kubajz Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 zdravim! nedělá to nějaká firma?že by mně tam přidali další rychlost? nebo nejde tam nějak napasovat převodovka ze 4x4? mam octavii 1,9 TDI 66kw a na dalnici mně to stve ze to tak zbytecne pretácím (treba pri 160ti tacho bych klidne vrznul dalsi rychlost a pohoda...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 de to,ale ted si nezpomenu co to dělá za firmu,prej ani nevyndavaj převodovku z auta a myslim,že za to schtěli kolem 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 de to,ale ted si nezpomenu co to dělá za firmu,prej ani nevyndavaj převodovku z auta a myslim,že za to schtěli kolem 30 Tak to je teda poradny ranec penez,na to bych se vykaslal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Koncem mesice mi to budou delat - je to fy. eurotuning - Eurotuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Killingmane,ty máš TDi 66 4×4 jako já?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Killingmane,ty máš TDi 66 4×4 jako já?? ma poradnejsi motor 1.8T 150KW , 66KW NENE TO TEDA NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 aby ses nepokakal.TDi 66 s chipem,tryskami jede gooot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 aby ses nepokakal.TDi 66 s chipem,tryskami jede gooot a kde a za kolik si cipoval? a trysky, povez mne neco onich, co je to za upravu? (sem v techle motorech lama..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Killingmane,ty máš TDi 66 4×4 jako já?? Jasne ze ne, 1.8T, ale delaj prevodovky i pro ne :-) Stve me jak to pretacim, ve 150ti mam 4000 ot, hodim tam sestku z TDi, 150km/hod - 3200ot - omezovac na 6500ot a kroutak s vykonem na to aby to utahnul tam snad bude :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 zajimala by me jejich cenofka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Tady je někdo línej klikat :-)))) Uprava prevodovky - Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Pro kubajze-čti dieselpowerforum.Chip mi dělal kolega,trysky sám. Killingmane,cena je i na převodovky 4×4?? Jinak okolo 20.000 vyjde orig.převodovka+poloosy+spojka+startér z PD-6.kvalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Pro kubajze-čti dieselpowerforum.Chip mi dělal kolega,trysky sám.Killingmane,cena je i na převodovky 4×4?? Jinak okolo 20.000 vyjde orig.převodovka+poloosy+spojka+startér z PD-6.kvalt Jo, cena je shodná jak na 4x4, tak i na dvoukolák :-))) Oni tam pouze dodělaj šestku a změní pětku - pokud beru tu základní úpravu, ani nevyndávaj převodovku z auta, prostě dodělaj o kolečko navíc... Převodovka šestikvalt za 20ku? Hm, to je asi cena nějak boková a zadní bo ze škodovky to vychází na dvě kila :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ciky Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ahoj kluci mám prosbu dokázal by někdo změřit na RSu ty to rozměry na převodovce ..... od příruby motoru s převodovkou k vnější a vnitřní přirubě kloubového hřidele...moc by jste mi tím pomohli.....mám 6 ti kvalt z leona a laboruju s polosama..nevím jestli má šestikvalt stejný proporce jako 5ti kvalt.. byl bych moc vděčnej...Předem moc dík Ciky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 O dodatečné montáži šestikvaltu do původní skříně byl článek vloni asi na podzim ve Světě motorů. Pokud si trochu pohledáte najdete to určitě ve starších příspěvcích . Tam to bylo bez demontáže převodovky z vozu a v jednom dnu u vás. Pokud si dobře vzpomínám tak ale cena byla asi ještě vyšší než tady uvádíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Kdysi se to tu resilo na foru ... prohledni si hostorii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Našel jsem to ve starší diskusi: Ve světě motorů 43/2005 v článku "O stupeň lepší"je popsaná dodatečná montáž šestého převodového stupně do převodovky 02A a 02J Provádí na počkání cca 4 hodiny u Vás firma Eurotuning. Cena cca 25 900,- bez DPH plus práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortez Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 A co tam dát skříň z auta co má 14ky? Kvaltů tam bude sice 5 ale zato delší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Mám jeden dotaz - šla by 6 kvalt z 96kw TDI PD do 81kw TDI - nebo 4x4 používá jinou (co do montáže převodovku) asi kvůli zadku ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.