Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

George Couser

Doporučené příspěvky

JE tedy možno sehnat TOUR s motorem TDI 66kw ? a proč nedávají na ty 01 stěrače AERO, ale jen klasiku ?

Tyhle motory jsou jen na vývoz do rusky mluvící země, tady u nás není možné tento motor objednat.

Takových věcí je že o tom ani lidi nevědí co se všude ještě prodává a vyrábí :)

např. pro Afriku se ještě do loňska dělal VW Golf(citi golf) generace II !!! a dávali se do toho palubovky z Fábia generace I + nechyběl na výběr ani motor 1.8, verze citi Golf GTI. prostě hukot lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak sou na tom ty sedačky ze sportpaketu v dlouhodobém sezení? že bych si to tam taky eště nechal dodělat...ale určo by se posunula výroba, navíc 20tis czk v podstatě jen kvůli kolům a sedačkám?? nevím no.... heh - pravdou je ze by se mi z porizovacky odecetli naklady na kozeny paket,bederni operky atd....

Odkaz ke komentáři

to rogerer: jeste by si tam mel vkladane koberce, v pripade kombiku sunset, 16 kola s lepsima backorama, vzadu nejake do kridlo, cerny tapec, tmave bocni blinkry.......

no vsak to ja vim...ale nejaky kridlo,tmavy blinkry a ty spojlery zrovna nejsou pro me osobne nejakym stezejnim argumentem -kola to mi je jasny ale spis mi jde o ty sedacky jak se v nich sedi na dlouhych trati....

Odkaz ke komentáři

Tak konečně jsme dneska udělali objednávku na Octavii kol5 Po mnoha debatách a několika různých variantách výbav, jsme se rozhodli pro verzi liftback, barva červená Corrida, paket Tour Plus, sportpaket + další prvky výbavy. Termín výroby by jsme mohli vědět koncem týdne, ale vypadá to prostě až na leden :feve: Ale i tak se moc těším :palec2: Bude to moje první úplně nový auto :rolleyes: Pod kapotou bude TDi :)

Odkaz ke komentáři

Tak konečně jsme dneska udělali objednávku na Octavii kol5 Po mnoha debatách a několika různých variantách výbav, jsme se rozhodli pro verzi liftback, barva červená Corrida, paket Tour Plus, sportpaket + další prvky výbavy. Termín výroby by jsme mohli vědět koncem týdne, ale vypadá to prostě až na leden :feve: Ale i tak se moc těším :palec2: Bude to moje první úplně nový auto :rolleyes: Pod kapotou bude TDi :)

no tak to gratulace :-) a příjemný čekání :-D je to nekonečný ale nejsi sám :palec2:

Odkaz ke komentáři

- tonovana modra zpetna zrcatka - da se to priobjednat nejak specialne zvlast, nebo pak nejak dokoupit nebo je to jenom soucasti sportpaketu?

- zadni lapace necistot - kdyz nejsou bude se vic sr...t zadni okynko?(nemam totiz objednany zadni sterac...) - nebo je lepsi ty lapace pak dodelat sam...?

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...