Leden 18, 200718 r Vzkaz pro Wasermana - mám LPG značky LOVTEC a nádrž STAKO. A pro všechny: koukám čím dál tím více, že ty problémy se svítící kontrolkou a cukání fakticky nejsou jen u mě. Jj, díky, koukám taky, že ty problémy tedy nebudou jen u určitého výrobce, ale napříč všemi značkami
Leden 18, 200718 r Jj, díky, koukám taky, že ty problémy tedy nebudou jen u určitého výrobce, ale napříč všemi značkami no řekl bych zatím dvěma Lovtec (magic2) a Tartariny, nebo jsem na někoho zapoměl?
Leden 18, 200718 r Jj, díky, koukám taky, že ty problémy tedy nebudou jen u určitého výrobce, ale napříč všemi značkami no řekl bych zatím dvěma Lovtec (magic2) a Tartariny, nebo jsem na někoho zapoměl? Nene, máš pravdu, ale o moc víc těch značek u nás se sekvenčním vstřikem do tříhrnků asi ani neoperuje Jen mě napadá dost rozšířené BRC na které si tu nikdo nestěžoval, nejsem si teď ale jistý, jestli jej tady na fóru vůbec někdo má A pokud by jej i měl a nestěžoval by si, ještě to neznamená, že je to systémem, prostě jen mohl mít štěstí na firmu, která si s tím vyhrála a zatím mu to funguje
Leden 18, 200718 r no právě, taky nevím jestli má někdo BRC na HTP, podtlak jo ale skvenční? Dodávají ho vůbec?
Leden 18, 200718 r no právě, taky nevím jestli má někdo BRC na HTP, podtlak jo ale skvenční? Dodávají ho vůbec? To netuším, ale podle mě je to jeden z hlavních výrobců lpg systémů, tak bych předpokládal, že ano, ale asi jde spíše o to, jestli jsou firmy, které BRC montují, připadá mi, že jich moc není Ale jen mě teď napadá, nejsem si jistý, jestli Pavko nemá BRC? Ale to jen hádám, netuším...
Leden 18, 200718 r no právě, taky nevím jestli má někdo BRC na HTP, podtlak jo ale skvenční? Dodávají ho vůbec? Na netu jsem zahlédnul, že BRC dělá sekvenční i na tříválce a jmenuje se to SEQUENT 24.
Leden 18, 200718 r kolko je to par km ?? odhadom ... Tvrdili mi v servisu lpg, že minimálně 1x měsíčně min. 20km souvislé jízdy na benzín, nejlépe souvislá jízda, kdy se čerpadlo pěkně protáhne, ne jen nějaké pobublávání v kolonách v zácpě ve městě.... Jinak delší trasa než těch 20km není nutná, ale vhodnější prý je, když by si to člověk takhle zopákne třeba 2-3 krát za měsíc Ale to už se málokomu chce, protože to zavání mooc projížděním benzínu Ale zase prý zůstane čerpadlo v kondici... asi nema ani zmysel rozmyslat nad odpojovanim benzinoveho cerpadla, ze ? asi by to hlasilo hned chyby, ako pokles tlaku paliva, alebo take nieco. takto by som si asi palivove cerpadlo neusetril. co myslite ?
Leden 18, 200718 r kolko je to par km ?? odhadom ... Tvrdili mi v servisu lpg, že minimálně 1x měsíčně min. 20km souvislé jízdy na benzín, nejlépe souvislá jízda, kdy se čerpadlo pěkně protáhne, ne jen nějaké pobublávání v kolonách v zácpě ve městě.... Jinak delší trasa než těch 20km není nutná, ale vhodnější prý je, když by si to člověk takhle zopákne třeba 2-3 krát za měsíc Ale to už se málokomu chce, protože to zavání mooc projížděním benzínu Ale zase prý zůstane čerpadlo v kondici... asi nema ani zmysel rozmyslat nad odpojovanim benzinoveho cerpadla, ze ? asi by to hlasilo hned chyby, ako pokles tlaku paliva, alebo take nieco. takto by som si asi palivove cerpadlo neusetril. co myslite ? Určitě to nemá smysl, jde o to, že když čerpadlo není v činnosti a v nádrži je dlouho neobměňovaný starý benzín, tak v čerpadlu kondenzuje voda a ta ho nevratně ničí Je prostě nutný provoz i na benzín a v nádrži mít benzínu, co nejmíň a často po malých troškách dotankovávat čerstvý, pak je to OK
Leden 18, 200718 r no právě, taky nevím jestli má někdo BRC na HTP, podtlak jo ale skvenční? Dodávají ho vůbec? To netuším, ale podle mě je to jeden z hlavních výrobců lpg systémů, tak bych předpokládal, že ano, ale asi jde spíše o to, jestli jsou firmy, které BRC montují, připadá mi, že jich moc není Ale jen mě teď napadá, nejsem si jistý, jestli Pavko nemá BRC? Ale to jen hádám, netuším... máš pravdu, Pavko má 1,2 40kW, takže jak píše Pepa, musí mít asi ten SEQUENT 24
Leden 18, 200718 r no právě, taky nevím jestli má někdo BRC na HTP, podtlak jo ale skvenční? Dodávají ho vůbec? To netuším, ale podle mě je to jeden z hlavních výrobců lpg systémů, tak bych předpokládal, že ano, ale asi jde spíše o to, jestli jsou firmy, které BRC montují, připadá mi, že jich moc není Ale jen mě teď napadá, nejsem si jistý, jestli Pavko nemá BRC? Ale to jen hádám, netuším... máš pravdu, Pavko má 1,2 40kW, takže jak píše Pepa, musí mít asi ten SEQUENT 24 Jj, studoval jsem teď dřívější příspěvky a Pavko má opravdu BRC, jestli je to ten Sequent 24 nevím, ale typ nám určitě přiblíží, hned jak se objeví. Myslím ale, že Pavko problémy se škubáním ani checkem motoru nikdy neměl Tak nevím, jestli má tak dobrého mechanika, co mu to skvěle odladil hned po montáži nebo to BRC je lepší než ostatní systémy? Ale Pavko určitě poví, jak to je, jen co se objeví...
Leden 18, 200718 r Kluci já mám BRC od května 2006, doporučil mi ho mechanik a zatím bez problémů, mám najeto na plyn 15 000, vše původní a dokonce jsem nechal i původní svíčky, na kterých je už 65 000, mám připravené nové, ale zkouším kolik to vydrží. Tehdy mi nabíze i Lovtec, byl i levnější, ale radši jsem vzal BRC, to měl vyzkoušený. Nevím ale jestli se to jmenuje SEQUENT 24, to bych se musel poptat. Kontrolka motoru se mi ještě nerozsvítila. Nechal jsem tehdy udělat plyn i klukovi, má 1,4/74kW a taky nemá problém, ale musel jet na začátku jednou na seřízení, aby mu přidal, protože motor měl málo plynu, no on jezdí jako svižněji než já a taky se mu rozsvěcuje kontrolka motoru, většinou na rovině, když ubere plyn a VAG hlásí chudou směs. Po několika startech sama zhasne, tak to neřeší. Benzím tankujeme vždycky tak za 400- 500 ale jenom Shell V-pover a klapka je čistá. Bral jsem zatím 2X. Spotřebu plynu mám 7 litrů, vychází mi to na korunu kilometr, vždycky si vynuluju denní počítadlo, abych nemusel koukat na plovák a vím, že kolem 450 km musím tankovat a kolik mám najeto, tolik platím +- zatím nemám vyzkoušeno kolik to bude brát v zimě, protože zatím není, klukovi to bere 7,5 a to je slušné. Beru pořád u stejné čerpačky, taky doporučené mechanikem Flaga plyn. Takže si nemůžu stěžovat. Do práce to máme jednu cestu 55 km a to už je pak znát rozdíl benzín/plyn. Tak ať Vám to jezdí
Leden 18, 200718 r Ahoj Pavko, děkujeme za informaci, vidím, že BRC no problem, tak ať se stejně daří i nadále
Leden 19, 200718 r Beru pořád u stejné čerpačky, taky doporučené mechanikem Flaga plyn. Takže si nemůžu stěžovat. Do práce to máme jednu cestu 55 km a to už je pak znát rozdíl benzín/plyn. Tak ať Vám to jezdí Tak to je divné a nemáš problémy s Flagou? Mně zas mechoš doporučil abych se Flaze obloukem vyhýbal a jen jednou jsem jeho doporučení porušil a návštěva u něj na sebe nenechala dlouho čekat, jelo mi to 2 dva válce házelo se to do nouzáku . Byl zas..ný vstřik olejíčkem (je to příměs která je speciálně u Flagy). Jinak do práce to mám jednu cestu jen o 10 km míň a jak píšeš to už je poznat, obzvlášť když od půli cesty vezmu dva kolegy, tak pak už nemusím ze svého dávat na plyn ani kačku Upraveno Leden 19, 200718 r od Malta
Leden 19, 200718 r Tak to je divné a nemáš problémy s Flagou? Mně zas mechoš doporučil abych se Flaze obloukem vyhýbal a jen jednou jsem jeho doporučení porušil a návštěva u něj na sebe nenechala dlouho čekat, jelo mi to 2 dva válce házelo se to do nouzáku . Byl zas..ný vstřik olejíčkem (je to příměs která je speciálně u Flagy). Tak to jsme dva, já taky jednou vyjímečně tankoval Flagu a zas*alo mi to vstřiky. Pak v servisu říkali, že jsem musel natankovat špatný plyn a přitom tam sami mají taky čerpačku a tankujou Flagu. ) Tak nevím, co si mám myslet, každopádně už jsem ji od té doby nenatankoval a je klid.
Leden 19, 200718 r Ono to asi nebude plynem, spíš jde o to, jak se majitel čerpačky stará, jak často odkaluje atd. Nikdy jsem neměl problém a to jsem tankoval u stejné pumpy do Felicie, kterou jsem měl před Fábií a která najezdila na plyn 300 000 km, byl to podtlak a taky bez problémů, jen se museli po cca 10 000 km měnit svíčky, ale ty stály 4X25kč, takže to tak nebolelo. Takže zatím žádný problém, nemůžu si stěžovat. Dělal jsem v listopadu garančku 60 000, mechanik- kamarád kontroloval vstřiky, klapku a všechno čisté a v pořádku. Ani ty svíčky jsme neměnili, na moji žádost, že to vyzkouším. A ten montér plynu mi doporučil flagu, jeho dcera bydlí v Brně a jezdí přibližně jednou měsíčně domů s Felicií a tvrdí, že na ten plyn jí to jezdí líp a s menší spotřebou, než když tankuje v Brně. To jsou moje zkušenosti a poznatky i z klukova auta, taky nemá problém, kromě toho rozsvěcení kontrolky motoru, ale to neřeší, po několika startech zhasne. Tak zatím , mám teď pracovní víkend.
Leden 21, 200718 r Ahoj PAVKO, jsem tak trochu zmaten z tvé spotřeby. Píšeš, že tankuješ kolem 450 km. pokud tankuješ 40litrů tak musíš mít spotřebu 8,9litrů LPG. Nechci aby to vyznělo špatně, ale nějak se nemůžu se svojí Fabkou pod 8,5 litrů dostat. 1.2 2007 jdu radši na nějaké seřízení, ale myslím si, že to už lepší nebude. Hlavně jezdím po Praze a vyučuji jízdy se žákama. Když jezdím sám, tak to klesne něco kolem 8 litrů. Taky musím tankovat kolem 450km. Neber to prosím nějak zle, ale pokud fakt máš spotřebu 7 litrů, tak fakticky musím nechat seřídit své LPG. Čau pavel
Leden 21, 200718 r Ahoj Pavle. Asi jsem to napsal zmateně, mám nádrž na 42 litrů, ale nikdy se mi ještě tolik nevešlo. mechanik tvrdil, že se vejde 37 litrů, většinou tankuji tak 28-33 litrů, vždycky doplna a vynuluji denní počítadlo, abych nemusel koukat na plovák do nádrže. Mám sice 4 diody na přepínači, ale když začne blikat poslední, tak ještě minimálně 200 km najedu. Takže počítadlo je přesnější. Jezdím do práce z Chotěboře do Kolína, což je 55 km, během cesty projíždím pouze 4 vesnice, jinak obchvat Jeníkov, Čáslav, kromě pátku večera není ani veliký provoz, prostě ideální cesta na spotřebu. Jezdím sám. Zodpovědně tvrdím, že mi to bere 7 litrů, samozřejmě není led a sníh, nejsem závodník a snažím se předvídat. Pokud bych jezdil po Praze, asi by to bylo jiné, nebo dálnice určitě taky ( po ní jsem jel jednou). Plyn mám od května 2006, takže nemohu ještě porovnat spotřebu v zimě. U nás stojí plyn 14 kč a když kouknu na počítadlo a mám najeto třeba 450 km, tak platím zhruba 450-460 kč. Těch 450 km mám zafixováno jakoby kontrolku, že se mám ubírat k pumpě, proto někdy beru na cestě do práce, jindy z práce. Nezkoušel jsem ještě vyjet nádrž úplně, ani mi to nepřeplo na benzín, že by došel plyn, takže určitě tam ještě je a nemám rád prázdnou nádrž, ten plyn mi vyhovuje, tak to neměním a za dobu co ho mám jsem tankoval jinde asi 10x. Mám známého, taky jezdí autoškolu se sedanem 1,4 50 kW, ale má ještě podtlak a bere mu to okolo devíti litrů, žáci mají těžkou nohu, ale i tak je spokojen. Takže snad jsem to napsal trochu srozumitelně, určitě se spotřeba v zimě zvýší až bude sníh a led a že tady na vysočině ho bývá vždycky dost. Tak zatím
Leden 22, 200718 r Ono to asi nebude plynem, spíš jde o to, jak se majitel čerpačky stará, jak často odkaluje atd. Nikdy jsem neměl problém a to jsem tankoval u stejné pumpy do Felicie, kterou jsem měl před Fábií a která najezdila na plyn 300 000 km, byl to podtlak a taky bez problémů, jen se museli po cca 10 000 km měnit svíčky, ale ty stály 4X25kč, takže to tak nebolelo. Takže zatím žádný problém, nemůžu si stěžovat. Dělal jsem v listopadu garančku 60 000, mechanik- kamarád kontroloval vstřiky, klapku a všechno čisté a v pořádku. Ani ty svíčky jsme neměnili, na moji žádost, že to vyzkouším. A ten montér plynu mi doporučil flagu, jeho dcera bydlí v Brně a jezdí přibližně jednou měsíčně domů s Felicií a tvrdí, že na ten plyn jí to jezdí líp a s menší spotřebou, než když tankuje v Brně. To jsou moje zkušenosti a poznatky i z klukova auta, taky nemá problém, kromě toho rozsvěcení kontrolky motoru, ale to neřeší, po několika startech zhasne. Tak zatím , mám teď pracovní víkend. Do Felicie jsem také bral z 90% Flagu, mám ji při cestě a nikdy jsem žádný problém neměl, ale to byl podtlak. S Fábií jsem se toho od té doby vyvaroval a mám klid.
Leden 22, 200718 r Ahoj PAVKO, jsem tak trochu zmaten z tvé spotřeby. Píšeš, že tankuješ kolem 450 km. pokud tankuješ 40litrů tak musíš mít spotřebu 8,9litrů LPG. Nechci aby to vyznělo špatně, ale nějak se nemůžu se svojí Fabkou pod 8,5 litrů dostat. 1.2 2007 jdu radši na nějaké seřízení, ale myslím si, že to už lepší nebude. Hlavně jezdím po Praze a vyučuji jízdy se žákama. Když jezdím sám, tak to klesne něco kolem 8 litrů. Taky musím tankovat kolem 450km. Neber to prosím nějak zle, ale pokud fakt máš spotřebu 7 litrů, tak fakticky musím nechat seřídit své LPG. Čau pavel po Praze a se žáky, naprosto normální spotřeba. Já mám svojí rekordní spotřebu 9,3l za podmínek dálnice Brno-Praha(120-160km/h) + ježdění po Praze (cca 40km) a pak zpět v noci po dálnici na Brno a pak ještě ostrou jízdou po státovce. Takže vím že prostě město a hoooodně svižná jízda si glgne
Leden 24, 200718 r Tak při včerejším popojíždění v koloně na státní ( I43 ), se mě k rozsvícené kontrolce motoru ( takovej ten motůrek ) nakonec rožla i kontrolka EPC. Takže myslím, že je nejvyšší čas zajet do servisu na seřízení ( i při né úplně ohřátém motoru je volnoběh na plyn dost nepravidelnej, ale otáčky drží ) Obě kontrloky zhasli po nastarování na benzín. Co všechno může udělat jeden vzduchovej filtr a nový svíce.
Leden 26, 200718 r Mám takový dotaz: Po kolika kylometrech se vám při mrazech cca -10 až -18 st. C přepne auto na plyn? Dnes když sem jel do práce ( -13 až -17 st.C ) se mě plyn přepl až po 15 - 18 km jízdy. ( voda zahřátá na 90 st. asi od 8 km. ) Mělo by mě to přepínat při 40st.C na motoru.
Leden 26, 200718 r no dneska mi to trvalo také déle než obvykle ale bylo to tak 5km, víc ne, ručka byla kousek za první čárkou. Jo a venkovní se pohybovala v tu chvíli od -14°C do -15,5°C. Zato se mi zase dnes po víc jak 14 dnech rozsvítil check motoru Upraveno Leden 26, 200718 r od Malta
Leden 26, 200718 r No ještě že dneska jedu na seřízení plynu. ještě mě tak napadlo, máš ji garážovanou? Já jo, tak i to by mohlo mít vliv na rychlost přepnutí, protože já mám nastaveno 35°C a to není žádný výrazný rozdíl oproti 40°C.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.