Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

sou supr :palec2: taky neco podobneho shanim uz delsi dobu a nic

Ty zadní mám z O II k mání ;) dokonce stejný vzor to vypadá ;)

Kdyžtak SZ a nebo v bazaru je nabízím..

• Autor
sou supr :palec2: taky neco podobneho shanim uz delsi dobu a nic

Ako to ze nic, ja som za tyzden nasiel 3 ludi co ich predavaju.

• Autor
Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit..

ale toto nie su z octy ale z leona ;)

kde si ich zohnal a za aku cenu? ak to nieje tajomstvo...

• Autor

za cca 5000 v starej mene a v Žarnovici.

• 4 týdny později...

otazka mozno od veci,ale existuju zadne sedadla do O1 z dierou napr. na lyze ???

• Autor

no mali by existovat, asi treba hladat zadne s laktovou opierkou. viem ze leon take mal, aj som ich mohol mat ale ale musel by som ist po nich velmi daleko.

Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru.

Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru.

Já ju tam mám ;) teda v OII, ovšem byl to "nadstandart" v podobě sky boxu nebo tak nějak se to jmenovalo, jakože si tím prostrčíš lyže..

Pokud bys měl zájem, můžem se přes SZ kdyžtak domluvit..

• Autor

no neviem ci by bol problem tam tu dieru urobit :D ved vzadu uz je len nejaka doska.

• 4 týdny později...
Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit..

co je to za sedačky? to jsou z Octávie I? Já tam mám takové obyčejné a bohužel se mi oboje předně vyklají v kolejničkách a zatím se to nikomu nepodařilo opravit (poslední pokus je, že se na to podívám sám), a tak je pravděpodobné, že bych vyměnil celé sedačky. Jsou ještě na prodej? A půjdou do mojí OI, combi, r.v.2002, 1,6 75kW? Je v nich tak vyhřívaná dečka? Díky

Ahoj, už na prodej nejsou, byly z OII, takže do O1 bohužel nepasují, pouze Fabie.. ale již je to OT, tak se omlouvám.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.