Prosinec 3, 200915 r Ty, lolku, máš mezi reduktorem a vstřikama plynový filtr? U některých dotažených aut z holandska filtry neměly. Jinak ti něco ocituju z emailu na toto téma:(taky sem chtěl šéfovi na Pajeru V6 překopat vstřiky) " Holandské vstřiky AG, nebo Koltek mají jiné průtoky a rychlosti a italsko - polskou atrapou na vstřikovač je prostě nenahradíte Také mají úplně jinou životnost (běžně 200 tis. km). Jejich nevýhoda je pořizovací cena." Jinak AG vstřiky sou superextra citlivé na vyfiltrování plynu. Můžeš zkusit tu náhradu za 5000kč, kdoví co to bude, sám su zvědavý...a jestli dělají AGčko tak asi vědí co dělají, a když jim ten pokus nevyjde tak to můžeš reklamovat. Já sem jednou řešil Feliciu 1,6MPi s AGčkem, a tak suprově sem se vypálil, že se mi z AG momentálně zvedá adrenalin v krvi. Nakonec se došlo na vstřiky, cena za originál 12tis.....a za 12tis máš takřka solidně našlápnuto na jiný systém(třeba míň náročný na kvalitu plynu). Cenovou kalkulaci předku se raděj zeptat na karel.lpg.
Prosinec 4, 200915 r ja uz jsem fakt lolek, to je fakt. mi z toho hrabne. ja ty vstriky klidne koupim, ale musim mit jistotu ze je to ono. :po osmiletem bezproblemovem provozu na LPG jiny system ani nechci, takze prekopavat nebudu.Radsi si priplatim. Jen ta nejistota jestli je to tim. Filtr plynne faze jsem nenasel, takze tam neni, pry se ani nedaval.Takze asi ty vstriky budou mit dost. Kacirsky napad, co ty vstriky necim proplachnout? Nejakou posledni sanci nebo pokus pred vymenou za nove, treba prostriknout WDckem nebo konkorem a tak, nechat den dva a protahnout, ta troska oleje motoru asi neuskodi ne? HLAVNE MNE NEKAMENUJTE !!!
Prosinec 4, 200915 r milosk a spol. : kurwa drat ! naozaj musite citovat prispevok na ktory chcete bezprostredne reagovat ?????????????????????????????????????????? ak je niekde kus nad vami, da sa to pochopit, ale ked uz si nepozriete pravidla. to uz je ZLE. robi to tu kopec z vas, tak nech sem nevtrhne ruka Zakona, a nepomaze to tu. iba tak, citanie pred spanim : bod 5. Při odpovídání na příspěvek používejte správně CITACI - necitujte bezprostředně předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64797 :076 :076 milos, ak by si mi chcel vycitat, ze som sa zle vyspal, alebo, ze by mi zena nedala, spocitaj si, ci si to len v tomto vlakne neurobil aspon 3-4 krat. Upraveno Prosinec 4, 200915 r od colins
Leden 11, 201015 r cau lidi, po delsi dobe ... zatim nevyreseno. Prisavalo mi to vzduch, O-krouzky mezi sanim a hlavou, vymeneno, auto jde lip za plynem, to je tak vse. Starty spatne stale. zvedla se mi trochu spotreba na benzin po oprave, ale, na LPG mi ted neukazuje palubka asi spravnou spotrebu. Pri jizde na plyn mi ukazuje aktualni asi o 1litr mene nez na benzin, jak je to mozne? zkusili jsme s mistnim technikem, co dela BRC, po chcipnuti vypustit plyn z pred vstrikovacu, jestli teda nepropousti a pak start opet spatny. Co si o tom myslite? Za jak nebo vubec jak mam najet benzinovou mapu, zrejme je rozhozena ze stavu pred opravou, myslim tim jak dlouho, rezimy a tak? Taky mi technik rekl, jak mistni tak ve Waposu (firma co dela AG) kdyz jsem chtel adaptovat RJ plynu, ze to nejde, ze AG typ 1 je nastaven od vyrobce, pritom v programu AGT.exe je polozka s nazvem calibration, tak fakt nevim. vsichni tvrdi ze to nejde. Zrejme tedy spatna nebo mala rychlost LPG vstrikovacu rozhazuje mapu benzinu, asi davaji vic plynu, proto ta mensi aktualni spotreba pri jizde na LPG. jak tedy na tu mapu? Zkousel jsem treba 200km na benzin a vse v pohode, jakmile zacnu jezdit na plyn, to same. muze byt neco spatne v benzinu, kdyz je na benzin vse v poradku? ja vim, je to dlouhe,ale nechce se mi vyhodit balik za zbytecne dily. jak jste pokrocili vy ostatni? Upraveno Únor 9, 201015 r od milosk
Únor 12, 201015 r No tak hosi, to fakt vsichni co jste meli podobne potize, neporadite? podelte se jak jste vyresili vy. Fakt se mi nechce vyplaznout haldu penez za nezaruceny vysledek. To je typicky cesky. Konkretne pro PaulOfWoCC: koukam mas stejne auto. Abych zjistil jestli je rozhozena mapa, musim resetnout RJ do zakl. nastaveni. Napad, dojedu normalne na plyn, vse necham jak je a jak to ma byt, aby druhy den enslo startovat. Pak pripojim VAG a uvedu benzinovou RJ do zakl. nastaveni. A jsme u jadra pudla. Prizpusobeni 10> hodnota 000> test> ulozit... tak tohle mi nejak nefunguje. Ve VAGu bezi neco jako ukladani a nikdy to nedobehne dokonce, nevypise zadnou hlasku nebo tak. VAG je ve v. 3.04 nebo tak nejak, mam i 805. Mohl bys mi PROSIM rict jak to mam udelat na tomhle aute? Tim bych dnad druhy den zjistil, jestli to je mapou nebo ne, neb se pletu? Co jsem s tim doted delal, to sem ani nemuzu napsat, v pripade zajmu na SZ, jen pro lidi, co tomu rozumi a jsou ochotni poradit a nebudou kritizovat.
Březen 29, 201015 r Vyreseno!!! vymena vstrikovacu + vymena reduktoru, vse ted OK. vstrikovace vsechny spatne nebyly, ale dal jsem vsechny, reduktor propoustel pres pretlakovy ventil do podtlakove hadicky, udajne nelze opravit, tak se dal jiny, myslim Alaska, muselo se dodelat kostka pro original cidlo tlaku na hadici, chodi to jak nove. musim ted hodne jezdit, aby se mi oprava brzo zaplatila
Duben 2, 201015 r No dikes . Jen ma jeste dotaz, nevadi, ze mi na AG dali reduktoru od Tomasetta, nebudu mit problem treba na technicke a tak? Rovnou se zeptam na nadrz, kdyz nebude original ale jina? Jak se tohle resi? Dik.
Duben 5, 201015 r No dikes . Jen ma jeste dotaz, nevadi, ze mi na AG dali reduktoru od Tomasetta, nebudu mit problem treba na technicke a tak? Rovnou se zeptam na nadrz, kdyz nebude original ale jina? Jak se tohle resi? Dik. Tak nádrž se mění po 10ti letech...existují nějaká pravidla, kde můžeš dát toho či onoho výrobce nádrže-co vím z doslechu, ale nějaký extra problém by to mít neměl (ale nádrže já nedělám, já dělám pouze předky), takže přesnější info ti řekne nějaký LPG mechanik v tvém okolí. Co se týče reduktoru...jde o to, že nebude pasovat s minulou (výchozí) revizní zprávou, ovšem znovu se škrábu v hlavě, jestli to bude nějaký problém nebo ne. Měli by ti to odhalit na měření emisí-emisní stanici, ovšem někdy jsou tak uložené reduktory, že nemůžeš ani zkontrolovat jeho číslo. Jinak mám informace takové, že STK technici ti takovou výměnu asi ani nezaregistrují okem. Nějak se v LPG systému nevyznají. Prostě u nich asi auto má LPG a konec. Toto spíš záleží na mechanikovi měření emisí (dělání revize LPG). Ale asi v tom extra problém nebude. Jinak třeba Tomasetto Alaska jakožto reduktor používají (sem viděl) minimálně 4 LPG zařízení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.