carlos Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 já mám billsteiny na nich pružiny HR 30mm a paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 ok dobre dik za radu a nebude to moc tvrde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 a kde by se dali koupit na netu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Já jsem je kupoval na www.mjauto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Já jsem je kupoval na www.mjauto.cz Cus.tak uz taky docela dlouho litam na kayba excel G a otec na bilsteinech B4 vsechno z mjauto i s dorazama a ulozenim neco kolem 7000 na 1 octu !Jizdni vlastnosti jsou super!!!!!!Halvne musim tady podekovat Krysarovi za rady a super clanky uz jsem chtel kupovat Monro nebo org coz je asi nejvetsi omyl co muzete udelat! kolega je koupil svezl se moji oct a ted se bije do hlavy!!Dorazy jsou ale od Sachs!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Já jsem je kupoval na www.mjauto.cz Cus.tak uz taky docela dlouho litam na kayba excel G a otec na bilsteinech B4 vsechno z mjauto i s dorazama a ulozenim neco kolem 7000 na 1 octu !Jizdni vlastnosti jsou super!!!!!!Halvne musim tady podekovat Krysarovi za rady a super clanky uz jsem chtel kupovat Monro nebo org coz je asi nejvetsi omyl co muzete udelat! kolega je koupil svezl se moji oct a ted se bije do hlavy!!Dorazy jsou ale od Sachs!!!!!! Nazdarek, tak to jsem rad, ze to aspon nekomu pomohlo. Teda ono tech lidi asi bude vic, ale diky za pochvalu Jak pises, origo tlumice jsou prusvih, on celej podvozek neni zadna hitparada a ty tlumice to dorazej, tak at to jezdi jak po kolejich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Chtěl jsem se zeptat, změní se po výměně tlumičů a pružin za nižší nebo za vyšší geometrie nápravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Chtěl jsem se zeptat, změní se po výměně tlumičů a pružin za nižší nebo za vyšší geometrie nápravy?urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 také si to myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) Máte někdo Supersporty? Snížení 35/35 ?? Jsou za nějakou podezřele nízkou cenu tak by mě zajímala kvalita a jakou to má charakteristiku. Díky Jinak půjdu asi do Weitecu, stojí kolem 12500Kč. Editováno: 12. Duben 2007, autor: Alchemix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomlpg Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Já jsem je kupoval na www.mjauto.cz Cus.tak uz taky docela dlouho litam na kayba excel G a otec na bilsteinech B4 vsechno z mjauto i s dorazama a ulozenim neco kolem 7000 na 1 octu !Jizdni vlastnosti jsou super!!!!!!Halvne musim tady podekovat Krysarovi za rady a super clanky uz jsem chtel kupovat Monro nebo org coz je asi nejvetsi omyl co muzete udelat! kolega je koupil svezl se moji oct a ted se bije do hlavy!!Dorazy jsou ale od Sachs!!!!!! monrou teda nebrat?!?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam Vool Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Od úterý mám na předku Kayaby excel-G a sem úplně spokojenej, s uloženim, dorazama, prachovkama a prací to vyšlo komplet na 5.200,- (materiál 3800 práce 1400 neorigo servis). Je to mnohem lepší než originál tlumiče, sedí to výborně a do města je to taky v pohodě, samo že sportovní podvozek to neni, to sem ani nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Já jsem je kupoval na www.mjauto.cz Cus.tak uz taky docela dlouho litam na kayba excel G a otec na bilsteinech B4 vsechno z mjauto i s dorazama a ulozenim neco kolem 7000 na 1 octu !Jizdni vlastnosti jsou super!!!!!!Halvne musim tady podekovat Krysarovi za rady a super clanky uz jsem chtel kupovat Monro nebo org coz je asi nejvetsi omyl co muzete udelat! kolega je koupil svezl se moji oct a ted se bije do hlavy!!Dorazy jsou ale od Sachs!!!!!! monrou teda nebrat?!?!?! Monroe asi opravdu raději nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Od úterý mám na předku Kayaby excel-G a sem úplně spokojenej, s uloženim, dorazama, prachovkama a prací to vyšlo komplet na 5.200,- (materiál 3800 práce 1400 neorigo servis). Je to mnohem lepší než originál tlumiče, sedí to výborně a do města je to taky v pohodě, samo že sportovní podvozek to neni, to sem ani nechtěl. Naklání se to o poznání méně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Na B4 se Octavia naklání méně než na Kayaba Excel? Krysarr tady psal, že B4 jsou tužší než Kayaba Excel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam Vool Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Na těch kayabách se to oproti origo naklání míň, neni to taková houpačka jako předtím a cejtíš větší jistotu na podvozku při průjezdu zatáčkou, jsou i o něco tvrdší, přijde mi to tak úplně akorát na běžný ježdění a ty naše silnice, rychlá jízda vůbec neni problém. Ty bilsteiny budou zřejmě ještě o něco tvrdší, někdy výhoda a někdy ne, záleží po jakých cestách nejvíc jezdíš, podle toho bych se asi rozhodoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Takže po ČR asi Kayaba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Čeká mě taky výměna a jdu do Kayaba Excel G. Díky za vaše poznatky Mám najeto přes 100tis a auto už výrazně houpe, až se mi z toho zvedá kufr. Byl jsem v autorizovaném servisu a tam mi řekly, že je to ještě v pohodě!! a že rozhodně nedoporučují neoriginální náhražky ... Holt odborníci :-))) Jaký je váš názor na Kayaby na 4x4? Pokud jsem koukal do katalogu správně, tak jsou stejný jako na předohrabu, že? Kromě tlumičů, měl bych měnit i něco jiného? Píšete tu o uložení, prachovkách, dozazech ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 V origo servisu nedoporučují náhražky, tady se zase nedoporučují originály! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Mám tady nabídku, pro zájemce o tlumiče Kayaba zatím na Oct I Excel G .... 1250,- kus ... stejná cena u předních i zadních. tzn 5000,- za komplet sadu 4ks Ultra SR ... 2300,- kus ... stejná cena u předních i zadních tzn. 9200,- za komplet sadu 4ks sebo.w@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Bilstein B4 na OI combi nahodou neumis? Mám tady nabídku, pro zájemce o tlumiče Kayaba zatím na Oct IExcel G .... 1250,- kus ... stejná cena u předních i zadních. tzn 5000,- za komplet sadu 4ks Ultra SR ... 2300,- kus ... stejná cena u předních i zadních tzn. 9200,- za komplet sadu 4ks sebo.w@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Bilstein B4 na OI combi nahodou neumis? Ty Bilsteiny budou (doufám) ale bude to ze 14 dní trvat. Chci se dostat na nějakou solidní cenu ať je to tady pro vás zajímavé. Ještě sem hodím Sachsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 OK, parada. Tak mi pak prosim kdyztak hod PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Díky sebo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Pokud by měl někdo zájem o tlumiče Sachs na Oct I Vpředu: Advantage 200954 ........... 1495,- kus Super Touring 200951 ...... 1395,- kus vzadu : Super Touring 556268/269 ..... 1320,- kus Advantage ............................ 1650,- kus Doufám, že označení tlumičů mám dobře, všiml jsem si, že to u rúzných prodejců je pokaždé trochu jinak, kdyby měl někdo nějakou připomínku k tomu označení napište to sem. dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.