Přejít na obsah

Zvýšení výkonu TDI

Doporučené příspěvky

A ještě jsem zapoměl - pokud budeš dávat brzdovej kit - tak se ti může stát, ze tam ty tvoje 17ky nepudou nasadit - protože nové brzdiče budou širší - pak se musej dát podložky nebo kola s jinym ET - je dobrý si to nejdřív prověřit.

Kde si našel ty brembo kity - www ? Taky teď řešim brzdy.

Já koukal na : www.nextuning.cz ( nevim jestli 1 nebo 2 t ) - maj tam dobrý brzdy.

Editováno: , autor: Jakub - škodík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je asi zázrak ,nebo to předělal a auto mu stálo v garáži  :smich:

Ne jezdí s tim pořád a je to stejnej magor jako já.

Tak to se hodne divim ze se mu to nerozlitlo, nedavno jsem koukal na 150tku tdi leona fr serii a vse je tak tak 2x vetsi jak u 66/81cky!!! hadice, intercooler, homokluby, proste vse, a kdyz tomu daval, tak se i ty obrvsky hadice roztahovali :unsure:

...nebo u Vase jsem koukal na 150tku serii GIV a taky to same...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

já tam volam včera ,a myslel jsem že vím vše ---  toje výkon 160 koní  = turbo ze 130 ,trysky od DP ,a chip    výkon 180 koní = turbo 150 ,trysky,chip ,spojka ,IC a hodně úprav kolem .

Zatím volím variantu  trysky ,protože mam turbo jako má 81kw a to zvladne 130 koní .Až andre bude mít turbo jdu do 130 turba a chipu na 160 koní a rovnou dám i spojku od sachse. :palec2:

Schvaluju, presne jak jsem rikal uz na zacatku...

A k tem brzdam.. pokud mas ORS tak pocitej 16tky na zimaky minimlne, jak tu psal i michal..

PS: Kolik ti rikal Andre za spojku od sachse ? Taky se na ni pomalu chystam, nebo z VR6tky...

Odkaz ke komentáři

:palec2: zdravim ,protože chci zvednout výkon u své octy a každej řiká něco jiného ,prosím pište sem své poznatky z vašich vozů .Spolehlivost ,životnost dílů a případné výměny a opravy .samozřejmě i pište od koho a jak a na kolik a za kolik jste zvýšili .PROSÍM NEPIŠTE SE TI CO JSTE VÝKON NEZVEDLI .REAKCE JAKO JSOU ŽE NĚKDO MÁ NĚKDO SLYŠEL ,PIŠTE JINAM DÍK :palec2:
Odkaz ke komentáři

úprava z 90HP na cca 175HP od Reeshy....výsledek: výměna spojky za silnější, prasklá levá poloosa, žere gumy, ale měl jsem jen 15ky, jenž na to nejsou vhodný...jinak spokojenost, tuk tuk tuk.. ;)

Editováno: , autor: JimTDI
Odkaz ke komentáři

Vymenene turbo, trysky a chip na miru, namereny vykon 154PS@364Nm (cip 150PS+ od3200 - 4600ot.)

Upravu mam od podzima, predtim jsem mel rok jen trysky a ok, spojka zatim drzi, nic se nepodalo, ale jezdim celkem normalne :) ..ne sprinty..

Odkaz ke komentáři

zdravim ,protože chci zvednout výkon u své octy a každej řiká něco jiného ,prosím pište sem své poznatky z vašich vozů .Spolehlivost ,životnost dílů a případné výměny a opravy .samozřejmě i pište od koho a jak a na kolik a za kolik jste zvýšili .PROSÍM NEPIŠTE SE TI CO JSTE VÝKON NEZVEDLI .REAKCE JAKO JSOU ŽE NĚKDO MÁ NĚKDO SLYŠEL ,PIŠTE JINAM DÍK

Odkaz ke komentáři

Mam zvednuty vykon z 81kW na cca. 103kw, na brzde jsem zatim nebyl, delali mi to ve Sportmotoru. Najel jsem s tim zatim cca. 15 tis. km bez problemu. Jede to daleko lip, dlouhodoba prumerna spotreba mi vylezla z 5,7 na 6,2... jezdim hodne dalnici a nikterak to nesetrim... Jinak kdyz jedu na pohodu po okreskach, tak sla spotreba cca. o 0,5 l dolu.

Odkaz ke komentáři

Trysky sprint764+ chip muj...Vykon 112kw..Praha-Brno 160km/h prumerne porad a 5,3l spotreba.Ted mam chip jiny trochu slabsi od spoda ale hodnejsi na spojku.Zalezi jaky kdo ma pozadavek.Pneu mam ted zimni 15'' a zatim nesleduji ze by to zralo....

Odkaz ke komentáři

1,9 TDi81KW r.v. 2/99 zvednuto pouze čipem ( výměna, starší typ řídící jednotky ) na 103kw / 305Nm. Od úpravy najeto již přes 100tis a bez problémů ( pokud nebudu počítat již 3 váhu vzduchu, kterou jsem dával nedávnou v 171tis/km, ale to jde drobet na vrub sportovního filtru ). Dlouhodobá spotřeba šla krapet dolů. Něco kolem 5,3.

MK

Odkaz ke komentáři

Nema nahodou nekdo zkus. s necim takovymto ? Je to chip "na vypinac"

DIGITÁLNÍ OPTIMALIZACE DIESELOVÝCH MOTORŮ - TDI - 81 kW / 97kW

Obrázek

Výrobce: .

Popis:

DIGITÁLNÍ OPTIMALIZACE DIESELOVÝCH MOTORŮ - CHIP TUNING

Paramet

- specifikace POWER BOX CHIP - TDI

- zvýšení výkonnu z 81 kW na 97 kW/ 275Nm

Dokonalé spojení výkonu a rozumu = chip tuning

Přídavný digitální modul umožňuje využít rozumně výkonovýc

Pro značky: univerzální

Cena (s DPH): 10 341,-6 990,-

Koupit:

Podrobné informace:

DIGITÁLNÍ OPTIMALIZACE DIESELOVÝCH MOTORŮ

Dokonalé spojení výkonu a rozumu

Přídavný digitální modul umožňuje využít rozumně výkonových rezerv v nastavení a doladění diesel agregátů.Nárůst výkonu a točivého momentu, snížení spotřeby.

Výhodou naší koncepce je možnost využít vyššího výkonu a točivého momentu v době,kdy je motor již dosáhne optimální teploty. Nedochází k zbytečnému přetěžování studeného motoru.

Využití naší koncepce je dáno možností ovládat připojení digitálního modulu spínačem,který se montuje tak,aby byl ergonometricky v dosahu řidiče,nejlépe v blízkosti řadící páky. To znamená, že zvýšení výkonu a točivého momentu můžeme využít v případech předjížděcích manévrů nebo v případech, kdy dlouhodobě nevyžadujeme maximální výkon ale snížení spotřeby při zachování zlepšené dynamiky jízdy.Zároveň při udržení dlouhodobé životnosti motoru.

Plus pro Váš automobil

* Až o 20% vyšší výkon motoru

* Výrazně vyšší točivý moment,až o 25%

* Až o 15% nižší spotřeba pohonných hmot

* Lepší zrychlení,vyšší tah,vyšší konečná rychlost

* Výkon s lepším komfortem

* Zvýšená aktivní bezpečnost

Radost z jízdy

Jak účinné je zvýšení točivého momentu v každodenním provozu, poznáte na živých reakcích motoru,kterou dieselové motory s digitálním modulem dokážou vyvinout už při nízkých otáčkách.Předjíždění, jízda v zatáčkách i jízda po městě je díky lepší dynamice příjemnější. Každý kilometr jízdy se stává radostí.

Diskuzní fórum:

Od: motorista

Datum: 2006-06-12 20:29:11

Předmět: předmět

Zdravím.Již delší dobu cca 5let mám instalován Power Box (chip)od stejného dodavatele,jako nabízí CZtuning v Seatu Toledo. Z původních 81kW na 97kW.Po počáteční mírné nedůvře musím uznat,že montáž i pozdější provoz mne přesvědčili o solidnosti tohoto produktu. Jezdím s CHIPem bez problémů,samozřejmě dodržuji zahřivání motoru až po té aktivuji Chip ovládacím spínačem na řadící páce.Byl instalován při najetých cca 43 000km nyní mám 190 000 km bez jediného problému až na ojeté kotouče. Spotřeba při využívání maxima jde nahoru krátkodobě až k 9,5 litru/100km avšak při ustálené klidné jízdě jsem se dostal na podezřelých 4,3/100km litru při max. z kopečka 130km/h lehká noha(šudly,šudly) 50% jízdy bylo mimo dálnici při rychlosti v Rakousku do 90km/h.To byl můj rekord.( avšak žádná zábava) Běžně jezdím spíš za víc, podle momentální chuti. Zdraví motorista

Reagovat

Vložení nového příspěvku:

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...