michal2009 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 to by chtělo MF volant a alespoň bolero/columbus aby to fakt za něco stálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Suča: Nemohlo ti HF BT fungovat, Columbus sám o sobě nemá tuhle funkci. Pokud umí Stream využívat HF (nevím jestli má konektor pro zapojení HF), tak potřebuješ mikrofon do lampičky, kabely od něho až do jednotky pod sedadlo spolujezdce, jednotku BT (pro přenos BT audia s funkci A2DP) a kabeláž od jednotky do rádia. Já MF volant mám, ale mám před FL maxidot, takže stejně nic nevyužiju, ale mám Columbus. Pokud o BT HF uvažuješ, chce to alespoň Bolero, abys to mohl ovládat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Pokud chce mít kontakty na maxidotu tak v žádném pripade nemůže mít a2dp!! Neexistuje taková jednotka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Aha, já myslel, že to nejde jen u mě, když nemám FL Maxidot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suča Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Díky za zprávy.. jen jsem se trošku ztratil u Milhauska.... nerozumím tomu.... :-( :-D Co to znamená? Že můžu mít buď přehrávání MP3 přes BT nebo kontakty v Maxidotu, ale nebudu přehrávat MP3 ?? Nevíte někdo, jestli je ten můj Stream akceptovatelný pro tuto možnost HF BT ? Díky suča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 dal bych minimálně bolero - viz SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirinna Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Resil jsem to nedavno do predFL s Maxdot a Colombus jsem dodelaval jednotku BT. Mikrofon je samozrejmosti. Kabely jsem pouzil redukci mezi radio. Pote jsem resil jestli A2DP nebo komunikaci s Max. a Colombem. Vyhrala komunikace na hudbu tam mam 3.5 jack. Nelituji. Ovladani na navigaci je velmi prijemne jde to i pres Max. ale nekdy to dokaze byt zdlouhave. Kazdy at dela jak chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Já právě radši oželel ten Maxidot, otázka je jak to bude komunikovat s tím Streamem... Já jsem za A2DP rád. Děti si pustí film na tabletu a zvuk jede v autě přes repro. Suča: ano, buď funkce A2DP nebo seznam na maxidotu... Já osobně bych šel znovu do A2DP a rádio Bolero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suča Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Stringo, teď jsem asi hodinu pročítal tvůj "autoživotopis" a reakce teda byly místy emotivní.... od postupného šperkování přes nehody... no mazec... každopádně jsi udělal velký kus práce.. :-) ale to jen tak mimo téma... :-) Takže buď mi bude komunikovat telefon s Maxidotem, nebo si můžu pouštět písničky (což je funkce A2DP - chápu-li to správně).... no zřejmě u mě vyhraje komunikace s Maxidotem, jelikož to bude jediný způsob jak případně ovládat kontakty... změna rádia mi doma prozatím neprojde... :-D :'( přehrávání MP3 můžu teoreticky vyřešit BT adaptérem do AUX. Kdybych sehnal za dobrou cenu Columbuse tak jdu do něj... :-) Doporučili byste tedy prosím číslo komponentů? BT jednotka a mikrofon? Děkuji. suča 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Pokud chce mít kontakty na maxidotu tak v žádném pripade nemůže mít a2dp!! Neexistuje taková jednotka!!! ja mam amundsen plus a funguje me oboji,jak hudba tak kontakty na maxiku nebo radiu,dokonce pri prehravani hudby z mobilu z youtube to pise nazev skladby na radiu,jak je to teda mozne?je to tim ze amundsen to handsfree ma v sobe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suča Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Zřejmě má Amundsen HF jednotku v sobě.... Poradili byste mi prosím ta čísla komponentů? Nebo alespoň jakým způsobem si to mám zjistit? Díky. suča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirinna Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Jde o to ze pokud chce jednotku pro predFL na Maxik tak proste se ty s A2DP nedelaly. Ja ovladam z 99% pres Colombus takze z tohoto pohledu jsem mohl Maxik ozelet, ale neudelal jsem tak. Hudbu resim pres SD kartu a je to ok. Je treba, aby jsis rekl co chces na mikrofon a kabel k nemu snad zadne cislo nepotrebujes tech je vsude plno, pak kabely a jednotku. Ja sem kvuli Colombu a Maxiku pouzil 729B. Jinak prehled jednotek je na http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motiver Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Zdravím Asi mám velmi známí problém, jak to tak čtu, ale furt nedokážu pochopit kde a co jak mám udělat a jaký jsou všechno možnosti. Mám Octavii scout 2007 s multifunkčním volantem, HandsFree sadou, radio je takové to normální - http://www.octinfo.com/largepic/octavia2/my/stream_mp3.jpg, s tím že jde do toho nacpat 6 CD + to má nějakou tu příplatkovou audio zástavbu. Můj problém :HTC desire 500 DualSim - se okamžitě připojilo, komunikovalo, nahrálo si veškerý kontakty a vše fungovalo okamžitě a v cajku. Samsumg Galaxy S4 - nepřipojí se, píše neustále - nelze komunikovat se zařízením skoda UHVLG G - ProLite - to samé Našel jsem si, že novější andoridi, neumí komunikovat se staršími HF sadami, jelikož nemají, nebo mají, nevím nerozumím tomu rSAP, nějakou tu aplikaci jsem stáhl, ale všude chtějí po telefonu root, ale někdy píšou že potřeba není. Telefon se mi bastlit nechce, jelikož LG je firemní telefon a root v něm opravdu není na svém místě. Takže jaké mám možnosti. Jde něco dát, či vyměnit v autě, aby se vše připojilo jak má ? Externí věci se mi tam dávat nechce, jedou to tam je, tak se mi to líbit a bastlit to parottem třeba se mi nechce. Ke starému telefonu se mi také nechce, člověk dneska ty telefony mění jak ponožky, ve firmě furt se něco mění, takže to by bylo o rozum. Poraďte co s tím ? Popřípadě, kdo to v okolí Prahy by mi uděl, vysvětlit, pomohl, nechci to samozřejmě zadarmo ! Díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Doporučují 729b plechové, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Myslim že by sis mel sehnat premiovou jednotku bluetooth ktera umi prepinat mezi rsap a uhv . např : http://www.skoda-parts.cz/products/originalni-handsfree-bluethoothova-sada-iii-premium-plus/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 3500 Kč teď mám jednu chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanaticosM Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Ahoj všem. Mám SuperB s jednotkou 5N0035730C, telefon Huawei (ALE-L21) android 5.0, rádio Bolero. Nejde mi HF spárovat s žádným novějším telefonem. V autorizovaném servisu mi radí výměnu komplet všeho za cca 30tk. Pokud jsem dobře četl, bude mi stačit výměna BT jednotky za novější (5N0035730D)? Má s tím někdo praktickou zkušenost? Nerad bych investoval peníze zbytečně. A ví někdo, kde se dá jednotka sehnat? Děkuji Vám za cenné informace a přeji krásný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Jednotka a někdo šikovný kdo ti to nakóduje. Na tyhle věci nemá smysl se ptát v autorizáku, to jsou měniči jenom... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 a doplnit chybějící kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanaticosM Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Jednotka a někdo šikovný kdo ti to nakóduje. Na tyhle věci nemá smysl se ptát v autorizáku, to jsou měniči jenom... no a víte o někom ve Zlínském kraji? Jak jsem to tady četl, ještě někdo má problém v tom aby fungovalo ovládání přes volant, to zřejmě vyřeší asi taky ten šikovný človíček, že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motiver Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 3500 Kč teď mám jednu chceš? Krasný, pokud to vyřeší můj problém, a je u tebe možnost instalace, tak bych nad tím vážně uvažoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Ta jednotka co zde inzeruje v tvém autě fungovat nebude: http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/12679-bluetooth-premium-handsfree-7p6-035-730-n-a2dpmp3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) To znamena ze musi byt facelift budiky maxidot aby zobrazovala na nem co ? Editováno: 4. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsynac Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Prosím Vás, mám Bolero 1ZO 035 156M (OCII) a chtěl bych k němu pořídit GSM sadu. Mám vybranou 1Z0 035 729B. Prosím o radu jestli je tato GSM sada ok a bude s bolerem běhat. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Ahoj,nevěděl by někdo postup,jak vymazat spárované zařízení v jednotce 5N0035730D. Mám tuto jednotku a neustále se dokola snaží spárovat s dříve spárovaným telefonem. Na maxidotu se objevuje že probíhá inicializace telefonu,poté že uživatel nokia 500 bude připojen,přesto,že uvedený telefon se nemůže v okolí nacházet,svítí i ikonka zrušit,ale tu nelze potvdit. Po chvíli se to celé opakuje stále dokola. Ve vagu je v základním nastavení sice možnost vymazání spárovaných zařízení,ale vyžaduje to jakýsi 1-3 místný kód a ten nevím. Tak kdyby někdo věděl,jak na to budu vděčen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.