blizard Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) klima se má čistit pravidelně, jak už to smrdí, to je už pozdě, někde jsem našel o tom celkem pěkné povídání, pokud to objevím znovu, tak to sem šoupnu. Jinak pokud se nečistí, tak může vzniknout i alergie na klimatizaci. V některých podnicích, kde se houfně používá klima se dělají i alergotesty na klimatizaci. jinako jápoužívám Den Braven, či jak se to jmenuje, už druhým rokem, na 3 autech - různé značky a vždy s výměnou kabinového filtru. Editováno: 10. Srpen 2008, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos32 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Sundej kastlík před spolujezdcem a vyndej větrák, možná jí tam někde najdeš... Nemas nejaky podrobny popis, prip. fotky, sam neviem ako na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Když otevřeš kastlík tak nahoře máš 3 šrouby a na spodu pod dvířkama dva, tak ty vyšroubuješ, odpojíš osvětlení a kastlík vyndáš. Pod tím je vidět větrák topení, odpojíš kabely a drží snad na 2 šroubech, už si to nepamatuju a tím se potom dostaneš dovnitř tělesa topení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos32 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Když otevřeš kastlík tak nahoře máš 3 šrouby a na spodu pod dvířkama dva, tak ty vyšroubuješ, odpojíš osvětlení a kastlík vyndáš. Pod tím je vidět větrák topení, odpojíš kabely a drží snad na 2 šroubech, už si to nepamatuju a tím se potom dostaneš dovnitř tělesa topení... Vdaka, podarilo sa, akurat na ventilatore sa mi zlomilo jedno rebro, pravdepodobne od tej hadicky a robilo to vibracie. Ale vybral som aj presne protilahle rebro a tym som to asi vyvazil a vibracie prestali. Chvala bohu. Este raz vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 (editace) Robil som to pri zapnutej klime na plno a vtiahlo mi to aj hadicku zo spreja cez vetrak pod pelovym filtrom. Ako ju mam vybrat, kde by mohla vo ventilacii byt ???? tak to sme dva. Vyndal jsem větrák a byla namotaná v něm. Ale po vyndání větráku je krásně vidět na výparník. Tak jsem celej prostor vyplnil pěnou asi třikrát pokaždý zandal ventilátor a pustil. Asi lepší než to tam cákat před ventilátorem ale hlavně začínala smrdět a teď nic. Hurá... jo a stříkal jsem tam Airco cleaner od Motipu. V Globusu asi za 250 Kč Editováno: 23. Srpen 2008, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.