dudusk Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Tak mě na mém růmstroji nějaký dobrák asi z nudy rozbil zadní sklo(kufr), mám ho objednané ve škodovce a za nalepení si řekli o 2 tis. kč, tak jsem si říkal, že bych to zkusil nalepit sám, nemáte někdo zkušenosti? Dělal jste to někdo? poradíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Musíš očistit karoserii od starého lepidla a střepů. Pak musíš odmastit sklo a rám dveří v místě kde bylo staré lepidlo. Když to máš odmaštěné tak na sklo musíš nanést PRIMER a na rám jen na místa kde je lepidlo ořezané až na železo. Pak počkáš 15 minut aby byl PRIMER zcela suchý. Pak na sklo naneseš lepidlo určené výhradně na lepení skel. Pak sklo vemeš a nasadíš ho na rám a mírně dotlačíš. Je to zkrácený návod. Ve skutečnosti je to o trochu složitější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 (editace) Tu mas foto navod na lepenie: http://www.starline-parts.com/data/articles/down_162.pdf Daj si to sklo vymenit-nalepit kde robia take opravy a maju skusenosti+ specialne naradie a mas to aj zo zarukou. Cena Max do 1000kc. Editováno: 14. Červen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 (editace) No, po mě chteli 2tis kč, uvidíme, zítra se rozhodnu Editováno: 21. Červen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Tak zkus firmu, která se na opravu a lepení skel specializuje, tam by mohla být cena lepší než v autorizovanym servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) Toto je firma co žije jen ze skel, v autorizovaném jsem se neptal, předpokládal jsem že bude dražší. Editováno: 21. Červen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Môj názor - lepenie skla by som nechal na profíkov. Nalepíš ho zle, bude ti zatekať, a nakoniec ho aj tak budeš musieť vyhodiť. Tieto nové autá už nie sú žiadne Škody 120, tam naozaj platilo, že stačí hrubý špagát, indulona a sklo vložil aj laik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 jj souhlas. Radsi at to delaj profici. BTW: ty to nemas na pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Nalepil jsem to sám, nezatéká, bylo to v pohodě Editováno: 22. Červen 2009, autor: dudusk pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 gratulace. sikula. Jak zasles fakturu s lepenim? eee vlastne to snad ani nechci vedet. Snad tady necte nejaky inspertor pojistovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ne každý má potřebu živit pojišťovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.