Golem82 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Ahoj, před nedávnem mi začalo mírné cvakání od přední nápravy. Homokinetický kloub mě napadl hned jako první, ale v servise mi řekli že ne a že auto je zcela v pořádku. Dělá to stále a já si nevím rady. Cvakání se totiž projeví až zcela po zahřátí a ujetí cca 20km, v pravotočivé zatáčce a jen v určitém natočení kol a pouze pod plynem. Bez plynu možná taky, ale to jen velmi slabě a nejsem si tím tak jistý. Tak pokud byste někdo věděl co by to mohlo být, dejte mi vědět. Díky:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rotbrador Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Ahoj, před nedávnem mi začalo mírné cvakání od přední nápravy. Homokinetický kloub mě napadl hned jako první, ale v servise mi řekli že ne a že auto je zcela v pořádku. Dělá to stále a já si nevím rady. Cvakání se totiž projeví až zcela po zahřátí a ujetí cca 20km, v pravotočivé zatáčce a jen v určitém natočení kol a pouze pod plynem. Bez plynu možná taky, ale to jen velmi slabě a nejsem si tím tak jistý. Tak pokud byste někdo věděl co by to mohlo být, dejte mi vědět. Díky:-). Ahoj, asi před měsícem mi s tímto problémem přivezli auto z MB na odtahovce opravené, po tom, co mi v Porsche Brno v rámci záruky vyměnili obě poloosy a ono se nic nestalo. Verdikt byl, že vyměnili šrouby, které drží nápravnici u karoserie za kratší. Tím odstranili vzniklou vůli. Pomohlo to. Závada je úplně odstraněná. Hodně štěstí Lukáš Editováno: 7. Říjen 2009, autor: rotbrador Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan77 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ahoj,já mam problem pri jizde mezi 40-50km se rozkmita predni naprava a prenasi se to do podlahy vozu.Predni kola jsem nechal prevazit.Loziska vymeneny jedno hucelo. Mohl by to byt homokinetický kloub? dik za zpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaB Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ahoj,já mam problem pri jizde mezi 40-50km se rozkmita predni naprava a prenasi se to do podlahy vozu.Predni kola jsem nechal prevazit.Loziska vymeneny jedno hucelo.Mohl by to byt homokinetický kloub? dik za zpravu Mně tohle dělá při 70. Kola jsou vyvážený, geometrie v pořádku. Napadaj mě jen tlumiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan77 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Mně tohle dělá při 70. Kola jsou vyvážený, geometrie v pořádku. Napadaj mě jen tlumiče... Geometrii budu delat,ale asi nepomuže.Někde tady jsem cetl i uchyceni napravy, mozna pricina toho chveni.Tezko se to hleda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 stejnej problem a vetsinou pri jizde kolam 30km/h a to v plnym natoceni to tak jaksi cvakne , amm novy tlumice ale uz to dela dyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan77 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Vyreseno,vymena za zimni pneu.But to delaji elektrony nebo letni gumy.Sam jsem tomu nechtel verit.Byl jsem na to upozornem jednim mechanikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humik Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Bude to asi tim .. ja jsem menil zimni na plechu za letni na ALU a v pravem kole jakoby neco cvakalo, kdyz pohnu s volantem .. Predtim to nedelalo.. Geometrii jsem delal, dokonce i znova sundani kol a zkontrolovani celeho kola (vylouceni i toho ze by nebylo dobre uchyceno a dotazeno kolo v puvodnim PNEUservisu). Takze to bude asi skutecne od toho, nicmene prece s tim musi jit neco delat ne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.