bibo271 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 menili mi pruzinu na tlmici a teraz mi to strasne bucha a stale sviti kontrolkka serva poradte dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 co ti bucha? kde? ako? kedy? a so servom to ma co? neodpojili ti kabel? servo ide? co vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 cartmanko som si myslel ze ty vies, ale podla tvojho prispevku o tom zacinam pochybovat tolko otazok koli jednemu servu.... z5 k teme lavu ci pravu pruzinu? BTW: servo je svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibo271 Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 co ti bucha? kde? ako? kedy? a so servom to ma co? neodpojili ti kabel? servo ide? co vag? menili mi pravu pruzinu servo neodpajali bol som pritom vytiahli tlmic nasadli pruzinu a bucha to hrozne ako kov na kov a na diagnostike som este nebol servo chvilku islo a teraz svieti stale nieco mi tam pekne posrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Njalepsim riesenim tieto dva problemy je HLADAT. temy ohladne serva ( napr cidlo natocenia) a buchania (silentbloky) su vyvesene. jedna v sekcii podvozok a druha v elektrike. vela stastia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.