Přejít na obsah

Vacsia nadrz


wrc5

Doporučené příspěvky

Ahoj vsetci, chcem sa opytat ci nahodou niekto nad tym uz nerozmyslal. Normalna octavia ma 55l nadrz, 4x4 60l. Passat 75l... Predpokladam ze je to zase len koncernova politika a aspon

ta 60l zo stvorkolky by sa tam dala dat. Ja by som prijal aj vacsiu napr. tu z Passata, ma niekto nejaku skusenost pripadne vie niekto ake su rozdiely, pripadne preco je to tak ( mam na mysli tvar, ulozenie a pod. nie ze koncernto tak chce.) Som v kuse na cestach a nebavi ma v kuse tankovat. :help: Dakujem vsetkym za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nádrž u předokolky je umístěná exentricky - více na P straně, výfuk ji obchází z L strany, u 4x4 je kvůli kardanu umístěna pod celou podlahou Z sedaček, ale má středové vykrojení na kardan a pod ním vede výfuk.

pokud by to tam někdo dal, tak ještě je potřeva vykrojit druhý kontrolní a plovákový otvor pod ZL sedačkou, kam by se přivedly dva dráty od budíků, ty pak nakódovat na 4x4 a bude to ukazovat. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...