Červen 21, 200916 r Prasklý péro poznat jde když víš jak májí vypadat poslední závity(porovnat s druhou stranou).Zadřený tlumič aby byl trochu stlačený, to se snad ani nestává!!!
Červen 22, 200916 r kdysi na jednom autě mi přidřený tlumič zvedal jednu stranu (prostě se nezasunoval), ale při propérování vozidla bylo už na první poslech patrné, že cosi není v pořádku
Červen 22, 200916 r Tlmice vyzeraju v poriadku, a pera takisto. Prave som sa vratil zo servisu, kde mi okrem ineho na to kukli, a nic nenasli.. Pruzina v poriadku, neni prasknuta. Divili sa, ako je to mozne, lebo hned povedali ze prasknuta pruzina, len na to kukli - a nic nenasli. Vsetko vyzera ok. Upraveno Červen 22, 200916 r od Bady
Červen 22, 200916 r Tak asi unavený péro.Jestli je to na stranu vzadu tak zkus prohodit zadní péra a budeš vědět jestli je to pérem,když bude nakloněné na druhou stranu.
Červen 22, 200916 r Presne toto mi poradili aj v servise, aby som to dal prehodit a uvidim. Len nejak sa mi do toho nechce len kvoli tomu, ze jedna strana je nizsie..
Červen 30, 200916 r To auto má jasnou (servisní) historii, nebo jsi ho koupil v bazaru (byť se servisní knížkou) ?
Červen 30, 200916 r Auto som kupil od kolegu, pravidelne servisovane, so servisnou knizkou, blockami, fakturami za vsetko, co bolo na nom robene. A kedze bolo kolegove, tak som ho videl dennodenne v robote, preto som ho aj kupil, lebo som to auto poznal, ze je v dobrom stave. Upraveno Červen 30, 200916 r od Bady
Červen 30, 200916 r jak píšou, buď jsou unavené péra, nebo mají tlumiče nejlepší léta za sebou já mám nový podvozek a levou zadní stranu mám taky o cca max 1 cm výš a nijak to něřeším
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.