Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ankety 30 členové hlasovali

1. 1. Chcete nápov?du..?

• ANO
      13
    • NE
      12
    • Je mi to jedno
      5

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

proč...hoď jsem jeho NICK ať víme komu gratulovat :)

a vítěze máme po nápovědě??? :feve:

myslím že ne..bude to nekdo od posledniho prispevku ze se zatim nikdo netrefil

• Autor

Presne tak, jeste Vas budu chvili napinat, viteze vyhlasim zitra (v nedeli)! :kol-14:

Ale je jasne z predeslych prispevku ze vyhral nekdo z techto: Majký, 777, zabra. :palec2:

tak co bude s tím vitezem?? :sleep:

• Autor

Vitezem se stava uzivatel 777. :kol-14:

Spravne uhodl ze predmety na obrazku vazi 1722g. Proto ho prosim at mi posle na SZ adresu, na kterou mu obratem zaslu vyhru...

A tady je dukaz:

obrazeksoutezvysledek17.jpg

blahopřeji..ten Ikarus si to zaslouží ;):D

Ne, já umim prohrávat, ale toto je opravdu zdařilá fotomontáž, původně tam bylo 1394 :palec2::smich:lol

stejne by jsi nevyhral,cislo 1394 tu jiz cirou nahodou tipoval vyherce lol lol (prispevek 123)

Děkuji Sejvimu za uspořádání soutěže a za výhru, děkuji soupeřům, někdo vyhrát musel, děkuji všem upřímným gratulantům, děkuji závistivcům kteří mi byli motorem, děkuji učitelce že mě naučila psát čísla, děkuji manželce že mě uvolnila od domácích prací abych mohl napsat 3 čísla denně, děkuji dceři že mě pustila k PC a ČEZU který mi k němu přivedl elektrický proud, děkuji všem Svatým kteří při mě stáli, děkuji štěstímu že si konečně sedlo na .... :palec2:lol

blahopřeji..ten Ikarus si to zaslouží ;):D

Jo Ikarus byl dobrý bus, rád jsem s ním jezdil :palec2:

jo to byvaly poradny autobusy,nastesti uz u nas dlouho nejezdí :D

gratuluji vyherci!

a sejvimu za adrenalinovou hru.

jinak nam z udaneho rozmezi uz zbyvalo jen 152 netipovanych cisel. takze v danem rozmezi jsme to vsichni hezky "vystrileli". :smich:

jinak k ikarusu: jeste jezdi...

ve skole me zeny obcas pouzivaji soukromnika prave s timto autobusem. pro nej je to srdecni zalezitost, pro nas vzpominka na mladi a pro decka neuveritelny zazitek. je jedno kam se jede, ale vsichni jsou z toho fakt hotovi. a ze to romanticky jede pomalu? no ale o tom to je...

sorry,mel sem na mysli ze u nas v olomouci uz nejezdi

jasne, to ani v praze ci okoli, myslim snad uz nikde v cechach. kde jsem je videl stale jeste v provozu tak bylo v bratislave.

co zminuji je spise uz v kategoirii rarita :)

Tímto děkuji Sejvimu. FM Transmitter jsem obdržel. Funguje to skvěle. Kdo má ještě starý rádio jako já, vřele doporučuji. :palec2:

• Autor

Jo vim TRANSMITTER je skvela vecicka na MP3 - sam pouzivam uz nekolik mesicu. Nelakam zlodeje s autoradiem za nekolik tisic (mam original starsi autoradio Skoda), jen vzdy zapojim do zapalovace TRANSMITTER naladim frekvenci 108FM a hudba jako fik... :kol-14:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.