zabiak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Prisel a zase odesel -a zas prisel... Je to profik... V cechach ho uz asi mate dost, ale na slovaci mu ide karta.. Tie SLEPICE na hupackach si ani nevsimli co sa stalo... takze "pohoda , klidek , tabacek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Osobně ho mám rád a vždy mne zaručeně pobaví v Uvolněte se prosím.... I když někdy to zavání trošku šovinismem, ale ty lidi tam s tím jdou a čekají to. No je to borec, hlavně si dokáže dělat prdel i ze sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak to bylo dobrý......já ho mám rád.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Taky ho mám rád je to borec Hlavně to parádně ustál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 ustal to pekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.