Červenec 6, 200916 r sou supr taky neco podobneho shanim uz delsi dobu a nic Ty zadní mám z O II k mání dokonce stejný vzor to vypadá Kdyžtak SZ a nebo v bazaru je nabízím..
Červenec 6, 200916 r Autor sou supr taky neco podobneho shanim uz delsi dobu a nic Ako to ze nic, ja som za tyzden nasiel 3 ludi co ich predavaju.
Červenec 6, 200916 r Autor Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit.. ale toto nie su z octy ale z leona
Srpen 2, 200916 r Autor no mali by existovat, asi treba hladat zadne s laktovou opierkou. viem ze leon take mal, aj som ich mohol mat ale ale musel by som ist po nich velmi daleko.
Srpen 3, 200916 r Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru.
Srpen 3, 200916 r Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru. Já ju tam mám teda v OII, ovšem byl to "nadstandart" v podobě sky boxu nebo tak nějak se to jmenovalo, jakože si tím prostrčíš lyže.. Pokud bys měl zájem, můžem se přes SZ kdyžtak domluvit..
Srpen 4, 200916 r Autor Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru. no neviem ci by bol problem tam tu dieru urobit ved vzadu uz je len nejaka doska.
Srpen 31, 200916 r Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit.. co je to za sedačky? to jsou z Octávie I? Já tam mám takové obyčejné a bohužel se mi oboje předně vyklají v kolejničkách a zatím se to nikomu nepodařilo opravit (poslední pokus je, že se na to podívám sám), a tak je pravděpodobné, že bych vyměnil celé sedačky. Jsou ještě na prodej? A půjdou do mojí OI, combi, r.v.2002, 1,6 75kW? Je v nich tak vyhřívaná dečka? Díky
Srpen 31, 200916 r Ahoj, už na prodej nejsou, byly z OII, takže do O1 bohužel nepasují, pouze Fabie.. ale již je to OT, tak se omlouvám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.