je vybité přední pouzdro společně s prachovkou.Já ho též přimazávám grafitovou vazelinou.Vydrží delší dobu a je potom tišší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.