Leden 31, 200718 r Adresa je : http://www.hlpropan.cz/schema.htm tam je volně ke stažení soft, a kabel najdeš v: http://www.hlpropan.cz/katalog.htm#elektronika Jinak v ceníku si najdeš ceny ( kabel stojí 550, a kalibrační sada tj. i s kalibračním čidlem 1430kč )
Leden 31, 200718 r Pepa: A to jako že pokud na konci předešlé jízdy nepřepneš na benzín, tak Ti to při následném studeném startu točí nějak dlouho? To je tak citelný rozdíl v délce startování? Já si tedy na nějaké dlouhé točení startéru při startování studeného motoru nemůžu stěžovat, startuji na brnk naštěstí vždy No jak jsem psal už dříve, stejně na to nemyslím a před dojetím nepřepínám, protože to není tak strašné. Dělá to jen pokud je ráno výrazně pod nulu a místo na jedno "drcnutí" je to na dvě maximálně tři. V letošní "tuhé zimě" sem to nezaznamenal ani jednou.
Leden 31, 200718 r V olovnatých BA bylo olovo, protože ventilová sedla ho potřebovala, pro svou ochranu, proti opotřebení. V době, když se olovnaté BA přestaly vyrábět muselo být olovo nahrazeno draslíkem. To platí pro staré auta s netvrzenýma ventilovýma sedlama. Nové auta to již v takové míře nepotřebují, protože mají ventilové sedla tvrzené. Proto mohou používat i BA-natural, kde Draslík není. Jsou v něm, ale jiné chemické látky(hodně malé množství), které Draslík částečně nahrazuje. Proto třeba SUBARU, které některé své modely prodávás LPG požaduje pro zachování záruky na motor použití Flashlube-chrana výfukových ventilů a ventilových sedel Flashlube Valve Saver. Použití výrazu Draslík není přesné- omlouvám se, měl jsem napsat jiné chemické látky, které BA obsahuje:Draslík si říkám já, protože neznám přesný název. O
Leden 31, 200718 r draslik, olovo atd. : mate nejake doporucenia, kolko treba najazdit na benzin a kolko na LPG ? nemyslim ustne tradovanie, ale naozajstne doporucenia od montaznej firmy, alebo vyrobcu ? pripadne aj s odkazom na web ?
Leden 31, 200718 r V olovnatých BA bylo olovo, protože ventilová sedla ho potřebovala, pro svou ochranu, proti opotřebení.V době, když se olovnaté BA přestaly vyrábět muselo být olovo nahrazeno draslíkem. To platí pro staré auta s netvrzenýma ventilovýma sedlama. Nové auta to již v takové míře nepotřebují, protože mají ventilové sedla tvrzené. Proto mohou používat i BA-natural, kde Draslík není. Jsou v něm, ale jiné chemické látky(hodně malé množství), které Draslík částečně nahrazuje. Proto třeba SUBARU, které některé své modely prodávás LPG požaduje pro zachování záruky na motor použití Flashlube-chrana výfukových ventilů a ventilových sedel Flashlube Valve Saver. Použití výrazu Draslík není přesné- omlouvám se, měl jsem napsat jiné chemické látky, které BA obsahuje:Draslík si říkám já, protože neznám přesný název. O OK, tomu všemu rozumím (význam olova potažmo draslíku v BA mi byl jasný už před tím), ale nechápu proč bych měl dojíždět na BA, když budu při nové jízdě startovat na BA a pak ještě cca 1 -5 km (dle venk.teploty) jízdy na BA?
Leden 31, 200718 r Doporučení kolik by se mělo jezdit na BA a kolik na LPG nemám, každý tvrdí něco jiného. Zajímal jsem se o to a dozvěděl jsem se, že ty chemické látky vydrží na povrchu docela dlouho, že se o to nemusím pokud sem tam jedu i na BA zajímat. Jezdím do práce 135 km po dálnici tam a 135 zpátky tak si myslím, že to už je docela dost. Na 447,66 litrů LPG jsem spotřeboval odhadem 15 L BA. Možná, je to zbytečné, ale pro můj klid v duši to chvilku před vypnutím motoru přepnu na BA dám tomu trochu toho co tam patří a mám o trochu větčí jistotu, že ráno nezjistím, že ja na palivovém systému nějaká závada a že ráno nastartuji. (BA čerpadlo, BA vstřiky...) Jenom moje metody, samožřejmě, že to asi přeháním, ale jedno vím jistě, že tím nic nepokazím.
Leden 31, 200718 r bigosp: aha, tož to pak jo. To jezdíš docela štreku . Jinak mám radost, jak se nám to téma pěkně rozjelo. Když jsem skoro před dvěma roky dával tady na fóru dotaz na LPG pro HTP měl jsem pocit, že jsem snad průkopník
Leden 31, 200718 r Taky koukám, že se to tady rozjelo. Já nepřepínám na benzín, akorát tankuju Shell V-power, a to by mělo stačit ošetřit při startování a než se motor ohřeje. Na garančce bylo všechno čisté a v pořádku, takže si myslím, že je zbytečné to přepínat, ale nic se tím nepoškodí.
Leden 31, 200718 r Shell V-power, beru taky, tím se taky nic nepokazí. Upraveno Leden 31, 200718 r od bigosp
Leden 31, 200718 r Jo jo Shell V-power beru taky. Je to hodně dobrý benzín, moc se mě osvědčil na motorce.
Leden 31, 200718 r Abych netrhal partu: Taky tankuju V-power , když už se to válí pár měsíců v nádrži, tak ať je to alespoň kvalita.
Leden 31, 200718 r tak to já parťák nejsu , přes zimu beru jednou týdně za 150,- až 200,- Natural 95, takže se tam moc nepoválí
Únor 1, 200718 r Tak mám po servisu na LPG. "ČEK" zhasl a bylo to tou špatnou směsí - nevím přesně co říkal snad špatně obohacená směs a trochu to tam v tý LPG řídící jednotce upravil. Doufám, že se to nerozsvítí To probublávání není asi zřejmě s LPG spoleno, říkal, že možná cívka u svíček... tak nevim, nevim. Nechám to být. Akorát mě zarazilo, že jsem si dal v sobotu nové svíčky na LPG BRISK SILVER a on je tam hrozně moc hatil ať prý je nepužívám.... samozřejmě je tam nechám, když jsem je koupil. Co vy všichni na to ??????
Únor 1, 200718 r Co vy všichni na to ?????? No, nebudem chválit "dne před večerem", takže si chvíli počkáme, jak se to vyvine. Se svíčkami nemám zkušenost, když mi dělali plyn, dali tam nové-Denso a po 20ti tisících tam dali zase stejné. Ještě jsem si pochvaloval tříválec, jak jednu svíčku ušetřím, ale ejhle ona jedna stála 140Kč a měli tam od stejné značky na Oktávku a ta stála necelou stovku. .
Únor 1, 200718 r Svíčky Brisk Silver bych taky nedával, kluk je koupil (1,4 74 kW) a po 2 tisících je vyhodil, koupil jsem mu DOR15LGS, sice 170 kč jedna, ale zatím bez problémů, 20 tisíc najeto a necuká to. U těch postříbřených (SILVER) se po čase opálí stříbro a měď, ze které je elektroda vyrobena se nemá ráda s LPG a proto to cuká. Takto mi to bylo vysvětleno a zatím můžu potvrdit. Já mám zatím originál NGK (1,2 40 kW) a taky nemám problém s cukáním, přičemž mám najeto 65 tisíc, plyn se montoval při 50 tisících a schválně je tam nechávám kolik vydrží i když se mají měnit při 60 tisících. Na svíčkách bych nešetřil, ty jsou hodně důležité na jízdu a taky na spotřebu.
Únor 2, 200718 r Tak dneska odpolednu du na další seřízení plynu. Musí mě dát dohromady volnoběh ( má nepravidelnej chod, ale otáčky jsou v normě ) a snad odstraní to rozsvěcení kontrolky motoru. Jak to dopadlo dám vědět v pondělí.
Únor 2, 200718 r tak to já parťák nejsu , přes zimu beru jednou týdně za 150,- až 200,- Natural 95, takže se tam moc nepoválí Tak to jsem na tom taky tak Jinak V-Power je ale fakt super, když jsem ho občas dával do Feldy, tak citelně ožila A říkali mi kočenky na Shellce, že toto palivo má veliký úspěch i u majitelů hodně obstarožních škodovek, žigulíků a podobných samohybů, a to hlavně před prodejem, protože motory opravdu ztichnou, ožijí a předvedou před potencionálním kupcem to nejlepší, co v nich je Jen aby to ale u tak letitých motorů nebyl poslední záchvěv před smrtí....
Únor 2, 200718 r Co vy všichni na to ??????[/b] Používám originály, které tam dává Škodovka, tak mi to bylo u sekvenčního vstřiku doporučeno v montážní firmě, kde mi LPG dávali a tak to dodržuju a zatím v pohodě Interval výměny mi plynaři z montážní firmy ale doporučili zkrátit na 20t km (místo výrobcem doporučených 60t km). A také kdykoliv byl s plynem nějaký problém, tak první po čem vždy v LPG-servisu šli, byly svíčky. Holt jsou hodně důležité...
Únor 2, 200718 r Rosvítila se mi kontrolka CHECK-emisní systém motoru-auto jelo jak mělo, nic neblblo a asi po 600 km sama zhasla. Máte s tím někdo zkušenosti-čím by to mělo být. Připomínám, že vše bylo OK (volnoběh, spotřeba, auto necuká, nic).
Únor 2, 200718 r Rosvítila se mi kontrolka CHECK-emisní systém motoru-auto jelo jak mělo, nic neblblo a asi po 600 km sama zhasla.Máte s tím někdo zkušenosti-čím by to mělo být. Připomínám, že vše bylo OK (volnoběh, spotřeba, auto necuká, nic). No to může být hodně věcí, chudá nebo bohatá směs, chyba lambda sondy atd. Mě to dělá taky, tak mě to dneska budou seřizovat.
Únor 2, 200718 r Svíčky Brisk Silver bych taky nedával, kluk je koupil (1,4 74 kW) a po 2 tisících je vyhodil, koupil jsem mu DOR15LGS, sice 170 kč jedna, ale zatím bez problémů, 20 tisíc najeto a necuká to. U těch postříbřených (SILVER) se po čase opálí stříbro a měď, ze které je elektroda vyrobena se nemá ráda s LPG a proto to cuká. Takto mi to bylo vysvětleno a zatím můžu potvrdit. Já mám zatím originál NGK (1,2 40 kW) a taky nemám problém s cukáním, přičemž mám najeto 65 tisíc, plyn se montoval při 50 tisících a schválně je tam nechávám kolik vydrží i když se mají měnit při 60 tisících. Na svíčkách bych nešetřil, ty jsou hodně důležité na jízdu a taky na spotřebu. mne montazna firma doporucila NGK a znizit medzeru o desatinu. maju to tak odskusane, zatial je to O.K.
Únor 2, 200718 r Myslel jsem si , že když se CHECK rozsvítí, tak je něco špatně a jetřeba to spravit. Nerozumím ,ale tomu, že se samo po nějaké chvíli vypne, bez jakéhokoli zásahu.
Únor 2, 200718 r Myslel jsem si , že když se CHECK rozsvítí, tak je něco špatně a jetřeba to spravit.Nerozumím ,ale tomu, že se samo po nějaké chvíli vypne, bez jakéhokoli zásahu. Pokud závada odezní, check po nějaké době zhasne sám. Teď jsme řešili check na firemní Fabii 1,2HTP 40kW, která jezdí jen na benzín. Auto škubalo, nechtělo moc táhnout, po pár startech už jelo normálně, ale check svítil pořád. Mechanici ve Škoda servisu tvrdili, že to může být (kromě již tady zmíněného) i cívka na některém z válců nebo některý ze vstřiků. Sami na VAGu poznali jen na kterém válci problém vyvstal, ale nic bližšího už nedokázali identifikovat, takže jen vymazali závadu a prohodili cívku z onoho "problematického" válce na jiný s tím, že pokud by se závada opakovala na stejném válci bude to vstřik, kdyby na jiném, kam putovala ta cívka, tak je to cívkou Závada tedy nutně nemusí souviset jen s bohatostí či chudostí směsi a s plynem, problémy s checkem motoru jak vidno mají často i Fabie bez plynu U auta jezdícího na lpg se to ještě trochu komplikuje a tak by bylo vhodné otestovat, zda se závada s checkem motoru projevuje i při jízdě na benzín a pak teprve dělat závěry, jestli je to plynem Ale z toho, co tu už bylo napsáno, bych si troufnul tipnout, že nás tříválcové plyňáky tato závada asi bude trápit přece jen o něco víc, než jiné fabiatiky...
Únor 2, 200718 r Svíčky Brisk Silver bych taky nedával, kluk je koupil (1,4 74 kW) a po 2 tisících je vyhodil, koupil jsem mu DOR15LGS, sice 170 kč jedna, ale zatím bez problémů, 20 tisíc najeto a necuká to. U těch postříbřených (SILVER) se po čase opálí stříbro a měď, ze které je elektroda vyrobena se nemá ráda s LPG a proto to cuká. Takto mi to bylo vysvětleno a zatím můžu potvrdit. Já mám zatím originál NGK (1,2 40 kW) a taky nemám problém s cukáním, přičemž mám najeto 65 tisíc, plyn se montoval při 50 tisících a schválně je tam nechávám kolik vydrží i když se mají měnit při 60 tisících. Na svíčkách bych nešetřil, ty jsou hodně důležité na jízdu a taky na spotřebu. mne montazna firma doporucila NGK a znizit medzeru o desatinu. maju to tak odskusane, zatial je to O.K. Jiného výrobce svíček a snížení vzdálenosti mezi elektrodami mi doporučovali v lpg-servisu u Feldy s podtlakem taky Podle tvého podpisu soudím, že máš taky podtlak, jak top tady tak pročítám, možná by bylo vhodnější v souvislosti s těmi svíčkami i zmiňovat, zda lpg-systém, který v autě máte, je podtlak či sekvenc, ne vždy to musí být pro každého čtenáře tady zcela jasně vydedukovatelné a tak snad jen kromě těch svíček by jsme mohli pro upřesnění uvést i lpg-systém, na kterém tyto svíčky provozujeme, protože podle toho se bude i druh a interval výměny svíček hodně lišit.... Jen takový návrh Upraveno Únor 2, 200718 r od Wassermann
Únor 2, 200718 r Svíčky Brisk Silver bych taky nedával, kluk je koupil (1,4 74 kW) a po 2 tisících je vyhodil, koupil jsem mu DOR15LGS, sice 170 kč jedna, ale zatím bez problémů, 20 tisíc najeto a necuká to. U těch postříbřených (SILVER) se po čase opálí stříbro a měď, ze které je elektroda vyrobena se nemá ráda s LPG a proto to cuká. Takto mi to bylo vysvětleno a zatím můžu potvrdit. Já mám zatím originál NGK (1,2 40 kW) a taky nemám problém s cukáním, přičemž mám najeto 65 tisíc, plyn se montoval při 50 tisících a schválně je tam nechávám kolik vydrží i když se mají měnit při 60 tisících. Na svíčkách bych nešetřil, ty jsou hodně důležité na jízdu a taky na spotřebu. mne montazna firma doporucila NGK a znizit medzeru o desatinu. maju to tak odskusane, zatial je to O.K. Ty svíčky které ti doporučily ( NGK) byli jednobodové nebo vícebodové?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.