rogerer Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Nějaké poznatky k Tource. Po 14 dnech ježdění s TDi, najeto 700 km, spotřeba 5,7, na trati do práce rovinka 4,7 l, takže max spokojenost. Ty zrcátka, rychle si na ně zvyknete, jde v nich parádně vidět, teď mi přijdou ty staré nějaké divné. co startovani ted v zime(když stojí přes noc venku)? Ja najedu 750 tydně... :-D takže do konce roku tam budu mít litránka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Já jsem hodně zvědavej na dálnici kolik si bude brát okolo 120-130km/h. rogerer: nájezd km máme menší, týdně "jen" 550km + víkendové cesty, ale to je tak někam spíš na nákup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 (editace) Já jsem hodně zvědavej na dálnici kolik si bude brát okolo 120-130km/h. rogerer: nájezd km máme menší, týdně "jen" 550km + víkendové cesty, ale to je tak někam spíš na nákup no na dalnici (coz je tech cca 700km tydne) sem zvedav na spotrebu pri 140 tachometrovych... PS: dnes mi ji montujou tak snad zejtra dorazi na salon :-) doufam Editováno: 16. Prosinec 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Paráda, takže tvoje už je dneska hotová a mě to čeká zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Držím palce, ať je máte pánové pod stromeček . Já sem zatím po 600km spokojenej.. :-) Nějak zatím nejezdím daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Držím palce, ať je máte pánové pod stromeček . mnojo, můžem jen sedět a čekat a doufat že páni řidiči kamionů co převážej auta se nezaleknou sněhu :-D už aby to bylo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 rogerer: nějaký novinky nejsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 rogerer: nějaký novinky nejsou? Jooo ted volali v pondeli pro ni jdu..juchuuu akorat takova skoda s tim jezdit v tehlech srackach venku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 co startovani ted v zime(když stojí přes noc venku)? Ja najedu 750 tydně... :-D takže do konce roku tam budu mít litránka :-D Bez problémů, chvilku počkám, než se nažhaví a pak jen krátce otočí startér. Na volném prostranství jsem testoval ESP, fakt dobrý, normálně to nešlo dát do smyku, pořád se to snažilo z toho nějak dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Tak tomu termínu bych vůbec nevěřil..mě taky nejdřív slibovali že jí budu mít za měsíc a nakonec z toho byly víc než tři měsíce... No uvidíme ... Garrett: Nakonec jsme to vzali u Autoprodej Dukla Pardubice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 (editace) Ze by doslo uz ke zdrazeni? Ted jsem koukal na net skodovky a cena zacina na nejakych 271900,-. Combi v TDi zacina na nejakych 322900,- oproti puvodni cene 319900,-. Ze by v tom melo prsty dph? Nestalo nahodou ESP pres 20 tisic? Ted je za 15300,- dle konfiguratoru. Editováno: 18. Prosinec 2009, autor: fyk77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Vidim tam castku 21900Kc. Kolem 15k to stoji u FII/R vcetne ASR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 To zvýšení cen je opravdu kvůli DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Vidim tam castku 21900Kc. Kolem 15k to stoji u FII/R vcetne ASR. Jeste jsem se jednou na to podival. U dieselu je za 15300 a u benzinu za 21900....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Taky jsem už několikrát od koupě Toura - 05/09 navštívil servis s dosud neodstraněnými závadami: cvakání u zámku PZ dveří, zatékání vody na koberec u LP dveří pokud auto nestojí na rovině, když už vůbec zařadím je tuhé řazení, škubání motoru při minimálním přidávání plynu, hlučné cvakání nějakého odvzdušňovacího ventilu atd. Mám najeto cca 10000, auto si chcou nechat v servisu a konzultovat to s MB, mají na to měsíc!!! Já budu asi chodit do práce pěšky 30 km přes pole louky les. Přeju ostatním více štěstí s TOURem. nezlob se na mě, ale cukání motoru když mu přidíš málo je normální stav když chceš jen musíš přidat plyn nebo podřadit ne to dusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) . Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Jeste jsem se jednou na to podival. U dieselu je za 15300 a u benzinu za 21900....... Aha, tak to všechno vysvětluje - prostě zahrnuli do ceny přítomnost ASR u TDI - tzn. pro zájemce o ESP se rozdíl mezi benzinem a dieslem zmenšil na cca 24k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Garrett: tak co kdy si pro ni jdes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 To zatím nevím, hned jak ji budou mít na salonu ve Vyškově tak mi paní prodejkyně zavolá a jdeme na ni mrknout, budu chtít dodělat aspoň zástěrky a uvidíme no Supr by bylo kdyby to bylo hned v pondělí, ale spíš si myslím, že v úterý To nebudu v noci ani spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Zdar chlapi, mám prosbu. Vy, co jste si koupili nový Tourky, měli jste v palubní dokumentaci samolepku ve tvaru ČR s textem Za 1 vůz Škoda 1 strom? Je to součástí dokumentace od října 2009. Našel by se mezi vámi někdo, kdo by tu samolepku nepotřebovat a byl by ochoten mi ji poštou zaslat? Adresu bych napsal přes SZ. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Václave před chvilkou jsem to dočetl u tebe v tématu Jestli si vzpomenu zkusím se zeptat, jestli by neměli nějaký kousek navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) A já jsem ti tam před tím, než jsem napsal sem, odepsal. Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 To zatím nevím, hned jak ji budou mít na salonu ve Vyškově tak mi paní prodejkyně zavolá a jdeme na ni mrknout, budu chtít dodělat aspoň zástěrky a uvidíme no Supr by bylo kdyby to bylo hned v pondělí, ale spíš si myslím, že v úterý To nebudu v noci ani spát hmmm krapek daleko z fabriky ja to mel 30km a trvalo to dva dni :-) ale je mozny ze cekali na naky ctvrtecni kusy este ja uz tam ted nic dodelat nechci ja uz ji chci doma... :-) co to je s tim stromem?jako ze si nekde muzem vyzvednout strom? :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Daleko to je, ale kdysi dávno při objednávání auta nám říkala, že auto z fabriky do salonu jim trvá dodat 2 dny, ale je před svátky a počasí taky nic moc, uvidíme... Škoda dává od října ke každému novému vozu samolepku, která značí vlastně to, že 1 nové auto = 1 vysazený strom. Od roku 2007 kdy projekt začal, bylo ve 20 lokalitách již vysazeno 190 tisíc stromů. A Vašek právě samolepku nemá, protože má auto vyrobený nějak trošku dřív. Myslím, že je to dobrý projekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 nezlob se na mě, ale cukání motoru když mu přidíš málo je normální stav když chceš jen musíš přidat plyn nebo podřadit ne to dusit dík za radu ale v tom problém není, nebylo by něco lepšího? Mám za 20 let za volantem něco najeto. Vysvětli mě jak mám jet v obci 50 po rovině aby mě auto jelo, myslím že mě zrovna minulou něděli nafotili tak čekám psaní z odboru dopravy protože jsem to nedusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.