Publikováno Srpen 28, 200916 r Ponukaju mi Columbuse za 250eur... Vravi ze neni kradnuty,ale nema k nemu kod,takze je asi kradnuty:) Vezmem to,alebo nie? bude sa to dat nejak odkodovat?
Srpen 29, 200916 r Autor Mam ho teda zobrat? myslim ze cena dobra, len ma stve ze podporujem pravdepodobne lopkarov Kolko by stalo to odblokovanie? a kde?
Srpen 29, 200916 r Mam ho teda zobrat? myslim ze cena dobra, len ma stve ze podporujem pravdepodobne lopkarov Kolko by stalo to odblokovanie? a kde? Cena je tak dobrá, že to překousneš, co?
Srpen 29, 200916 r Zalezi na tebe, aj ja som nedavno kupoval Bolero, a kupil som z troch moznosti to najdrahsie, lebo pri tom som mal istotu povodu a dodnes nelutujem. Skus o radii zistit viac.
Srpen 29, 200916 r Ale možná pak nejezdi do autorizáku, existuje databáze kradených věcí a pokud ti to píchnou z jakéhokoliv důvodu na diagnostiku a ta navi to na sebe nabonzuje (sednou výr. čísla..) seš bez navi a policii na krku.. Teda nevím jak na slovensku. V česku jsem se o tom bavil minulý léto s mechošem, když jsem byl v servisu a kodovali mi budíky.
Srpen 29, 200916 r Pravdu má BUBOBU,má Bolero se 100%čistým původem a Dadaček má taky pravdu.V jednom nejmenovanném servise už po on-line napíchnutí vozu zabavili 4 RNS a řeší to Policie.
Srpen 30, 200916 r Autor Takze nove info... bolo to kupovane na vrakovisku v nemecku z buraneho superba,ma od toho doklad. Je to bez kablov,bez gps anteny a iba s nemeckym menu a ked da ze cesky jazyk tak pyta CD. Cize je to po nemecky,ja nemecky neviem a asi to nebude mat ani mapy CZ/SK
Srpen 30, 200916 r Autor A to zozeniem kde?da sa to niekde stiahnut? a mohol by prosim admin premenovat prispevok na "odblokovanie Columba"?? lebo nazov Columbus co som tam dal je dost obsirny
Srpen 30, 200916 r Tomino: myslíš takhle? pokud máš doklad,tak jse snad OK, ale víš jak to je.. jednou jsem si proklepával auta se serviskou z bazaru.. Daný servis/prodejce o návštěvě daného auta podle VIN nic nevěděl.. takže.. Obezřetnost je na místě.
Srpen 30, 200916 r Autor Hej hej...mam z toho zly pocit,ale vezmu to a dam vedet. A este diky ze si to zmenil
Srpen 30, 200916 r Nikdo nebrání a) nejezdit do autorizáku vyndat dycky před servisem jen tak pro inspiraci a nemáš zač..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.