lordmystic Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Chci si koupit Fabii RS, ale všichni známí mě od ní odrazují, prej se v tom nedá jezdit, podvozek moc tvrdej a na běžné ježdění nepoužitelné - prej je z toho člověk vyklepanej jak z žebřiňáku. Je to pravda nebo máte někdo jinou zkušenost? Jezdíte s tím autem někdo třeba pravidelně do práce či po horších okreskách? Dá se to snést ta tuhost a tvrdost podvozku na běžné ježdění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Tuhost? To skoro nepoznas od normalni FAbule, jen je ta jizda pohodlnejsi, protoze jsou tam sportovnejsi sedacky s lepsimi prolisi.Takze slovek do nich lip zajede a drzi te v zatackach . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordmystic Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Tuhost? To skoro nepoznas od normalni FAbule, jen je ta jizda pohodlnejsi, protoze jsou tam sportovnejsi sedacky s lepsimi prolisi.Takze slovek do nich lip zajede a drzi te v zatackach . . . . Fakt tam není velkej rozdíl v pohodlí na horší silnici od klasické Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 uzivatelu RS je tu dost, vsak oni se casem ozvou........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Chci si koupit Fabii RS, ale všichni známí mě od ní odrazují, prej se v tom nedá jezdit, podvozek moc tvrdej a na běžné ježdění nepoužitelné - prej je z toho člověk vyklepanej jak z žebřiňáku.Je to pravda nebo máte někdo jinou zkušenost? Jezdíte s tím autem někdo třeba pravidelně do práce či po horších okreskách? Dá se to snést ta tuhost a tvrdost podvozku na běžné ježdění? Mas teda dobre zname,jen co je pravda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 jestli to nebude tím že známí jezdí ve škoda 100, 120l a tak , já ji sice nemám, ale jel jsem v ní, a říct o ní že je žebřinák ,může jen ten kdo na ní nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Nebo by to možná mohl říct nějaký zapřísáhlý citroenář, který je zvyklý na hydropneumatický podvozek, se kterým nezaznamená ani kdyby v kilu vymetl Taxisův příkop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordmystic Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Ne tak je pravdou že o ní nikdo neřekl žebřiňák, to jsem tak trochu zveličil, ale že je dost tvrdá a že je z toho člověk hodně vykodrcanej... Fakt to nepoznam od krátkého svezení, delší jízdu sem neměl možnost zkoušet. Co vaše názory, hlavně na D1-ce a na okresních silnicích... má někdo nějaké konkrétní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Rs je oproti normalni tvrdsi a citit to je. Treba na nekvalitni silnici je to citit docela dost, ale zase na druhou stranu na kvalitni silnici je to parada. Kazdopadne ale se seriovymi 16kami je to v pohode. Na 17kach, nebo nedej boze 18, uz to musi byt zubotras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 To si nedovedu predstavit jak to musi vypadat, kdyz i normalni Fabie je na blbe ceste hruza a des. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Je to strašný, třeba obrubník v 50km/h s tím přejet nejde a hrozně to skáče. Cejtíš i bílý pruhy zebry na přechodech pro chodce. Strašný auto. NEKUPUJ SI TO!!!!! P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Já jsem o RS svého času taky uvažoval a odradilo mne to, jak vypadá. S tímto autem bych si připadal jak od kolotočů. Vadí mi vlastně všechny "vzhledová vylepšení". Od spoilerů, přes stříbrné provedené pedálů, budíků atd. Chtěl jsem ji z důvodu silného motoru, nakonec jsem koupil TDI a jsem spokojený. Jel jsem s ní cca 40 km po kvalitní silnici a svezení je pěkné. Myslím si ale, že tohle auto svým vzhledem je pro pouze mladého muže. Vidět pána středního věku v obleku za volantem, tak si pomyslím něco o jeho zdraví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordmystic Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Já jsem o RS svého času taky uvažoval a odradilo mne to, jak vypadá. S tímto autem bych si připadal jak od kolotočů. Vadí mi vlastně všechny "vzhledová vylepšení". Od spoilerů, přes stříbrné provedené pedálů, budíků atd. Chtěl jsem ji z důvodu silného motoru, nakonec jsem koupil TDI a jsem spokojený. Jel jsem s ní cca 40 km po kvalitní silnici a svezení je pěkné. Myslím si ale, že tohle auto svým vzhledem je pro pouze mladého muže. Vidět pána středního věku v obleku za volantem, tak si pomyslím něco o jeho zdraví.... No přesně tohle mi říkal dneska táta - mě osobně je cca. 28, jsem sám (max. přítelkyně), takže by to šlo. Navíc se mě osobně fábie rs a její zpracování líbí - je to holt věc vkusu. Jenže jsem zase docela velkej (přes 191 cm) a prej to nevypadá dobře. No stále zvažuju, je to srdcovka, ale taky 300 klacků . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Odkiaľ to kupuješ? Z DE? a koľko to má km? za 300t by som si predstavoval že je takmer nová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 za 300t by som si predstavoval že je takmer nová... Kde žíješ člověče? Za 300 nová? Za ty prachy to bude 2003 se starší převodovkou, dost nalítáno. Pokud vím, tak na slovensku stojí snad 600 v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Chci si koupit Fabii RS, ale všichni známí mě od ní odrazují, prej se v tom nedá jezdit, podvozek moc tvrdej a na běžné ježdění nepoužitelné - prej je z toho člověk vyklepanej jak z žebřiňáku.Je to pravda nebo máte někdo jinou zkušenost? Jezdíte s tím autem někdo třeba pravidelně do práce či po horších okreskách? Dá se to snést ta tuhost a tvrdost podvozku na běžné ježdění? Jezdníme denně po okreskách 70 km do práce a v pohodě. Je trošku tvrdší než klasika, ale není to zas tak strašné. Taky měřím přes 190 a místa je ažaž. S tím posezem bych to neřešil - dáš si sedačku dolů a je to v pohodě. Za ty jízdní vlastnosti, spotřebu a vzhled to určitě stojí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Myslím, že tvrdší podvozok sa viac prejaví na horšej ceste, širšie kolesá budú hlučnejšie (najmä na hrubom asfalte) a do istej miery môže nastať diskomfort na panelke, kde bude väčší problém nájsť rýchlosť, pri ktorej to nebude príliš drncať. Ak ti toto nevadí, tak kúp. Inak tie športové sedačky sú fakt výborné ale zase ide ich zohnať aj do staršieho auta (napr. AlesioP) alebo boli aj v niektorých modeloch už od výroby (mimo RS, tam je dosť nepraktický ten svetlý okraj). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.