Vinca Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 tento krat neco z nasi dediny, bohuzel to byl znami...dopravni nehoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Kuriozitka, ve Škodovce u svařovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 To tu někde bylo, ale je to už docela dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Dnes v Ostravě na Marianskohorské Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Ty woe vždyť to je u OMV. A pokud se nemýlím, tak je to hned u zastávky autobusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 jj, presne jak se odbočuje na OMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 ..a teď jsem se dověděl, že řidič měl v autě 3-letou holčinu. Řidiče prý doktoři sbírali do přepravky, prý byl na cucky. Ta malá to prý přežila...ještě že tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 no co ten tam dělal :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasOFP Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Očividně byl hodně šikovnej. Alespoň že malá je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 navečer jsem jel směr Ostravsko. Cestou mi pěkně hnulo žlučí několik kreténů. Je kolem nuly, lze očekávat namrzlo a oni nejen že jedou nezdravě rychle, ale ještě předjíždí jako naprostí čuráci kde nemůžou vůbec vidět. Pak to dopadá jako na posledních fotkách zde. To mi fakt hlava nebere co v té hlavě někteří mají. Nejsem žádnej svatoušek, na nějaké předpisy celkem seru, ale jezdím s rozumem podle situace. Nevadí mi, když někdo sere na předpisy, které jsou stejně jen nějaký nesmysl co někdo vymyslel, ale vadí mi, když mně nebo kohokoliv jiného někdo ohrožuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Třetí nákladní auto během 14 dní u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 tento krat neco z nasi dediny, bohuzel to byl znami...dopravni nehoda nazdar vinco, kde se to stalo presne? v tech klikatejch od UH? bo kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) ano,bylo to od UH na Mor.pisek/Bzenec. Presne mezi Kostelanama n.Moravou a Nedakonicema u druzstva(plynova budka). Kamaradi zavodily a takhle to dopadlo... Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLADIIATOR01 Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Minule som dal moje milované autíčko do servisu a čuduj sa svete tam mi nejaký šikovný mechanik pri skúšobnej jazde rozmlátil nárazník a dokonca som si doma všimol mi štrajchol tiež podbeh. Tak kam mám svojho miláčika dať keď už aj v autorizovanom servise dopadne takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 (editace) Něco z práce, neboli koncernové bouračky: 1. Octavia versus Felicia (čelní srážka) = 2 lehce zranění 2. Audi TT versus Felicia (zavinil účastník který ujel) = nikomu nic nebylo Editováno: 4. Prosinec 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 (editace) taky par z "prace" D1 u sjezdu na popovice - ridic v pohode vylezl sam jen potluceny D1 cca 41 km - primo ja jsem nebyl - ale vim ze zraneni byli a pro spolujezdkyni si doletel vrtulnik Editováno: 4. Prosinec 2008, autor: Ransom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 (editace) Tady je výpověď jednoho viníka DN - zabil 2 lidi. http://www.nemyslis-zaplatis.cz/vypovedi-obeti/jan-hamr.html Jsou tam i další výpovědi. Editováno: 5. Prosinec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonny.p2 Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 BMW placka odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Starý ale dobrý - to je ukázkovej příklad sešrotování auta...a s trochou štěstí mu to dá pojišťovna na totálku a nebude mu nutit opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 lisování za studena jinak forman vs. strom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 http://zpravy.idnes.cz/policiste-na-prazsk...125554_krimi_jw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak to je gól ...tak to dopadne, když něko nedodrží bezpečnou vzdálenost, nevěnuje se dostatečně řízení a nepřizpůsobí rychlost stavu a povaze vozovky...tak nějak by to napsali, kdyby se to stalo civilistovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 http://zpravy.idnes.cz/policiste-na-prazsk...125554_krimi_jw Tak to je mazec. Ale stane se. Jen je naprd, že zrovna nový auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Třetí nákladní auto během 14 dní u nás. Tak jestli vám tam to uhlí nechali tak to nemusí být tak špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Necháte auto stát u chodníku, projiíždí náklaďák a bum Stát se může opravdu cokoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.