Volba tlumicu - Stránka 11 - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Volba tlumicu

krysarr

Doporučené příspěvky

S.o.n.n.y napsal:
Já jsem je kupoval na www.mjauto.cz

Cus.tak uz taky docela dlouho litam na kayba excel G a otec na bilsteinech B4 vsechno z mjauto i s dorazama a ulozenim neco kolem 7000 na 1 octu !Jizdni vlastnosti jsou super!!!!!!Halvne musim tady podekovat Krysarovi za rady a super clanky uz jsem chtel kupovat Monro nebo org coz je asi nejvetsi omyl co muzete udelat! kolega je koupil svezl se moji oct a ted se bije do hlavy!!Dorazy jsou ale od Sachs!!!!!!

-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lubann napsal:
  S.o.n.n.y napsal:

Cus.tak uz taky docela dlouho litam na kayba excel G a otec na bilsteinech B4 vsechno z mjauto i s dorazama a ulozenim neco kolem 7000 na 1 octu !Jizdni vlastnosti jsou super!!!!!!Halvne musim tady podekovat Krysarovi za rady a super clanky uz jsem chtel kupovat Monro nebo org coz je asi nejvetsi omyl co muzete udelat! kolega je koupil svezl se moji oct a ted se bije do hlavy!!Dorazy jsou ale od Sachs!!!!!!

-_-

Nazdarek, tak to jsem rad, ze to aspon nekomu pomohlo. Teda ono tech lidi asi bude vic, ale diky za pochvalu :palec2:-_- Jak pises, origo tlumice jsou prusvih, on celej podvozek neni zadna hitparada a ty tlumice to dorazej, tak at to jezdi jak po kolejich -_-

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  lubann napsal:
  S.o.n.n.y napsal:

-_-

monrou teda nebrat?!?!?!

Odkaz ke komentáři

Od úterý mám na předku Kayaby excel-G a sem úplně spokojenej, s uloženim, dorazama, prachovkama a prací to vyšlo komplet na 5.200,- (materiál 3800 práce 1400 neorigo servis). Je to mnohem lepší než originál tlumiče, sedí to výborně a do města je to taky v pohodě, samo že sportovní podvozek to neni, to sem ani nechtěl.

Odkaz ke komentáři

Tomlpg napsal:
  lubann napsal:
  S.o.n.n.y napsal:

-_-

monrou teda nebrat?!?!?!

Monroe asi opravdu raději nee...

Odkaz ke komentáři

Sam Vool napsal:
Od úterý mám na předku Kayaby excel-G a sem úplně spokojenej, s uloženim, dorazama, prachovkama a prací to vyšlo komplet na 5.200,- (materiál 3800 práce 1400 neorigo servis). Je to mnohem lepší než originál tlumiče, sedí to výborně a do města je to taky v pohodě, samo že sportovní podvozek to neni, to sem ani nechtěl.

Naklání se to o poznání méně?

Odkaz ke komentáři

Na těch kayabách se to oproti origo naklání míň, neni to taková houpačka jako předtím a cejtíš větší jistotu na podvozku při průjezdu zatáčkou, jsou i o něco tvrdší, přijde mi to tak úplně akorát na běžný ježdění a ty naše silnice, rychlá jízda vůbec neni problém. Ty bilsteiny budou zřejmě ještě o něco tvrdší, někdy výhoda a někdy ne, záleží po jakých cestách nejvíc jezdíš, podle toho bych se asi rozhodoval.

Odkaz ke komentáři

Čeká mě taky výměna a jdu do Kayaba Excel G. Díky za vaše poznatky :specool:

Mám najeto přes 100tis a auto už výrazně houpe, až se mi z toho zvedá kufr. Byl jsem v autorizovaném servisu a tam mi řekly, že je to ještě v pohodě!! a že rozhodně nedoporučují neoriginální náhražky ... Holt odborníci :-)))

Jaký je váš názor na Kayaby na 4x4? Pokud jsem koukal do katalogu správně, tak jsou stejný jako na předohrabu, že?

Kromě tlumičů, měl bych měnit i něco jiného? Píšete tu o uložení, prachovkách, dozazech ...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Mám tady nabídku, pro zájemce o tlumiče Kayaba zatím na Oct I

Excel G .... 1250,- kus ... stejná cena u předních i zadních. tzn 5000,- za komplet sadu 4ks

Ultra SR ... 2300,- kus ... stejná cena u předních i zadních tzn. 9200,- za komplet sadu 4ks

sebo.w@seznam.cz

Odkaz ke komentáři

Bilstein B4 na OI combi nahodou neumis?

sebo napsal:
Mám tady nabídku, pro zájemce o tlumiče Kayaba zatím na Oct I

Excel G .... 1250,- kus ... stejná cena u předních i zadních. tzn 5000,- za komplet sadu 4ks

Ultra SR ... 2300,- kus ... stejná cena u předních i zadních tzn. 9200,- za komplet sadu 4ks

sebo.w@seznam.cz

Odkaz ke komentáři

Pokud by měl někdo zájem o tlumiče Sachs na Oct I

Vpředu:

Advantage 200954 ........... 1495,- kus

Super Touring 200951 ...... 1395,- kus

vzadu :

Super Touring 556268/269 ..... 1320,- kus

Advantage ............................ 1650,- kus

Doufám, že označení tlumičů mám dobře, všiml jsem si, že to u rúzných prodejců je pokaždé trochu jinak, kdyby měl někdo nějakou připomínku k tomu označení napište to sem.

dík.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...