sr5 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Ahoj zjistil jsem že prostřední díl výfuku i zadní je dost rezyvý. Asi budu muset začít uvažovat oi výměně. Poradtě jaký koupit a u koho. Jestli origo nebo ne!!!! Jaké máte zkušenosti Dííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Romeo Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Mam stejny problem ,zacina mi probublavat stredni dil u 1,8T.Original ve Skode stoji cca 3700,-.Jinak jsem zjistoval jine vyrobce jako Tyll 1950,-(ceska vyroba),Bosal 3300,-,Walker 3300,-,Ernst(longlife) 2800,-.Nejradsi bych Tyll podporuji cesky prumysl a taky maji dobre raference.Bosal a Walker jsou sice vyhlaseni,ale mel jsem Bosal na byvalem aute a nic moc nevydrzel.Jeste bych sel do nemeckeho Ernsta toho chvali tuneri na nemeckych serverech.No jeste opravdu nevim potreboval bych prakticke zkusenosti s jednotlivymi kusy.Kamarad ma BMW 5 a vyfuk ma original 15 let a jeste na nem jezdi a nebubla,ale nevim co je to za vyrobce.Zkuste nekdo napsat s cim mate zkusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Mrkni na www.autokelly.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Zkus tam dát výfuk zn. Fenno - prodejce Svoboda Turnov. http://www.svoboda-cr.cz/ je to pozink plech + hliník dobrá cena a kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Zdravím! Bol som dnes trochu vyvenčiť psiska v botanike a ako som sa vrátil domov išiel som pod auto poodstraňovať trávu tak som si všimol, že na prednom a strednom diele výfuku už je povrchová hrdza - také tie hrdzavé fľaky až po tlmič. Ten je v poriadku. Je to normálne alebo to mám ísť reklamovať? Auto je nové, kúpené vo februári. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Je to celkem normalni, je dvouplastovej, takze ti vydrzi tak 5let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Takže pohoda, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
u3nos Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdravím, chci se zeptat, zda lze použít nějaké díly z výfuku OI 1,8T na 1,9 TDi (66 kW)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seben Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Ahoj nebudu zakládat nové vlákno tak svoji otázku frknu sem. Budu měnit zadní díl výfuku ale potřeboval bych poradit od jaký značky mám koupit jestli BOSAL,TYLL,VECTOR,WALKER. Mám vůz Škoda Octavia 1,6 GLX/55kw AEE r.v.1998 auto budu vlastnit tak ještě jeden rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Rozhodně doporučuji TYLL kvalita za dobrou cenu, je ohodnbě těžší než třeba BOSAL, mám doma obě značky středových dílů, a s bosalem nejsem moc spokojen, u mě vyhrává díky menšímu hluku a rezonanci TYLL, aktuálně mám na autě bosal a je to děs a to byl novej Editováno: 14. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 V sobotu jsem si koupil ve spei výfuk a dynamizér a také jsem si musel koupit nový katalizátor,byl prasklý.Chci se zeptat jak mám jezdit než se vypálí?říkali mi že mám jezdit normálně a nedávat jí kouř,ale zase někde jsem slyšel že jí mám dát pořádně,tak nevím?jo mám octavii RS.Chci aby měla co nejlepší zvuk a nechci nic pokazit už od začátku,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Ja mam komplet Tylla. Rezonuje, ale nevim jestli je to vyfukem. Jinak zpracovanim je fakt dobrej. Ve Skodovce ho prej davaj (ale pod jinym oznacenim) jako levnejsi variantu na auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 supersprint, remus, vyrobit od http://sweb.cz/rene.kramar/Kitcar.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 stredni dil vyfuku na 1.8 T - TYLL : http://www.cc-autodily.cz/vyfuk-stredni-dil-2_2.html poslední dil vyfuku na 1.6 55KW - Karsit ( orig- ceska kvalita ) : http://www.cc-autodily.cz/vyfuk-zadni-dil-karsit.html vse skladem druhy den u Vás doma . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seben Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Výfuk jsem teda už koupil vyhrál Tyll tak snad bude dobrej. Teď bych potřeboval poradit měl bych si ještě něco koupit na upevnění výfuku? Vypadáto že výfuk na autě je ještě original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Nemáte chlapy ponětí, jakou značku výfuků dává Škoda z prvovýroby? Vzhledem k tomu, co ten původní výfuk vydržel u mě, rád bych si ho koupil přímo od výrobce a ne v salonu, kde je předražený. Mě pomalu ale jistě odchází středový tlumič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Tak to by me taky zajimalo, kdo to vyrabi, je pravda ze kdyz clovek koupi novy auto tak vyfuk vydrzi dlouho, my jsme u rodinneho auta meli vyfuk 8 let nez zhnil. Ale odpoved na puvodni otazku "jaky vyfuk". No prece ladeny No moje osobni zkusenost, koupil jsem UNI ladak, peknej lauf, ale hlavne jde o to, ze moje slaba 55 kw verze je trosku zivejsi, neposuzuju to podle zvuku vyfuku, ale i do kopce jedu uz sviznejc nez driv. Nikomu svuj nazor nevnucuju, je to jen moje osobni zkusenost, jinak jsem slysel ze Bosal stoji posledni dobou za prd, ze moc nevydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 No právě. Můj kamarád měl Bosal na Felicii a nevydežel mu dýl jak dva roky (koncový díl). Nevím, jestli dělá Bosal rozdíly v kvalitě pro jednotlivé typy aut, ale koupit výfuk na dva roky na Octu mi připadá jako vyhozené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Taky uz odesel na octavce 1,8 vyfuk, ale chtel jsem mit RS koncovku a neresit to prevarovanim apod. tak se vzal origo RS. Tak jsem zvedavej, jak dlouho vydrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Poradím Vám ještě jeden fígl k těm výfukům, jestli chcete aby vydržely víc, tak do každého dílu v nejnižší části navrtejte 2 mm dírku, kondenzát vyprská ven a tlumič uvnitř zůstane ok, dokonce už to dělají i na nových autech, např. FORD tam dělá zezadu škvíru tak 1x5 mm aby kondenzovaná voda vytékala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Výfuk jsem teda už koupil vyhrál Tyll tak snad bude dobrej. Teď bych potřeboval poradit měl bych si ještě něco koupit na upevnění výfuku? Vypadáto že výfuk na autě je ještě original. Tak to budeš potřebovat ještě sponu. http://www.cc-autodily.cz/index.php?go=sea...ledavani=Hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Ahojte, dal som si na aute vymeniť komplet výfuk ,tým myslim od katalyzátora cez stredný tlmič až po zadný tlmič, no a predtým som tam mal sponky na dieloch a teraz my to všetko zvarili čiže neviem či nie je to chyba ak výfuk je komplet zvarený od katalyzátora až po koniec, a keď pridávam plyn troska prudšie tak mi to dosť rezonuje, a neviem či to je tým že tam nie sú sponky ,ale je to všetko zvarené dokopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 No svár je pevnej asi jako ta sponka, ale někomu bych nakopal zadek kdyby mi na autě komplet výfuk zavařil. K tý rezonaci, otázkou je jak máš v kondici silentbloky výfuku a samotný vlnovec umístěný v přední části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 ...no to neviem ,ale dával tam nove držiaky výfuku , tie gumy čo držia výfuk!...., a to neva teda tie zvary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Co se týče ty mezirky na odkapavani vody tak ja to mam na koncovim dilu od Tylla. Nejdrive jsem myslel ze je to chyba vyrobku,pak mi rekli ze je to prave z duvodu aby se tam nedrzela voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.