Publikováno Srpen 24, 200916 r Ahoj, může mi někdo sehnat interiérovou kabelž pro přední el. stahovačky? myslím konektor co vede z A sloupku do BSG a pojistek (řidič + spolujezdec)... popřipadě neví někdo číslo dílu? V etce se to dost pitomě hledá...
Srpen 26, 200916 r Autor Ok tak jinak... koukal jsem do schématu a potřebuju defacto 3 kable... jeden s +12V prohnaný přes pojistku a pak dva CANy do BSG... kde mám sebrat těch 12V? ve schématu píšou že ze svazku za palubní deskou.. hm pěkné a z kterého? :-D a potom jaké piny potřebuju abych to mohl zapojit do BSG? Upraveno Srpen 26, 200916 r od Royce
Srpen 28, 200916 r Autor to je fajn.. ale tady to se dočtu všude.. někde se někdo ptá třeba na to samé a pod tím odpověď "zkus hledat"... a další věc co mě fakt sere je, když se někde řeší to co potřebuju, a někdo řekne "už se to řešilo tady: link" a když na to kliknu tak dostanu úžasnou hlášku Board Message Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken. jak mám pak něco najít :-/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.