Přejít na obsah

Lepení skla

dudusk

Doporučené příspěvky

Tak mě na mém růmstroji nějaký dobrák asi z nudy rozbil zadní sklo(kufr), mám ho objednané ve škodovce a za nalepení si řekli o 2 tis. kč, tak jsem si říkal, že bych to zkusil nalepit sám, nemáte někdo zkušenosti? Dělal jste to někdo? poradíte?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musíš očistit karoserii od starého lepidla a střepů. Pak musíš odmastit sklo a rám dveří v místě kde bylo staré lepidlo. Když to máš odmaštěné tak na sklo musíš nanést PRIMER a na rám jen na místa kde je lepidlo ořezané až na železo. Pak počkáš 15 minut aby byl PRIMER zcela suchý. Pak na sklo naneseš lepidlo určené výhradně na lepení skel. Pak sklo vemeš a nasadíš ho na rám a mírně dotlačíš. Je to zkrácený návod. Ve skutečnosti je to o trochu složitější.

Odkaz ke komentáři

Môj názor - lepenie skla by som nechal na profíkov. Nalepíš ho zle, bude ti zatekať, a nakoniec ho aj tak budeš musieť vyhodiť. Tieto nové autá už nie sú žiadne Škody 120, tam naozaj platilo, že stačí hrubý špagát, indulona a sklo vložil aj laik...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...