bibo271 Vloženo 16. Červen 2009 Vloženo 16. Červen 2009 menili mi pruzinu na tlmici a teraz mi to strasne bucha a stale sviti kontrolkka serva poradte dik Citovat
cartmanko Vloženo 16. Červen 2009 Vloženo 16. Červen 2009 co ti bucha? kde? ako? kedy? a so servom to ma co? neodpojili ti kabel? servo ide? co vag? Citovat
martinko_u Vloženo 16. Červen 2009 Vloženo 16. Červen 2009 cartmanko som si myslel ze ty vies, ale podla tvojho prispevku o tom zacinam pochybovat tolko otazok koli jednemu servu.... z5 k teme lavu ci pravu pruzinu? BTW: servo je svina Citovat
bibo271 Vloženo 16. Červen 2009 Autor Vloženo 16. Červen 2009 co ti bucha? kde? ako? kedy? a so servom to ma co? neodpojili ti kabel? servo ide? co vag? menili mi pravu pruzinu servo neodpajali bol som pritom vytiahli tlmic nasadli pruzinu a bucha to hrozne ako kov na kov a na diagnostike som este nebol servo chvilku islo a teraz svieti stale nieco mi tam pekne posrali Citovat
martinko_u Vloženo 16. Červen 2009 Vloženo 16. Červen 2009 Njalepsim riesenim tieto dva problemy je HLADAT. temy ohladne serva ( napr cidlo natocenia) a buchania (silentbloky) su vyvesene. jedna v sekcii podvozok a druha v elektrike. vela stastia Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.