jansko Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 neviete kde ju kto ponúka za dobrú cenu? Tu v Košiciach som to videl za 5500SK v servise. Zdá sa mi to až-až príliš veľa.... Kde na nete by som to vedel zohnať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 je stejná s octávii,jen je jiný držák.Ten mám,originál,nepoužitý za 700 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 (editace) m Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 mám komplet za 2500,-kč predavas alebo sa chvalis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Roman to nabizi. Ta cena je spicova, tak panove nevahejte, pak nebudou a vy zase budete brecet, ze jste ji meli koupit, kdyz byla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 A je iba v tej tmavej farbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_romanr25 Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 bohužel je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 ja som o nej uvazoval ale uz beztak je vo fabii ultra malo miesta tak to nechcem este zhorsovat, nehovoriac o tom ze sa mi zhorsi pristup za sedadlo, pridem o jedine miesto pre malu flasu atd. atd. ale cena je dobra, bral by som hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 xman: Z vlastni zkusenosti ti mohu rict, ze o zadne misto neprijdes Kup si jeste drzak napoju a mas misto na flasku zase v poho... Ta loketka za to stoji. Padne tam uplne krasne presne. A i dozadu na sedacky se bez problemu natahnes i pri vyklopene operce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 porozmyslam este Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Urcite porozmyslej, protoze je to vazne skvela vec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozeFab Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 mám komplet za 2500,-kč To je origo fabiacka ? Ked ano , tak by som aj mal zaujem . Len ako to dostavit do Kosic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 mám komplet za 2500,-kč Co to je za barvu? To je takova ta tmava sediva? Chtel bych ji do FRS, vrsek by se asi dal precalounit, ale plastik je cernej nebo sedej? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 (editace) č Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 černá (onyx)- před hodinou jsem jí prodal,ale ještě budou Takze plasty budou OK, jen precalounit vrsek... Nevite nekdo, jestli, pripadne kde, se da sehnat takova latka, jakou jsou ve FRS sedacky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 černá (onyx)- před hodinou jsem jí prodal,ale ještě budou Takze plasty budou OK, jen precalounit vrsek... Nevite nekdo, jestli, pripadne kde, se da sehnat takova latka, jakou jsou ve FRS sedacky? V pondeli poptam fa. Vantex, jestli jsou schopny dodat latku ala FRS a kdyz jo, jdu do toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Noiser: Cela ta loketka je cerna I latka nahore. Je v barve onyx/onyx ... Mam ji v aute a P2M taky. P2M ji ma ve FRS a padne tam jak prdel na hrnec. Nic calounit nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Ahoj chlapáci. Zdravím vás všechny , jsem tady nováček a žasnu co se tady člověk dozví a najde. Právě jsem si objednal u Romana opěrku, díky za tyhle stránky a díky všem za rady a postřehy, moc se mi tu líbí. Pavko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Noiser: Cela ta loketka je cerna I latka nahore. Je v barve onyx/onyx ... Mam ji v aute a P2M taky. P2M ji ma ve FRS a padne tam jak prdel na hrnec. Nic calounit nemusis Tak to je MRDINECKA! Objednavam, snad budou brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 mám záujem Roman. Ale ako by som to potom namontoval? MR2005. O čo sa to prichytí? Je treba niečo čo by som doma nemusel vedieť? Poslal som ti aj mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 jansko: Montaz je priímitivni, zadnej strach... A za 2500,- Kc? Sakra fix, zacinam vahat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Mám šedou original loketku za 2000,-s držákem na OI, bez držáku ji naechám za 1800,- stačí si od Cosbyho objednat pouze držák. Email: Rem2@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_V/// RS Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 SKODA FUUUUUUUUUUUUUUUUJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 (editace) T Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Držák loketky na Fábii mám jen jeden.měl jsem ji nachystanou na svoji,ale dříve než jsem stačil namontovat jsem Fábii prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.