Listopad 27, 200618 r ted jsem z toho zmatenej, nevím kam mám dát dotaz (jestli sem, nebo do Fabia 1,2 + lpg) no ale to je jedno. Co se týče cukání mezi 2-3tis. otáček, tak po debatě s mým švárou, a po vysledování kdy to nejvíc dělá, to jest po přenutí na plyn (tj. 40st. C a 1600 ot.) tak si myslím, jestli by nepomohlo nastavit řídící jednotku tak, aby přepínala při vyšší teplotě. Jaký je váš názor? zní to rozumně a není nic jednoduššího než si to nechat sw nastavit a uvidíš. Jen pro zajímavost, máme s Wassermanem stejný systém, on montovaný v Brně, já na Boskovické pobočce, on má nastaveno přepínání při 50°C a já při 35°C ... Upraveno Listopad 27, 200618 r od Malta
Listopad 27, 200618 r ted jsem z toho zmatenej, nevím kam mám dát dotaz (jestli sem, nebo do Fabia 1,2 + lpg) no ale to je jedno. Co se týče cukání mezi 2-3tis. otáček, tak po debatě s mým švárou, a po vysledování kdy to nejvíc dělá, to jest po přenutí na plyn (tj. 40st. C a 1600 ot.) tak si myslím, jestli by nepomohlo nastavit řídící jednotku tak, aby přepínala při vyšší teplotě. Jaký je váš názor? zní to rozumně a není nic jednoduššího než si to nechat sw nastavit a uvidíš. Jen pro zajímavost, máme s Wassermanem stejný systém, on montovaný v Brně, já na Boskovické pobočce, on má nastaveno přepínání při 50°C a já při 35°C ... Jj, přesně tak Mě chtěli na zimu nastavit teplotu dokonce na 70st. C, prý nižší teplota přepnutí nevadí v létě, ale přes zimu by se údajně mohl při nižší teplotě přepnutí dostat do motoru ještě syrový, dostatečně nezplynovaný lpg, což by mohlo vést i k poškození motoru No nevím, ale i teplota 50st. C mi připadala dostatečná, motor se ani v zimě po přepnutí v 50st. C nechoval nijak nestandardně, takže jsem si to nechal na těch 50st. C a no problem Jinak bych rád touto cestou ještě jednou poděkoval chlapcům tady na fóru, konkrétně Maltovi a Pavkovi za jejich cenné poznatky, protože jsem svého času problematiku teploty při přepnutí taky řešil Není bez zajímavosti, že dle SM 47/06, které se celé zabývalo problematikou LPG, je normální teplota přepnutí 40st. C.... Pokud řešíte cuknutí v okamžiku přepnutí, posunutím teploty se to dá zkusit odstranit, ale spíš bych se klonil k poštelování citlivosti při přepnutí - taky už mi to přes notebook ladili a myslím, že problém byl v citlivosti, ne v teplotě Správně by totiž mělo k přepnutí dojít při deceleraci, tedy třeba když člověk řadí, tak v okamžiku kdy jdou otáčky dolů a cuknutí by tak nemělo být znatelné... Jenže někdy, zvláště když člověk jede s lehkou nohou na plynu, se stane, že i když se snažím udržovat konstantní rychlost, tak třeba nepatrně uberu plyn a v tom okamžiku systém přepne na lpg a pak to někdy trochu škubne No ale pokud to neškube při jízdě, v době, kdy už jedu na lpg, tak bych to až moc neřešil...
Listopad 27, 200618 r Jinak bych rád touto cestou ještě jednou poděkoval chlapcům tady na fóru, konkrétně Maltovi a Pavkovi za jejich cenné poznatky, protože jsem svého času problematiku teploty při přepnutí taky řešil není zač, musíme si pomáhat
Listopad 27, 200618 r Taky se přidám s poděkováním Maltovi a Wassermannovi , jinak jsem se ptal minulý týden svého mechanika, jestli se mění teplota na zimu, tak není důvod, mám nastaveno 40°C a zůstane to i přes zimu. Od března, kdy mi to namontoval a seřídil, jsem neměl problém ani potřebu se za ním stavit, takže jsem spokojen. mám najeto na plynu 10 000 km, pořád původní svíčky ( ty mají 60 000 a jsou pořád funkční, už mám připraveny nové, ale chci je zatím nechat a zkusit co to bude dál dělat ) a dlouhodobá spotřeba 7 litrů, motor 1,2 40kW. Kluk má plyn na 1,4 74kW a taky bez problémů, pouze si nechal přidat 5% plynu, protože při razantnějším předjíždění mu to přelo na benzín, to je ale způsobeno stylem jízdy a musí se seřídit každému zvlášť, tak jak potřebuje. To seřízení trvalo asi 15 minut a bylo zdarma. Kluk měl na svíčkách 40 000, tak mu doporučil výměnu a to BRISK DOR15LGS, stojí teda 150 kč,ale po výměně a seřízení paráda. Tyto svíčky doporučil i na HTP, nevím, kolik vydrží, ale tvrdil, že 40 000 určitě. Takže uvidíme, až bude mít najeto více, budu informovat. Tak ať to jezdí.
Listopad 28, 200618 r no, já osobně si myslím, že by se plyn měl přepínat tak pžipližně při 60 až 70 st.C. Jak mě bylo řečeno, tak LPG ve studeném motoru nepracuje správně ( zřejmě se hůř zplynuje ). A teď právě jde o to, jaká je minimální teplota pro přepnutí na plyn jak v zimě, tak v létě. Moje řídící jednotka má rozsah teplot 35 - 70 st. Teď mám nastavených 40, myslím že v létě to může být ok, ale v zimě nevím nevím. Zatím testuji, pokud si dávám pozor, tak i mezi 40 - 80 st. motor nezacuká, po 80st. nezacukal nikdy. Takže vyskouším různé teploty a dám vědět. Jinak nezacuká mě to při přepnutí na plyn, ale až při jízdě na plyn, třeba když jedu do kopečka na trojku a mám tam 2500 ot./min a zrychluju, tak má občas tendence zacukat, ale jak je ohřátej, tak žádnej problém.
Listopad 29, 200618 r Kluci, jen takový dotaz: Rozsvěcuje se vám občas kontrolka elektroniky motoru (check motoru)?
Listopad 29, 200618 r Malta: ne ne, naštěstí ještě nikdy, na plyn najeto 33t km, na benzín 1500 km BTW: dělá Ti to i při jízdě na benzín?
Listopad 29, 200618 r Klukovi to dělalo, zajeli jsme za mechanikem a přidal mu bohatost směsi o 5%, od té doby to neudělalo. Vždycky se mu to rozsvítilo na křižovatce, na kerou dojížděl na volnoběh a po přidání plynu se rozsvítila. Má 1,4 74kW. U mojí 1,2 se to ještě nerozsvítilo.
Listopad 29, 200618 r Malta: ne ne, naštěstí ještě nikdy, na plyn najeto 33t km, na benzín 1500 km BTW: dělá Ti to i při jízdě na benzín? ne, na benzín to nedělá. Rozsvítí se mi to tak průměrně 2x do týdne. Někdy celý týden nic a z toho pak třeba 3 dny po sobě. Udělá mi to, když jen lehtám plyn třeba na 5.r.stupeň, nebo prostě jen nepatrně zrychluji na trojku či čtyřku. Dříve to bylo doprovázeno i cukáním a pak se vždy hned rozsvítil check, teď však nevím co cukání je, ale prostě z času na čas se to rozsvítí . Servisák mi povídal (po všech možných pokusech a po poradě s někým z Ml.Boleslavi, že bude problém s firmware benz.ŘJ, že mám zrovna sérii kdy se přecházelo z Euro3 na Euro4 a neměli to ještě vychytané). Při poslední LPG garančce jsme nahrávali data z LPG ŘJ jednotky a přidali k tomu údaje o benzínové ŘJ a mělo se to posílat do Itálie, tak uvidíme jestli soudruzi z jihu něco vymyslí, než tam pojedu znovu Takže to je asi jediná vada na kráse jinak jsem spokojený.
Listopad 29, 200618 r Malta: ne ne, naštěstí ještě nikdy, na plyn najeto 33t km, na benzín 1500 km BTW: dělá Ti to i při jízdě na benzín? ne, na benzín to nedělá. Rozsvítí se mi to tak průměrně 2x do týdne. Někdy celý týden nic a z toho pak třeba 3 dny po sobě. Udělá mi to, když jen lehtám plyn třeba na 5.r.stupeň, nebo prostě jen nepatrně zrychluji na trojku či čtyřku. Dříve to bylo doprovázeno i cukáním a pak se vždy hned rozsvítil check, teď však nevím co cukání je, ale prostě z času na čas se to rozsvítí . Servisák mi povídal (po všech možných pokusech a po poradě s někým z Ml.Boleslavi, že bude problém s firmware benz.ŘJ, že mám zrovna sérii kdy se přecházelo z Euro3 na Euro4 a neměli to ještě vychytané). Při poslední LPG garančce jsme nahrávali data z LPG ŘJ jednotky a přidali k tomu údaje o benzínové ŘJ a mělo se to posílat do Itálie, tak uvidíme jestli soudruzi z jihu něco vymyslí, než tam pojedu znovu Takže to je asi jediná vada na kráse jinak jsem spokojený. Ty jo, tak koukám jako puk Naštěstí se mi nic takového nestalo, ale koukám jsi si s autem opravdu užil, upřímnou soustrast. Mám takový pocit, že slabší nátura už by na plyn sesílala hromy, blesky a říkala už nikdy Ale přeji pevné nervy a dej pls vědět, jak budeš mít nějaký nový poznatek, ten se může vždycky hodit
Listopad 29, 200618 r [ Ty jo, tak koukám jako puk Naštěstí se mi nic takového nestalo, ale koukám jsi si s autem opravdu užil, upřímnou soustrast. Mám takový pocit, že slabší nátura už by na plyn sesílala hromy, blesky a říkala už nikdy Ale přeji pevné nervy a dej pls vědět, jak budeš mít nějaký nový poznatek, ten se může vždycky hodit no, měl jsi slyšet tehdy manželku , " už jsme měli tolikrát plyn a nikdy jsme takové problémy neměli .... jetsli to nespraví tak to necháme odmontovat ...", je fakt že jsem hodně trpělivý. Také mě to štvalo, ale musel jsem to vydržet a když si vzpomenu ... těch testovacích jízd za toho půl roku laborování (nějaká stovka km to byla). Nejvíc mě štvalo to cukání a to teď už nedělá, to rozsvěcení, mě sice štve ale už to neřeším, neboť je to pokaždé chyba směs příliš chudá.
Listopad 29, 200618 r Malta: Věřím, že to nebylo nic jednoduchého, soucítím s Tebou Já byl taky naštvaný, kdykoliv jsem měl nějaké problémy, ale s těmi Tvými se to nedá srovnávat, u mě šlo naštěstí vždy spíše o softwarové doladění přes notebook, nikdy nic vážnějšího a doufám, že vážnějšího snad ani nic nebude. Z vážnějších problémů jsem měl obavy i s ohledem na záruku auta, ale ta už bude taky pryč. Ještě, že jsi měl štěstí na vstřícný přístup mechanika, zřejmě teď firma těží i z Tvých zkušeností získaných při odlaďování. Jen škoda, že to odlaďují až v provozu, měli to mít už dávno odchytané, než pustili systém do světa Jinak se ale domnívám, že mám asi štěstí, že mám montáž stejného typu až 2 roky po Tobě, zřejmě se už firma poučila z předchozích nedostatků a snad i proto mám větší klid, než Ty.... klepy klep na dřevo Tak hlavně hodně štěstí, ať Ti to šlape bez problémů
Prosinec 4, 200618 r Protože pořád laboruji jakého výrobce si mám vybrat pro přestavbu na LPG rád bych se zeptal.Dle mého to vyhrálo tartariny,ale o víkendu jsem našel ELPIGAZ Za docela slušnou cenu 26000kč.Protože tartarunu mohu mít za 32500kč je to docela rozdíl.Obojí je sekvenční vstřik.Elpigaz je do konce roku v akci.Proto ta cena.Ale cena není vše,proto bych rád znal zkušenosti s elpigazem.Je to nějaký šunt? Dík za odpovědi.
Prosinec 4, 200618 r cena je až podezřele slušná. Už se ti ozval s těma referencema? S referencema se mi neozval a tedy skončil.Ale našel jsem firmu,která má zastoupení v ČR.Je to HTS Zábřeh na Moravě.Ten dodává komponenty ostatním montážním firmám a montuje min jedno auto denně.Má slevu do konce roku 3000kč.Záruka 2roky při garančkách.Montážních firem je prý 80. Jen to asi nebude tak rozšířené.Ale popravdě ta cena je hodně lákavá.
Prosinec 4, 200618 r cena je až podezřele slušná. Už se ti ozval s těma referencema? S referencema se mi neozval a tedy skončil.Ale našel jsem firmu,která má zastoupení v ČR.Je to HTS Zábřeh na Moravě.Ten dodává komponenty ostatním montážním firmám a montuje min jedno auto denně.Má slevu do konce roku 3000kč.Záruka 2roky při garančkách.Montážních firem je prý 80. Jen to asi nebude tak rozšířené.Ale popravdě ta cena je hodně lákavá. tak zkus vytáhnout ty reference od tama
Prosinec 4, 200618 r cena je až podezřele slušná. Už se ti ozval s těma referencema? S referencema se mi neozval a tedy skončil.Ale našel jsem firmu,která má zastoupení v ČR.Je to HTS Zábřeh na Moravě.Ten dodává komponenty ostatním montážním firmám a montuje min jedno auto denně.Má slevu do konce roku 3000kč.Záruka 2roky při garančkách.Montážních firem je prý 80. Jen to asi nebude tak rozšířené.Ale popravdě ta cena je hodně lákavá. tak zkus vytáhnout ty reference od tama Budu se poptávat,ale všude chválejí jen to jejich.To mohu,ale to mi ještě nedává jistotu,že to není nějaké udělátko.Škoda,že nemám nějakého technika co to seřizuje.Ten nejlépe ví jak to pracuje a kolik je problémů.
Prosinec 4, 200618 r To mohu,ale to mi ještě nedává jistotu,že to není nějaké udělátko.Škoda,že nemám nějakého technika co to seřizuje.Ten nejlépe ví jak to pracuje a kolik je problémů. To je fakt, můžou ti dát telefon i na někoho svého známého, který ani LPG nemá a ten ti řekne co mu v té firmě nakukají, aby řekl. To je prekérní situace . Obávám se ale, že tady na fóru asi nikdo Elpigaz mít nebude
Prosinec 4, 200618 r myslím, že ten kdo najede víc jak 20tis za rok nemá co v benzínu dělat, pro takový řidiče je idealní nafta. O kterou se jak víme nemusíš starat vůbec. nesouhlasím.............mám najeto 100 000km za 3.5roku na htp 47.kw.a jezdím pořád na benzín a jsem spokojene.před fabii jsem měl felici na plyn a předtím favorita taky na plyn.a snoma spokojenost.
Prosinec 5, 200618 r Chtel jsem se zeptat ohledne prepinani benzinu na plyn. Pisete, ze prepinani benzinu na plyn probiha vetsinou v rozmeni 40-70 stupnu celsia. Zajimalo by me, jak je to reseno tedy u meho auta. K slysitelnemu prepnuti dochazi, prekroci-li otacky motoru hranici 2000 a vubec nezalezi, zda-li je motor studeny nebo ma provozni teplotu. Zadne problemy s plynem nemam, spotreba je v normalu. Muzete mi odpovedet, zda-li je muj system prepinani v poradku a zda neposkozuje nebo neumerne opotrebovava motor? Fabia 2001, 1.4 MPI 50kW, BRC
Prosinec 5, 200618 r Chtel jsem se zeptat ohledne prepinani benzinu na plyn. Pisete, ze prepinani benzinu na plyn probiha vetsinou v rozmeni 40-70 stupnu celsia. Zajimalo by me, jak je to reseno tedy u meho auta. K slysitelnemu prepnuti dochazi, prekroci-li otacky motoru hranici 2000 a vubec nezalezi, zda-li je motor studeny nebo ma provozni teplotu. Zadne problemy s plynem nemam, spotreba je v normalu. Muzete mi odpovedet, zda-li je muj system prepinani v poradku a zda neposkozuje nebo neumerne opotrebovava motor? Fabia 2001, 1.4 MPI 50kW, BRC protože máš podtlakový systém, tam se děje přepínání mnohem dříve než u sekvenčního vstřik. V porovnání s Feldou u které jsem měl podtlak tak v létě to bylo když jsem vytáhl auto z garáže, zavřel vrata a rozjel se tak to přepínalo a v zimě, stejný postup s tím že to přepínalo v rozmezí ujetých 500m až 1km (dle venkovní teploty).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.