Březen 30, 200718 r No včera jsem se jich ptal, a doporuči - li svíčky co dává škoda origo. akorát měnit častěji než po 60 000km. Přesně tak, u sekvenčního vstřiku by měli být origo, svíčky určené pro spalování LPG by se měli dávat jen k podtlaku, tam by naopak origo moc nevydržely. Já mám u sekvence interval výměny origo svíček stanoven lpg servisem na 20t km...
Březen 30, 200718 r Já každému kdo dojede pravidelně na servis měním svíčky při každé druhé revizi, to je nejpozději po 20 tisících, do 1.2 ky dávám svíčky BRISK DOX15LE, za dobrou cenu a jsou v pohodě. Do své Octavie/1.6 75 kW/ jsem loni v létě dal na zkoušku od Brisku DOR15LGS/tuningové/, chtěl jsem vědět jak to pojede než je začnu nabízet zákazníkům,motor jde znatelně líp, spotřeba se nezvýšila,pořád 8.4-8.8, vesměs couračky,někdy i 20 krát za den startuju...
Březen 30, 200718 r Ještě k těm vstřikovačům a ty problémy co pořád máte... popište jak ty vstřikovače vypadají/já dělám BRC,Landi,AutogazAC/, a pod jakým ůhlem jsou namontovány, šikmo dolů k hadičkám nebo do kopce/nahoru/, a jak často si necháte vyměnit filtr v plynné fázi, a navíc, když se filtr vymění, měl by se plyn doladit,já na to mám tester od BRC na systémy EOBD, každý motor při spalování kontroluje tzv. pomalý a rychlý korektor, když seřizuju auto na plyn, nastavím rychlý,pak si auto pozvu po 1000km, udělám kontrolu pomalého, musí běžet +-10%, je lepší míň a pak se nemůže kontrolka rozsvítit...
Duben 1, 200718 r vstřikovače mám namontovány rovně, pod žádným úhlem, možná se mi malinko svažují k poslednímu vstřiku, proto se mi tam tehdy usadil ten olejíček z Flaga plynu, ale k hadičkám jsou vstřiky rovně. Vstřikovače jsou v podstatě takový kvádřík (alespoň u Tartarini) v němž jsou elektromagnetické ventily s gumičkovým těsněním (je potřeba je při každé LPG garančce měnit) a do toho kvádříku jsou našroubovány trysky, na které jsou připevněny hadičky které pak vedou do sání. Mě korekce chodí kolem nuly, přesto se někdy stane že se check rozsvítí, i LPG servisák už z toho byl nešťastný. Jedno jsem však vypozoroval, že nejčastěji se mi check rozsvěcoval po výměně gumiček. Teď když už pomalu nastává čas na jejich další výměnu vidím rozsvícenou kontrolku checku jenom při startování.
Duben 4, 200718 r mam ukazovatel stavu paliva (nie benzinu, fuj !) zo styroch LED diod. pred tym to ukazovalo pomerne plynule. po kazdych 100 km zhasla jedna LED. teraz som si vsimol, ze ta prva a druha zhasnu velmi rychlo, asi po 80 km. a ta posledena svieti nepomerne dlhsie. tankujem stale rovnako - do plna. ked to zacne hrkotat, dam to vypnut. ani spotreba sa nezmenila. co s tym ?
Duben 8, 200718 r Colins to zhasínání diod se dá nastavit. Při kontrole nebo revizi řekni mechanikovi a nastaví to přes notebook, taky mi to nastavoval, nastaví se při kolika procentech má která dioda zhasnout, neměl by to být problém.
Duben 9, 200718 r tak konečně jsem dneska při příležitosti dávání krve se dostal do marketu a koupil dva popruhy 2x2,5m od firmy Filson v Kauflandu za 109 Kč (říkal jsem si v popruhu snad červíci nebudou ) a konečně rezervu řádně upevnil. Jak drží teď, tak předtím bych řekl že tam lítala jak lump v palírně. Použil jsem pouze jeden popruh. Jo a mám tam ten kastlík Ahoj taky se chystám si rezervu takto připevnit. Ty popruhy mají tento týden v Kauflandu v akci za 59 Kč, takže jsem si je již koupil . Teď jen řeším jak to tam pořádně uchytit. Použití těch dvou oček na dně v kufru je jasný. Ale jak jsi to přichytil nahoře, aby to tam nelítalo? Jediná možnost je tam asi k roletce, ale to je jen nějaký plast, nepraskne to tam? A jak se Ti tam podařilo přichytil tu plastovou krabici? Taky těmi popruhy nebo jsi to chytnul nějak k rezervě?
Duben 10, 200718 r Ahoj,rezervu jsem dotlacil na max k roletce,dírou v plecháči jsem provlékl popruh (raději dírou v horní polovině,zabráníš tím přepadávání rezervy v točkách) a utáhl. Pro jistotu jsem celým kolem pootočil tak aby se popruh ještě více našponoval. Nakonec jsem pak použil i druhý popruh (ikdyž původně ne) a rovněž jsem ho protáhl dírou v horní polovině plecháče a přitáhl k oku na dně kufru. Drží to 100%. A co se týká kastlu z rezervy, dal jsem za rezervu kus pásoviny s dírou a tu umělohmotnou růžici se šroubem (origo) jsem protáhl kastlem přes rezervu a tu pásovinu a utáhl matkou. Měl jsem to jen tak na zkoušku provizorně, takže se my kastl otáčel. Nakonec jsem došel k tomu, že se do něj až zas tolik nevleze, tak jsem ho sundal. Upraveno Duben 10, 200718 r od Malta
Duben 11, 200718 r Ahoj vsichni, vcera pri ceste domu jsem pozoroval zvlastni vec. Po vymene svicek z bosche na NGK jsem chtel vyzkousek, jak si autko bude vest pri jizde na benzin. Auto na plyn jeno po dalnici perfektne, ale pri prepnuti z LGP na benal ztracelo vykon i rychlost. Pripadalo mi to, ze cim vice jsem slapal na pedal, tim mensi mel motor zatah. Nekolikrat jsem to zopakoval, ale bezuspesne. Nakonec jsem cestu jel na plyn, ale tesne pred prijezdem domu jsem ho opet prepnul na benzin. Pri volnobeznych otackach se auto znacne trepalo, otacky pravidelne klesaly k 400 ot/min. Vinu jsem hazel na nove upravene svicky. Po nastartovani auta se vse zklidnilo. Prepinac jsem nastavil na "staly pohon na benzin". Auto pote jelo bezvadne, tahlo a rado se vytacelo do vysokych otacek. Chtel jsem se tedy zeptat, zda-li mohu za jizdy prepinat pohon z plynu na benzin a naopak? Pripadalo mi, ze po prepnuti na benzin jakoby auto jelo jen na 3 valce nebo spatne fungovala vstrikovacka. Fabia 1,4 MPi, 2001, BRC podtlak
Duben 13, 200718 r Dávej tam to co předepisije výrobce, Brisk DR15YC, žádné experimenty, po 15 ooo vyměnit a je po problémech, mám odzkoušeno/12let praxe/, když se dají do těcto aut např. Bosch.ky, špatně drží volnoběhy,a co vím od zákazníků,zvýší se spotřeba,NGK jsou dobré ale pozor, jsou japonské a francouzské,ty nestoj za nic, montoval jsem kdysi pro Hostan ve Znojmě 20 aut a každé 3 měsíce jezdily na revizi po 10 000 km, tak jsem měl možnosz vyzkoušez různé druhy svíček . BOSCH- ne, NGK - dobré ale jen japan, BRISK - chodí bez problémů, BERU - dobré, ale vyšší cena. Jinak přepínat se může bez problémů, ale záleží v jakých otáčkách to přepneš, a kde je nastavena hodnota pro přepnutí,a pokud jseš přes 5 tisíc ot. tak jsi v u spodní hranice přepnutí /při přetočení přes 6 tisíc se plyn odpojí a kolem 5200 se zas zapne, záleží jak kdo to a jak nastavuje, je tam časová prodleva, možná že v tom okamžiku se ti auto dusí/, je to jen tak sběžně vysvětleno,stačí...
Duben 13, 200718 r Zdraví všechny plynaře, mám pro Vás jistě zajímavou nabídku, mot. oleje pro motry poháněné plynem LPG: LOTOS GAS 15W/40 minerální API: SL cena: 1/5 L 70/295 Kč LOTOS SEMISYNTETIC 10W/40 polosyntetický API:SJ/CF, ACEA: A3-02/B4-02 cena 1/4 L 90/350 Kč LOTOS SYNTETIC 5W/40 syntetický API:SL/SJ/CF/CD, ACEA: A3-98/B3-8/B4-98 1/4 L 105/400 Kč Oleje jsou vyvinuté pro případ dvojího pohonu (plyn LPG - benzin), jinak se mohou použít i pro motor jen na benzín. Pro zájemce kontakt na mě na stránkách: autogas.estranky.cz , stránky jsou v rekonstrukci, bude tam i e-shop na prodej těchto olejů.
Duben 13, 200718 r Tak ve středu jsem si trochu hrál s nastavením plynu a nastavil jsem to takhle. Křivka naklonění je 0,9 = 1,09% ( 1 je ideální hodnonta), posunutí mám 1,12ms ( prodloužení doby vstřiku plynu oprti benzínu na volnoběh). Zatím se mě kontrolka nerožnula, tak doufám že už to bude v pohodě. Jinak hodnoty co sem tam měl předtím : naklonění 1,15 ; posunutí 1,15ms. - kontrolka se rožínala - příliš bohatá směs naklonění 1,13 ; posunutí 1,12ms. - kontrolka se rožínala - příliš bohatá směs Jinak kdyby někdo potřeboval mám kabel na magic2.
Duben 13, 200718 r Dávej tam to co předepisije výrobce, Brisk DR15YC, žádné experimenty, po 15 ooo vyměnit a je po problémech, mám odzkoušeno/12let praxe/, když se dají do těcto aut např. Bosch.ky, špatně drží volnoběhy,a co vím od zákazníků,zvýší se spotřeba,NGK jsou dobré ale pozor, jsou japonské a francouzské,ty nestoj za nic, montoval jsem kdysi pro Hostan ve Znojmě 20 aut a každé 3 měsíce jezdily na revizi po 10 000 km, tak jsem měl možnosz vyzkoušez různé druhy svíček . BOSCH- ne, NGK - dobré ale jen japan, BRISK - chodí bez problémů, BERU - dobré, ale vyšší cena. Jinak přepínat se může bez problémů, ale záleží v jakých otáčkách to přepneš, a kde je nastavena hodnota pro přepnutí,a pokud jseš přes 5 tisíc ot. tak jsi v u spodní hranice přepnutí /při přetočení přes 6 tisíc se plyn odpojí a kolem 5200 se zas zapne, záleží jak kdo to a jak nastavuje, je tam časová prodleva, možná že v tom okamžiku se ti auto dusí/, je to jen tak sběžně vysvětleno,stačí... Moc diky za vycerpavajici odpoved. Strucne, vystizne a hlavne odborne. Mam Japany, tak doufam, ze pojedou. Od te doby, co se mi to stalo, tak zadny problem.
Duben 13, 200718 r Vyrábí ho polská rafinérská společnost, něco jako u nás KRALUPOL, a navíc poláci dělají kolem plynu skoro 30 let, mezi námi ten tvůj Mobil, vyrobeno v EU, že by to nalívala čína, nebo že by čína vozila olej třeba náhodou od poláků, dnes je všechno nožné,když na to máš, kupuj "zaručěnou kvalitu". Kdysi jsem byl na školení/tak kolem 1997/, olejář z jedné naší nejmenované firmy nám říkal: "a co si myslíte, že se stane, když máme málo oleje?Dovezem třeba cisterny s CASTROLEM a nalejem je do našich", kvalita stejná, takže nevím. Nikoho nepřesvědšuji...
Duben 18, 200718 r tak jsme byl včera na LPG garančce, vyměněn plynový filtr bratru za 350,-, vstřikovače se nevydělávaly ani gumičky se neměnily, což jsem byl vlastně rád, páč při předchozí garančce mi je měnili a než si sedly tak svítil Check co chvíla. Nikdo tam nebyl tak jsem se servisákem mohl dlouho mluvit, probrali jsme CNG, konkurenci, mohl jsem vidět jak vypadá sw pro Magic, pak mi ještě ukazoval nějaký polský soft, kopírovaný od holandského AG, probrali všechny možné výhody a nevýhody jednotlivých sw a odjel jsem spokojeně domů
Duben 18, 200718 r tak jsme byl včera na LPG garančce, vyměněn plynový filtr bratru za 350,-, vstřikovače se nevydělávaly ani gumičky se neměnily, což jsem byl vlastně rád, páč při předchozí garančce mi je měnili a než si sedly tak svítil Check co chvíla. Nikdo tam nebyl tak jsem se servisákem mohl dlouho mluvit, probrali jsme CNG, konkurenci, mohl jsem vidět jak vypadá sw pro Magic, pak mi ještě ukazoval nějaký polský soft, kopírovaný od holandského AG, probrali všechny možné výhody a nevýhody jednotlivých sw a odjel jsem spokojeně domů A jak se líbil soft pro magic2? Nastovoval ti nějak řídící jednotku? Popřípadě znáš hodnoty, které ti nastavil? Já mám nově nastaveno naklonění na 1,08 ( 8% rozdíl ), a posunutí na 1,11ms. A check motoru zatím naštěstí nesvítí. Upraveno Duben 18, 200718 r od jara2
Duben 18, 200718 r A jak se líbil soft pro magic2? Nastovoval ti nějak řídící jednotku? Popřípadě znáš hodnoty, které ti nastavil?Já mám nově nastaveno naklonění na 1,08 ( 8% rozdíl ), a posunutí na 1,11ms. A check motoru zatím naštěstí nesvítí. s jednotkou jsme nic nedělali, jen vymazal servisní interval a chyby. Na Magicu jsme ocenili tu křivku ale pouze z hlediska dobré vizualizace, chtěl by si to servisák také nechat dodělat do Tartarini sw. Myslíme si však že seřizování formou křivky může skýtat jisté problémy při úpravě mezních hodnot. V tom si myslím to má Tartarini lépe vyřešeno, ale je to věc názoru . Tam je to řešno jakoby formou excelovské tabulky (v jejichž jednotlivých buňkách jsou hodnoty časů pro vstřiky v závislosti na otáčkách) a v které běhá kulička (modrá či červená podle druhu provozu) a kde si tím pádem v problematických partiích v okamžiku kde to např.cuká, nebo chodí špatně korekce, tak si můžete v buňkách které zrovna překrývá kulička měnit dobu vstřiků. Vypadá to možná složitě ale zase to umožňuje lépe seřídit konkrétní problematické partie průběhu. Jen takovou zajímavost, např. u polského softu šlo upravit jednotlivé vstřiky, tzn. je možnost dva(tři) válce nechat běžet na benál a poslední ladit, atd.
Duben 18, 200718 r Jen takovou zajímavost, např. u polského softu šlo upravit jednotlivé vstřiky, tzn. je možnost dva(tři) válce nechat běžet na benál a poslední ladit, atd. No co já vím, tak tohle by mělo jít u poslední verze magicu2 taky, ale zatím jsem tuto verzi nezkoušel. Podle toho co jsi popisoval, tak si myslím že ta křivka lepší není. Možná je názornější, ale to je asi tak všechno.
Duben 18, 200718 r No co já vím, tak tohle by mělo jít u poslední verze magicu2 taky, ale zatím jsem tuto verzi nezkoušel. Podle toho co jsi popisoval, tak si myslím že ta křivka lepší není. Možná je názornější, ale to je asi tak všechno. to samé říkal servisák, že by se možná v křivce lépe orientoval, ale na seřízení jsou ty jednotlivé buňky lepší, ale nesmutni, na každém softu najdeš něco lepšího a něco horšího, hlavně aby to jezdilo, plyn byl za 13 jak je a není co řešit
Duben 18, 200718 r No co já vím, tak tohle by mělo jít u poslední verze magicu2 taky, ale zatím jsem tuto verzi nezkoušel. Podle toho co jsi popisoval, tak si myslím že ta křivka lepší není. Možná je názornější, ale to je asi tak všechno. to samé říkal servisák, že by se možná v křivce lépe orientoval, ale na seřízení jsou ty jednotlivé buňky lepší, ale nesmutni, na každém softu najdeš něco lepšího a něco horšího, hlavně aby to jezdilo, plyn by l za 13 jak je a není co řešit Naprostej souhlas. ( super by bylo kdyby se plyn ještě zlevnil ) Jinak když nesvítí check motoru a auto necuká tak naprosto super.
Duben 23, 200718 r Tak dneska cestou do práce sem si všimnul, že v Lipůvce u Brna je nyní cena plynu 12,90kč/l. Jinak v pátek sem měl ladičský den, tak doufám že se mě to už podařilo daladit. Křivku naklovění nemůžu dát níž, tj. nemůžu jít po 1,08% jelikož pak auto nejede ale skáče jak koza. Ale od 10ms sem ubral cca -9 % - auto neskáče a na výkonu je vše ok. Měla by se tím ochudit směs při vyšších otáčkách. Parametr posunutí jsem nakonec nastavil na 1,06ms. při cca 2ms se okamžitě rožnul check motoru s hláškou příliš bohatá směs, a při 1,00 jsem měl hlášku příliš chudá směs. ( ale nesvítil check ). Tak uvidíme jak to dapadne.
Duben 23, 200718 r chlapi, kedy sa meni plyn zo "zimneho" na "letny" ? ako to poznam ? na pumpe to budu vediet ?
Duben 23, 200718 r Na čerpačkách by to měli vědět. Zkusím se podívat, někde jsem měl napsaný podle čeho se to mění. ( myslím že to mění podle průměrné venkovní teploty - ale jistej si tím nejsem )
Duben 25, 200718 r Jen tak pro zajímavost. Po opětovném rozsvícení kontrlky check motoru, sem se rozhodl, že zkusím spustit autokalibraci s tím, že uvidím jak to nastaví. Autokalibrace trvala cca 2min, a po nastavení byla křivka naklonění -32%. S takto nastavenou křivkou se ale bohužel nedá jezdit, protože auto nejede, ale poskakuje. Takže po chvíli zkoušek sem nastavil křivku na -5%, ale bohužel dnes ráno se mě kontrolka znovu rozsvítila, ale zatím nevím jakou chybu najdu v paměti závad. ( doufám že to bude chyba - příliš chudá směs, protože hlášku směs příliš bohatá bych už asi nerozdejchal )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.