Vladimír Kalandra Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Mám tady takový malý probém. Potrebuju se poinformovat, jestli jsem udělal blbost nebo ne.... Mám elektrický vyhřívaný zrcátka, a sklo je prasklý. Koupil jsem si na netu nový sklo, ale teď si nejsem jistej jestli je to sklo stejný kdyžž je vyhříívaný a když ne... Kde je ta vyhřívací folie? ta je na zrcatku nebo je v té plastové patici uvnitř kapličky zrcátka? Díky-případně jestli někdo neví o skle pro vyhřívaný zrcátka kde výhodně koupit. Já objednal toto http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2595 Je to špatné,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ale to je vyhřívané. ne? Vždyť tam jsou kontakty. Je diamont, to je myslím čína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ale to je vyhřívané. ne? Vždyť tam jsou kontakty. Je diamont, to je myslím čína To prave nevim s tim vyhrivanim....kontaktoval jsem ten shop. ale kdo ví co mi k tomu poví.. Jinak s Diamond nemam problem, mam od nich zrcatka na favoritu i zadni lampy na něm asi rok a OK, zadná zašlost apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.