Jirka21 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Prasklý péro poznat jde když víš jak májí vypadat poslední závity(porovnat s druhou stranou).Zadřený tlumič aby byl trochu stlačený, to se snad ani nestává!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 kdysi na jednom autě mi přidřený tlumič zvedal jednu stranu (prostě se nezasunoval), ale při propérování vozidla bylo už na první poslech patrné, že cosi není v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) Tlmice vyzeraju v poriadku, a pera takisto. Prave som sa vratil zo servisu, kde mi okrem ineho na to kukli, a nic nenasli.. Pruzina v poriadku, neni prasknuta. Divili sa, ako je to mozne, lebo hned povedali ze prasknuta pruzina, len na to kukli - a nic nenasli. Vsetko vyzera ok. Editováno: 22. Červen 2009, autor: Bady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tak asi unavený péro.Jestli je to na stranu vzadu tak zkus prohodit zadní péra a budeš vědět jestli je to pérem,když bude nakloněné na druhou stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Presne toto mi poradili aj v servise, aby som to dal prehodit a uvidim. Len nejak sa mi do toho nechce len kvoli tomu, ze jedna strana je nizsie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 To auto má jasnou (servisní) historii, nebo jsi ho koupil v bazaru (byť se servisní knížkou) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 (editace) Auto som kupil od kolegu, pravidelne servisovane, so servisnou knizkou, blockami, fakturami za vsetko, co bolo na nom robene. A kedze bolo kolegove, tak som ho videl dennodenne v robote, preto som ho aj kupil, lebo som to auto poznal, ze je v dobrom stave. Editováno: 30. Červen 2009, autor: Bady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jak píšou, buď jsou unavené péra, nebo mají tlumiče nejlepší léta za sebou já mám nový podvozek a levou zadní stranu mám taky o cca max 1 cm výš a nijak to něřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.