Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jestli ale stačí její uchycení třeba jen popruhy netuším...  :unsure:

mám ji přitaženu k tomu kastlu na deštníky, takže nelítá, jen to musím stáhnout pevnějším páskem. Tehdy jsem to udělal provizorně s tím co jsem měl při ruce a ono to až do teď drželo, takže jsem to neřešil, ale teď už mě to donutí.

Tak to by Ti snad měli na STK uznat jako pevné připevnění....

Já to u kombíku viděl jednou připevněné podobně, jak je to u Tebe, jen k opěradlu zadního sedadla a moc pevně to nedrželo a hodně to lítalo, jestli se Ti to ale nehne, tak by to problém být neměl -_-

snad... :(

asi zavolam na STK.

Jj, dobrý nápad, dej potom vědět, jak jsi pochodil -_-

snad... :(

asi zavolam na STK.

Jj, dobrý nápad, dej potom vědět, jak jsi pochodil -_-

tak som volal do STK Bratislava - Petržalka Slovdekra :

colins : ako mam mat pripevnene rezervne pneu, aby som presiel u vas na STK ?

servis : ako vam to tam upevnil vyrobca ?

colins: nemam tam nic od vyroby, ja to mam priviazane popruhom.

servis : nooo, tak minimalne s tym popruhom vas pustime dalej. budeto za 900.- (ak mate katalyzator) a plus nalepka na predne sklo 110.- Sk

STK Bratislava - Polianky Slovdekra :

musite platny protokol o skuske, 950.- + 110.-, o rezerve dievcatko nevedelo nic povedat...

STK Hlohovec :

875.- + 110.-, rezervne pneu musi byt pevne primontovane ku karoserii, ziadne popruhy. priecne za zadnym sedalom s takymi uholnikmi sa to fixuje.

oni o o tomto vedia, maju to v podmienkach homologacie, len sa im to nechce robit...

:disgust::disgust:

Upraveno od colins

colins: no hezký a pak si vyber... <_< Není nad to, když v tom mají soudruzi jasno :)

tak konečně jsem dneska při příležitosti dávání krve se dostal do marketu a koupil dva popruhy 2x2,5m od firmy Filson v Kauflandu za 109 Kč (říkal jsem si v popruhu snad červíci nebudou :D ) a konečně rezervu řádně upevnil. Jak drží teď, tak předtím bych řekl že tam lítala jak lump v palírně. Použil jsem pouze jeden popruh. Jo a mám tam ten kastlík :)

post-8-1172061303.jpg

Upraveno od Malta

Malta: moc pěkné -_-

ale vam to stoji, ti co mate kombika !

kua, my co mame kratke, tak nam to tak nestoji.

pockat, kratke = hatchback.

nuz, musim dat rezervu na plocho.

:(

pro tebe bohužel :disgust: pro nás kombajny bohudík ;)

pro tebe bohužel :disgust: pro nás kombajny bohudík ;)

tak som pokukoval po batozinovom priestore a zda sa, ze by sa dala rezerva dat aj na stojaka, ale zavadzia tam to horne plato. musel by som tam dat 13 palcove kolo z Juniora. aj tak by som musel to plato vyhodit, alebo nejako vytvarovat, alebo tam dat roletku z kombajna. myslite, ze by to slo ? ako to tam mate kombajnisti uchytene ?

obávám se že ti ani roletka z kombajna nepomůže, neboť díky ní ani já nedám rezervu až nadoraz k opěradlu. Je tam totiž vanička na deštník, která tomu překáží. :disgust:

Původně jsem totiž chtěl dát rezervu zády k opěradlu a výškově to tam nešlo, právě díky té vaně :disgust:

Upraveno od Malta

Tak jsem si koupil kvůli klukovi přístroj na kontrolu a odstranění závady elektroniky motoru U281 - CAN VAG. jJe určen přímo na koncernová vozidla VW. Funguje perfektně, napíše číslo závady a zhasne svítící kontrolku na motoru, ABS, airbagy a automatické převodovce. Tak jsme to hned vyzkoušeli a napsalo mu to samozřejmě 16555 - příliš chudá směs. Po resetu zhasla a je pokoj. O víkendu měnil čidlo ABS, chyba tam zůstala, tak jsme ji taky zresetovali a má to bez svícení kontrolek. Jsem spokojen. Samozřejmě nemůžu něco nastavovat, ale to bych stejně nechal odborníkům, na ty kontroly a reset to bohatě stačí. Tak kdyby jste někdo potřeboval reset kontrolek, můžu pomoct, ale jsem od Chotěboře a to bude asi pro všechny z ruky. -_-

post-8-1172783913.jpg

Zdravím jsem tady nový a mám pár dotazů na členy.

Má tady někdo 1,4 16V 74kW na LPG ?

Má tady někdo sekvenční vstřikování (SGI) AG Autogas Systems ?

Chci si nechat namontovat do mé Fabie Combi 1,4 16V 74kW

právě sekvenční vstřikování AG Autogas Systems.

Zdravím jsem tady nový a mám pár dotazů na členy.

Má tady někdo 1,4 16V 74kW na LPG ?

Má tady někdo sekvenční vstřikování (SGI) AG Autogas Systems ?

Chci si nechat namontovat do mé Fabie Combi 1,4 16V 74kW

právě sekvenční vstřikování AG Autogas Systems.

mladý od Pavka má 16V 74kW, ale má tuším Magic od HL Propan, ale to on ti řekne najisto.

Jinak co to je za výrobce AG? Cena? Kde mají zastoupení? Trošku nás poinformuj ;)

klučíci jen tak mimochodem, já už neviděl rozsvícenou kontrolku motoru více jak 3 týdny (teda kromě startování ;) ). Né že by mi to chybělo :t . Jak jste na tom vy?

Ahoj, jakmile polevily mrazy, tak jsem v pohodě -_-

Ahoj kluci. Takže odpovím pro rh+ ano kluk má 1,4 74kW 2002, ale máme BRC a občas se mu rozsvítí kontrolka motoru-příliš chudá směs, neřešíme to, není to problém. Kvůli tomu jsem koupil ten přístroj a bez problémů to s ním zhasneme. Já mám taky BRC 1,2 40kW a mně to nedělá. On možná kluk více prasí, no jezdí svižněji, já klidněji. AG systém taky neznám, takže se taky rád poinformuji. Jinak ta mašinka stála 3 558 kč a je od firmy motordiag.cz z Prahy.

priatelia, co si myslite o tomto texte.

myslim tym tu hrdzu/reziveni vstrekovania.

naozaj treba pouzivat akysi V-power, alebo staci "obycajny" benzin ?

alebo je to zase info od agentury "Jedna Pani Povedala"...?? :(

...Já mám na fábii najeto 210000 Km na LPG -BRC podtlak (namontováno prodejcem do nového vozu) a zatím je to všechno bez nějakých vážnějších problémů (na startování používám bezín schell V pover-nereznou vstřiky)....

Kdyby to měla být pravda, tak při používání "obyčejného" benzínu a ne V-Power by musely reznout vstřiky každému, nejen tomu, kdo jezdí na plyn. Dle mého soudu je to kec, kdy si pisatel spletl pojmy s dojmy. ;)

Jinak o benzínech a třeba i V-Poweru už tu diskuse byly, třeba tady:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...6656&hl=V+Power

Já mám taky BRC 1,2 40kW a mně to nedělá. On možná kluk více prasí, no jezdí svižněji, já klidněji.

No myslím si, že tím to nebude. Páč mě se to rozsvítí pokaždé když jedu hodně poklidně a plyn jen šimrám (jen se na něj podívám ;) ) a zrovna tak se skoro pokaždé vrátí auto s rozsvíceným CHECKem, když ho půjčím manželce a věř že ona není žádný závodník, jezdí hodně rozvážně.

Mě se rozsvěcuje kontolka motoru, například když jedu z kopce a brzdím motorem a nechám si položenou nohu na plynu ( auto sice brzdí motorem, ale protože je úplně lehoulince zmáčklej pedál, tak to hodí chybu). Je to vždy chyba příliš bohatá směs.

Mě se rozsvěcuje kontolka motoru, například když jedu z kopce a brzdím motorem a nechám si položenou nohu na plynu ( auto sice brzdí motorem, ale protože je úplně lehoulince zmáčklej pedál, tak to hodí chybu). Je to vždy chyba příliš bohatá směs.

tak tak -_- , nebo když jedu mírné opravdu mírné stoupání a mám lehoulince sešláplý plyn na pětku, akorát s tím rozdílem, že já mám chybu směs příliš chudá :(

.

tak tak -_- , nebo když jedu mírné opravdu mírné stoupání a mám lehoulince sešláplý plyn na pětku, akorát s tím rozdílem, že já mám chybu směs příliš chudá :(

no, ochudit to už nemůžu, jinak by mě to začalo cukat. Takže si teďka dávám pozor a rači mám plyn zmáčklej trošku víc. :D

.

no, ochudit to už nemůžu, jinak by mě to začalo cukat. Takže si teďka dávám pozor a rači mám plyn zmáčklej trošku víc. :D

tak tak, taky tomu raději šlápnu víc, jestli 6,5 nebo 7-7,5 je to jedno při té ceně B) , ale 6,5 za tu věčně rozsvícenou kontrolku nestojí ;)

koncem týdne sem dám vyhodnocení za 5000 km, co se mě podařilo najzdit od začátku roku. Tak uvidíme jak na tom se spotřebou budem.

ale ta obsluha je dost hrozná, naposledy když sem tam tankoval tak ženská špatně nasadila pistoli a ta pak v průběhu tankování vypadla.

myslíš u JET nebo naproti?

Myslím JET. Jinak včera jsem v Brně bohunicích viděl plyn za 12,90 kč. :D

Myslím JET. Jinak včera jsem v Brně bohunicích viděl plyn za 12,90 kč. :D

nojono,tam se ta obsluha dost střídá, furt je tam někdo nový,už se mi tam stalo že jsem musel obsluze nasadit pistolu aj sám, když jsem viděl jak s tím zápasí a furt mi upouští i ten zbytek co jsem tam v nádrži měl ;) .

To je pěkná cena, záleží jestli to odpovídá i kvalitě? :unsure:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.