moldow Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Mate niekto skusenosti s tym, ze sa vam zacal drolit veniec volantu? Ja som si to vsimol dnes. Zauijimave je ze to je zo spodnej strany volantu na ktoru nesvieti skoro ziadne slnko. Ak s tym niekto mate skusenosti napiste po kolkych rokoch/kilometroch sa vam zacal volant rosypat. Taktiez ak mate skusenosti ako osetrit volant aby co najdlhsie vydrzal, budem vdacny za kazdu radu. Uvazujem o kupe kozeneho potahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Mám to taky a to mám najeto 26000 km, měříž přes 180 cm, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Ano cez 190 cm. Mieris na to, ze to je sposobene nastupovanim a vystopovanim z auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 To nevím, ale jak sedíš, tak dřeš volantem o kolena, říkám, mám to taky chceš foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 183 cm a v poho chlapi. ale mam 30cm volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Ono nezáleží kolik měříž, ale jak máš nastavené sedadlo a volant, ale je to jistě ošolichané od kolen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Mě se to drolí zvrchu přesně uprostřed.Je nějaká možnost to drolení zastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Na Felde mi to delalo taky. Mel jsem 4 rameny volat s bagem. VWgroup. Nejdriv jsem chtel menit volant, ale pak jsem vymenil auto . Ted vazne, dela to ten stary volant, nebo volat po faceliftu? Ten facovej co mam ja mi prijde z uplne jinyho materialu nez je na fotce a nezda se ze by se mel snahu drolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Mě se drolil, už když jsem auto kupoval, kdy mělo najeto 200 000km, byl to klasický volant před faceliftem. Po jízdě jsem měl pěkně černý ruce. Vyřešil jsem to výměnou za kožený. Sice nebyl nový a už byl pěkně lesklý, ale něco jako drolení vůbec nezná. Pro zasmání: Když jsem si nechal vyčistit interiér, tak mi něčím ten volant otírali... málem jsem jel rovně místo do zatáčky, jak to klouzalo :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Před X lety jezdili řidiči v rukavičkách. Takže kdo má agresivní pot tak bílé rukavice No jo, ale dřív to bylo kvůli vybracím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Na Felde mi to delalo taky. Mel jsem 4 rameny volat s bagem. VWgroup. Nejdriv jsem chtel menit volant, ale pak jsem vymenil auto . Ted vazne, dela to ten stary volant, nebo volat po faceliftu? Ten facovej co mam ja mi prijde z uplne jinyho materialu nez je na fotce a nezda se ze by se mel snahu drolit. Jsem psal najeto 26000 km, je to po faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 To Woody: Jde to reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Pozdě, zrovna slavíme 3tí narozeniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Ono tomu volantu neprospívají ani prsteny.... Zejména "moderní snubáky" s všelijakými hranami. Trochu jsem "prolezl" vozový park ve firmě a zjistil, že nejoodrbanější volanty jsou u vozů oprstenovaných řidiček, na druhém místě skončili nervozní ženáči. Interesantní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 To možná taky, ale my to máme jen ze spod volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 (editace) To je zajímavé Woody, o co by se to mohlo odřít? I když jsem viděl i takové, kteří v těch místech volant drží (častěji ovšem vídám borce - levá ruka z okna pravá na dvanácti...). Pak mne napadá jen přeska od opasku, ale to snad ani ne... , O něco to zkrátka dřít musí. Někdo se třeba při vystupování vzepře o volant...? Editováno: 16. Srpen 2009, autor: norton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Tys nečet příspěvky výš? Je to od noh, mám 185cm a kolenama šolíchám o spodek volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Holt máš pravdu, jsem lenoch... :-) Nemám sice 185, jenom 182. Koleny se však volantu u A04 nedotýkám, asi mám atypicky nastavené sedadlo - úplně vzadu a takřka nahoře, volant co nejvíce k sobě a přiměřeně vysoko... zkrátka nohy poměrně nataženy (nevadí mi ani střeďák) na A04 jsem nalítal takřka 100000 a volant byl v pohodě. Na roomstru zatím cca 25000 a také tak. Je fakt že jsme na Cirylově fabce volant měnili (viz jeho příspěvek), ale to se jednalo o bývalou služební s nalítanými dvěstě litry a právě v ní byl volat odrbán vlevo na desítce - prsteny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Ono možná ani nezáleží kolik měříš, ale jak máš nastavené sedadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 (editace) Moldow kup ten koženný poťah je to super vec. Mám ho ,ak chceš tak si prid šahnuť. Zo začiatku sa ti bude zdať hrubý ale ked si zvykneš tak je to fakt bomba!Pod Kalvariou u Smatanu ho mujú za 21euračou.Ale kúp len Maria Cavallo! http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-koze...y-mario-cavallo Editováno: 16. Srpen 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Přesně tak Woody, pravdivá slova, to by se mělo do kamene tesat! :-) Ono takový tvrdý volant ve stopětce model 78, ten se neodřel, jen hezky vyblejskal... :-)) Holt chceme měkké pohodlí... a "stokrát nic umožilo vola", když se něco pořád otírá o třeba fest kvalitní džíny, tak to poznat bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Moldow kup ten koženný poťah je to super vec. Mám ho ,ak chceš tak si prid šahnuť. Zo začiatku sa ti bude zdať hrubý ale ked si zvykneš tak je to fakt bomba!Pod Kalvariou u Smatanu ho mujú za 21euračou.Ale kúp len Maria Cavallo! http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-koze...y-mario-cavallo Pod klavariou mali len tie jednoduche penove do 10€ a na namesti mali maria cavallo black, ale bez par centov tusim stal 25€. Asi objednam z netu za 19,50 + 2€ za dovoz a pride mi to az domov. to odratie je asi sposobene suchnutim pravej nohy o spodok volantu pri nastupovani a vystuopovani, aj ked doteraz som si to vobec nevsimol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Ja mam tiez po FL a 50 000km a je to vysuchane tiez presne dole, meriam 187cm, ono je to tym ze ak nosite nejaky rifle alebo taku agresivnejsiu latku tak sa to rychlejsie osucha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 čo sa tu človek nedočita drolenie volantu zatial som to nezpozoroval zajtra sa pozrem. Mal som chvilu na volante potah ale dal som ho dole je to nezvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Nevíte teda někdo jak to rozdrolený místo opravit? Krom toho že by se to potáhlo nebo vyměnil volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.