Majk Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Rozhodl jsem se namontovat otci na Roomstra dodatečně hagusy a potřeboval bych origo šablonupro servisy kde se mají vyvrtat díry va střeše.nemáte možnost někdo sehnat. prosím nepište mi že to nejde a podobné věci,montáž není složitá potřebuju je ty šablony co jsou v balení pro dodatečnou montáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 no tak ja by som tiez rad tie sablony .. ... a si si isty ze sablony sa davaju k baleniu hagusov pre dodatocnu montaz ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Jistej si nejsem,ale když jsem se ptal v servisu tak mi to říkali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 no totiz mne bolo povedane ze "sablony maju v servise" ... pokial by to bolo sucastou balenia hagusov tak mam ja osobne problem vyrieseny ... ale ak nie tak to musim nechat dorobit v servise .. a ked uz vrtat do plechu tak radsej sam aby som to vedel osetrit a nemusel sa bat ze niekto nieco v servise odflakol a zacne hrdzaviet :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 sak pritom mozes byt , povedz ze sa chces zucastnit montaze predsa je to tvoje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 (editace) jasne .. okrem toho vraj monzta ztrva 4 hodiny .. a cena za montaz je 6000 SKK. to by som radsej sam namontil vramci volneho casu ... a nie niekomu kukal na ruky a ten by z toho este bol nervozny a neico pokaslal :-) ale ak nebude ina moznost .. tak ... Editováno: 5. Červenec 2009, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 No, čtyři hodiny se mi zdá dost.. Je to jen 8 děr a montáž, podle mého práce tak max. na hoďku a to se ještě budu druhou rukou dloubat v nose A ta cena to je nejspíš i s těma hagusama. I kdyby to trvalo ty čtyři hodiny, o čemž silně pochybuji, tak by to stálo maximálně 2 - 2500 Kč, Podle ceníku si účtují za práci okolo 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Taky si myslím že je to práce na hodinu,ale co jsem se ptal v servisu tak ta cena je různá od 2500 až do 6000Kč.Že je to pracné a musí ven strop atd.Což jsem si zjistil a není to pravda.Je to jak píšešosm děr do střechy a přišroubovat,matky už jsou ve střeše.Tím se jen potvrzuje že jsou ve většině případů zloději. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) tak chlapci .... odpoved zo servisu : Dobrý deň, Cena strešných nosičov je cca 180€ montáž trvá 4,5-5 hod cena s montážou približne 300-350€ S pozdravom Lukáš Jakabovič vedúci servisu ......................... Auto Valušek s.r.o. 180 EUR - 4671 CZK 300 - 500 EUR - 7786 - 12977 CZK Editováno: 6. Červenec 2009, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 To je za lidovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 tak mě napadlo neskoušel někdo sundat tapecír střechy jestli tam nejsou třeba předchystané nějaké dírečky ? robm - odmontovat je klidně mužeš odkudkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Mě při koupi bylo řečeno,že mám přípravu pro střešní nošič,takže by mělo stačit podle jejich šablony provrtat pouze plech na střeše a pod ním by měl být nachystaný bazmekt k přichycení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 otazka ci je ta sablona sucastou balicka s hagusmi , ktore sa daju v skodovke objednat, alebo je to nejake "originalne dielenske naradie" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Díry se závity jsou ve střeše připravený,ale trefit je.Měl jsem dole strop ale díry nejsou spodem přístupné.Šablona je udajně v každém balení hagusů dodávaném jako příslušenství.Kdyby jste ji někdo měli možnost sehnat jednu šablonu měl bych zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 ty hagusy se potom šroubují zvrchu?Objevila se mě tam mezera mezi tou tyčí a tym co jde do střechy a nechci stím jezdit do servisu,na svátky a v době dovolené se nerozčiluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 (editace) Milimetrovú medzeru tam mám aj ja a vôbec mi to nevadí ... Editováno: 29. Prosinec 2009, autor: orlov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 a počasím se ti nezvětšuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 (editace) Tak já tam žádnou mezeru nemám, alespoň ne takovou, ale mám je přímo z výroby. Editováno: 29. Prosinec 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 To je jen špatně nasazená krytka,zkus ji jen přitlačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 to pravý je krytka?Má někdo nákres,jka to vypadá před smontováním.Zezadu je taky něco dělenýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Díry se závity jsou ve střeše připravený,ale trefit je.Měl jsem dole strop ale díry nejsou spodem přístupné.Šablona je udajně v každém balení hagusů dodávaném jako příslušenství.Kdyby jste ji někdo měli možnost sehnat jednu šablonu měl bych zájem. no tak to ma zaujima ci to tam je .. bo ked ta sablona je v baleni tak si kludne hagusy kupim a sam namontujem ... ale ak by tam tie sablony neboli ,tak nevju ... lebo vrtat do strechy odbuka dobuka neni buhvico .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 a není to přišroubovaný zespodu,když se kupují hagusy,tak v poznámce je,že se nusí kout podložky pod šrouby podle typu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 je to jak pisal majk .. musis vrtat zhora zospodu sa neda .. taktoje to aj na octavii II combi na starych octach aj fabiach to bol inak hagusy boli v tej stresnej liste ciernej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Nepátrej po tom,jde to jen zhora.V servisu mi řekli že šablona je v balení a radši si to ověř,moc se jim věřit nedá.Já už mám hagusy doma půl roku a nmůžu sehnat šablonu,zespoda se ty díry nedaj ani označit a jen tak vrtat do střechy je blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.