Březen 9, 200718 r [To je pěkná cena, záleží jestli to odpovídá i kvalitě? No měla by tam být flaga, ale jelikož sem měl plnou tak sem se tam nestavoval.
Březen 9, 200718 r [To je pěkná cena, záleží jestli to odpovídá i kvalitě? No měla by tam být flaga, ale jelikož sem měl plnou tak sem se tam nestavoval. tak té já se bojím
Březen 9, 200718 r Chtěl jsem se Vás zeptat jestli jste měli někdo problém s benzínovými vstřikovači. asi 3 týdny jsem měl problém se studeným volnoběhem. svíčky-ok kabely-ok diagnostika-ok Telefonoval jsem do firmy, kde jsem LPG přestavbu dělal a poradili mi nalít do BA čistič palivové soustavy, no a zatím OK. Snad to teda bylo ono a bude to OK. Benzín jsem bral až teď i s tím čističem- po 10000 km. Nevím jestli to bylo benzínem nebo LPG. Pokud máte zkušenosti tak se o ně rozdělte.
Březen 9, 200718 r Chtěl bych se zeptat, jestli používáte origo svíčky ( předepsané výrobcem ) nebo specialní na plyn , třeba Brisk Silver. Jde mi o to jestli plynu nevadí origo vícebodové svíčky. Díky za odpovědi.
Březen 9, 200718 r Chtěl bych se zeptat, jestli používáte origo svíčky ( předepsané výrobcem ) nebo specialní na plyn , třeba Brisk Silver. Jde mi o to jestli plynu nevadí origo vícebodové svíčky. Díky za odpovědi. pouzivam to, co mi doporucila montazna firma. ma to odskusane. necuka to. NGK. Upraveno Březen 9, 200718 r od colins
Březen 10, 200718 r Chtěl bych se zeptat, jestli používáte origo svíčky ( předepsané výrobcem ) nebo specialní na plyn , třeba Brisk Silver. Jde mi o to jestli plynu nevadí origo vícebodové svíčky. Díky za odpovědi. pouzivam to, co mi doporucila montazna firma. ma to odskusane. necuka to. NGK. A nevíš jestli jsou jedno nebo vícebodové?
Březen 10, 200718 r Chtěl bych se zeptat, jestli používáte origo svíčky ( předepsané výrobcem ) nebo specialní na plyn , třeba Brisk Silver. Jde mi o to jestli plynu nevadí origo vícebodové svíčky. Díky za odpovědi. Vždy jsem používal to, co mi doporučila montážní firma LPG, kam jsem potom jezdil i na servis.... U Feldy 1,3 - podtlak - to byly Bosch FR7DC, int.výměny 15t km a byly to svíčky, jejichž tepelná hodnota byla pro plyn vhodnější než origo, které prý nevydržely ani nové víc jak 5t km a pak šly v kombinaci s plynem do kytek (auto cukalo) Nyní u Fabie 1,2HTP - sekvenční vstřik - origo svíčky, které dává výrobce i pro jízdu na benzín, pouze interval výměny je na doporučení LPG servisu zkrácen z obvyklých 60t km na 20t km S vícebodovými nemám zkušenosti, ale být Tebou, raději se nejdřív poradím v montážní firmě, kde Ti lpg montovali, než experimentovat, zdaleka ne všechny svíčky jsou pro lpg vhodné..........
Březen 10, 200718 r Chtěl bych se zeptat, jestli používáte origo svíčky ( předepsané výrobcem ) nebo specialní na plyn , třeba Brisk Silver. Jde mi o to jestli plynu nevadí origo vícebodové svíčky. Díky za odpovědi. pouzivam to, co mi doporucila montazna firma. ma to odskusane. necuka to. NGK. A nevíš jestli jsou jedno nebo vícebodové? neviem ci su jedno, alebo viac bodove. pozri si na 13-tu stranku tejto debaty. hodil som tam odkaz na sviecky. Upraveno Březen 10, 200718 r od colins
Březen 20, 200718 r Tak dneska jsem vyhlásil válku svítícímu checku motoru. Začal mě totiš děsně rozčilovat.
Březen 20, 200718 r Tak se mi po 22ti tisících km vyjímečně taky rozsvítila kontrolka a začalo to cukat. Zajel jsem do servisu a museli mi vyčistit vstřikovací lištu. Z 95% tankuju u Shellu na Proseku, kde zatím bylo vše OK, tentokrát jsem cestou do Rakouska tankoval na D1 Měřín a pak zpět Popůvky(obojí Shell) a nastaly problémy. Holt jsem se přesvědčil, že s kvalitou plynu v ČR si člověk nemůže být nikdy jistý ani u značkové pumpy. Od vyčištění jsem najel 1200km a zavládla opět pohoda a klid.
Březen 20, 200718 r dnes jsem se ůspěšně zaregistroval, chtěl bych tímto pozdravit všechny co mají škodovky, ale hlavně ty, co používají lpg, mám už druhou Škodu Octavii na LPG/první 1.6 74 kW od r. 1998, druhá 1.6 75 kW od r. 2003, obě na LPG, je to tím že se zabývám přestavbami vozidel na LPG/ od r. 1995/, takže jsem k dispozici na případné dotazy pokud to bude v mé moci rád zodpovím a poradím až se tu trošku budu orientovat...
Březen 21, 200718 r Taky uvužuji že nechám zkontrolovat vstřiky, ale nevím jestli to pomůže. Spíš si bude někdo muset pohrát s nastavením. Ještě se skusím optat na svíčky. Jinak dneska objednávám kabel od HL propanu, takže pak se uvidí. Stejmě mě pořád není jasný proč po přestavbě 3500 km vše ok, a pak po garančce začně svítit check motoru. A ještě ta hláška, příliš bohatá směs. To mě taky nejde do hlavy.
Březen 21, 200718 r dnes jsem se ůspěšně zaregistroval, chtěl bych tímto pozdravit všechny co mají škodovky, ale hlavně ty, co používají lpg, mám už druhou Škodu Octavii na LPG/první 1.6 74 kW od r. 1998, druhá 1.6 75 kW od r. 2003, obě na LPG, je to tím že se zabývám přestavbami vozidel na LPG/ od r. 1995/, takže jsem k dispozici na případné dotazy pokud to bude v mé moci rád zodpovím a poradím až se tu trošku budu orientovat... Přestavuješ i na systém od HL prapanu - Magic 2? A dával jsi to prosím tě do fábie 1,2 HTP 47kW?
Březen 21, 200718 r Specializuji se na Landi Renzo, BRC a AutogasAC. Do Fabie bych doporučil sekvenční vsrřikování od AutogasAC, s toroidem za cenu 27500Kč,pokud máte kombíky, dá se tam dát válcová až 70 l, do krátké nejde,protože se rezerva vytahuje směrem dovnitř auta. Sekvent z toho důvodu, že jak jsem četl z diskusí, není tam žádný problém s volnoběhy, zapínáním klimy,při brzdění, protože SQ si čte délky vstřiků jednotlivých benzin. vstřikovačů,takže vše funguje jak má. BRC mmám v nabídce dva druhy,SQ24 a SQ Fast/více na www.brc.it/ ceny 32700Kč, 34200Kč a Landi v ceně 36000Kč. Své stránky předělávám,zjišťuji,že lidé chtějí čím dál víc informací, takže vydržte..... /www.autogas.estranky.cz/
Březen 21, 200718 r Pardon, Fabie 1.2 s AC a toroidem za 24000Kč, válec -1000Kč.Ceny v předešlém příspěvku byly pro 4válce do 110 kW.
Březen 23, 200718 r Máte někdo nějaké zkušenosti s firmou Plynomont Olomouc? Budou mi tam příští týden dělat přestavbu, AG sekvenční vstřik do 1.4 16v 74kW.
Březen 24, 200718 r Hoj.Taky uvažuji o lpg,ale nevím jakou značku zařízení mám vybrat.Nějakou známou,bezpečnou,osvěčenou. poradte pleas
Březen 26, 200718 r Hoj.Taky uvažuji o lpg,ale nevím jakou značku zařízení mám vybrat.Nějakou známou,bezpečnou,osvěčenou. poradte pleas jak už se tady psalo, podívej se nejprve po okolí co kde montují a pak se můžeš rozhodnout, popř.se tady poptat, pro co se rozhodnout
Březen 29, 200718 r Tak dnes po delší době znovu do servisu. Zjistil jsem že mě uniká plyn, tak to musí přetěsnit, snad nějak pořešíme i ten check motoru. ( chci se poptat na nový svíce atd.) Jinak bez 500 km mám na plyn najeto 10 000km. Zatím velká spokojenost, teda až na tu kontrolku.
Březen 29, 200718 r Tak dnes po delší době znovu do servisu. Zjistil jsem že mě uniká plyn, tak to musí přetěsnit, snad nějak pořešíme i ten check motoru. ( chci se poptat na nový svíce atd.) Jinak bez 500 km mám na plyn najeto 10 000km. Zatím velká spokojenost, teda až na tu kontrolku. kde ti uniká, někde u motoru?
Březen 29, 200718 r [kde ti uniká, někde u motoru? Ano, v motoru u vstupu do plynového ventilu. Ale utíká to jen trošku. Tak to chci nechat pro jistotu přetěsnit. Spíš by mě zajímalo jaký svíce do 1,2 47kW když jezdí na plyn? jestli radši origo, nebo něco jiného.
Březen 30, 200718 r Tak, unikající plyn byl vyřešen dotažením příslušné měděné trubičky. Co se týká kontrolky motoro, tak po delším rozhovoru jsme se domluvili, že s tím zkusí něco udělat, otázkou ovšem zůstává co. Jelikož systém Magic2 nemusí být připojen na lambda sondu, tak se směs řídí pouze délkou benzínových vstřiků, a proto to čas od času asi ukazuje příliš bohatou směs. Měřili mě to i na emise, tak benzín ok, ale na plyn to nejdřív muselo chvílu jet, protože to bylo hodně bohatý, ale pak se to dostalo do takových hodnot, že by auti prošlo. Takže dnes mě čeká rozhovor s panem vedoucím a domluvíme se na přístí týden aby to dal nějak do pořádku. ( vše dělají v rámci záruky - takže zdarma )
Březen 30, 200718 r [kde ti uniká, někde u motoru? Ano, v motoru u vstupu do plynového ventilu. Ale utíká to jen trošku. Tak to chci nechat pro jistotu přetěsnit. Spíš by mě zajímalo jaký svíce do 1,2 47kW když jezdí na plyn? jestli radši origo, nebo něco jiného. Dávají mi origo...
Březen 30, 200718 r Existují svíčky přímo na LPG mají stříbrnou elektrodu pro lepší zážeh ale pak to většinou špatně jede na benzin.Já mám se svíčkama na LPG celkem špatné zkušenosti ale někdo je chválí
Březen 30, 200718 r No včera jsem se jich ptal, a doporuči - li svíčky co dává škoda origo. akorát měnit častěji než po 60 000km.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.