Milhausek Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 jednotku mám a můžu ti to rozchodit.. záleží odkud jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ergol Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Ahoj, jsem ze Šluknova :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 určitě má 729B a řešil bych to za novější jednotku s A2DP bez zobrazení na maxidotu.. tam to je stejně skoro k ničemu, já telefon ovládám pouze přes Columbus.. Tak mám opravdu tu cos psal: Řešení tedy novější jednotku, která bude podporovat novější BT u telefonů? To A2DP to je BT audio přenos? Ten aby fungoval by se musel měnit ještě Maxidot za FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Nemusíš měnit Maxidot aby A2dp fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Jakou tedy sehnat jednotku aby to fungovalo (případně i to A2dp), na Octavii II MR2005, Columbus LED, Maxidot předFL, MF volant předFL. Ovládání telefonu stačí na Columbusu. Potom půjde připojit jakýkoli novější mobil s BT 4.0 a vyšší? Nebo jestli ještě záleží na něčem dalším v telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Mám v O2 MR2005 tuto GSM III jednotku 5N0 035 730 A. Autorádio mam bolero mam aj MAXIDOT Za ktoru by som ju mal vymeniť, aby som mohol telefonovať a zaroven mi na telefone fungoval internet, aby sa to nepripajalo cez rSAP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Ahoj prosím o radu mám columbus a jednotku s a2dp audio funguje ale jen z právě strany repraku jde a nevím jak to udělat aby šlo i z levé nemám špatně zapojeny bT pod sedadlem jinak volání jde z obou repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Zvuk telefonu jde mezi rádiem(navigací) je mono, ale A2DP musí jít stereo. Prostě Ti tam schází dva dráty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Nemáš prosím někde zapojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Kluci, co tedy doporučujete za jednotku BT, abych rozchodil nové telefony s BT4.0., fungovalo mi všechno na Columbusu (ovládání telefonu nepotřebuji na maxidotu - předFL) a aby fungovalo případně i A2DP pokud možno, ale nemusí. Díky za info. Případně kdyby někdo sháněl jednotku HF_BT 1Z0035729B tak SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 HF sada radio(navigace) - zelený konektor PIN 4 PIN 11 PIN 5 PIN 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 hosi co vse umi tato jednotka?puje bez problemu do oII predface? 3C8 035 730 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Ahoj, mam problem s telefonem Lumia s WP 8.1 a GSM II , predchozi nokie N95 chodila bez problemu, ale tato windowsi vec nejak nechce prijimat hovory. pokud nekdo zavola na radiu se objevi PHONE ,umlci se a hovor probiha z telefonu misto z HF.Pokud vytocim hovor ja tak je vse OK, mluvim pres mikrofon a slysim z reproduktoru. Auto je FL 2011, GSM 729B , maxidot ani navi neni . nejaky napad na co se podivat..? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ot(ik) Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Mam S II 2013 s GSM III (bez Wifi), vcera po aktualizacii MT na Lollipop som rozchodil rSAP, vsetko by bolo super, keby mi na telefone neprestal ist internet. GSM III s wifi by to mal vyriesit. Je to tak? Nasiel som ze su verzie 730D a 730E je v nich rozdiel? Co vsetko treba kupit? Treba pridavat kable, alebo aktualne stacia? Diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jan vyměnit a nakódovat jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 (editace) Jan vyměnit a nakódovat jednotku. dik ferdo, co tam dat ? edit 14.3.2015 tak jsem tam dal 7P6 035 730 C a chova se to stejne, zkratka prichozi hovor se neprepne na HF ale je stale v telefonu. coding moji jednotky je : 0701000000010110 Editováno: 14. Březen 2015, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Kódování je správně...smazat telefon v autě a hf jednotku v mobilu. Restartovat mobil. Dát poslední jednotku s indexem: N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ahoj, mám dotaz , jestli nemá někdo informaci, zda bude škodovka nabízet adapter pro iPhone 6 do držáku na palubní desce...V nabídce příslušenství je pouze pro iPhone 4 a 5...Psal jsem i mail na škoda@info ale dosud bez odpovědi...Pokud je tu někdo, kdo pracuje ve škodovce nebo u dealera Škoda, šlo by to nějak zjistit? Jde mi o to, jestli mám ten držák demontovat a koupit nové lišty, nebo počkat na adapter a použít ho aspoň jako nabíječku...Chtějí za ty adaptéry dost peněz, ale když už tam ta příprava je, tak bych ji chtěl využít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) Také se přidám mam možnost koupit GSM III Premium 5N0 035 730 C nebo GSM III Premium 5N0 035 730 A prodavajici ale tvrdi ze maji problem s novym androidem 5 lolipop .. takze bych ji mel k nicemu ?? samsung s4 lolipop 5 .. oII predFL 2006 maxidot columbus Editováno: 23. Duben 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puntoii Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 BiGGy - OII FL 2010/2011, Maxidot, Swing a Galaxy S4 Lollipop spárovaný bezproblémov. Odskúšaný aj hovor. Netusím aká je to jednotka. Mozem poobede vyčítať čislo dielu, ak pomože Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Diky ale budes mit určo novejsi jednotku .. Uvazoval jsem ze si BT taky dodelam do auta ale asi to zatim kašlu... dokud mi nerekne nekdo kterou jednotku koupit do meho auta aby fungovalo vse co ma maxidot columbus a telefon .. protoze opravdu nevim jaky telefon budu mit třeba za rok za dva a abych pokazde musel menit jednotku v aute to je trosku draha sranda . třeba za rok bude androuid 6 a zas polovina jednotek nepujde ?? to je silenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Tak já doufám, že to co jsem dal teď tak že to bude fungovat tedy... a když už tak určitě nebudu měnit telefon za rok... A jinak jsem prodal celkem dobře svou původní jednotku, jsou lidi co si auto kupují teprve teď a mění úplně původní jednotky a těm stačí starší jednotky, takže vlastně doplatíš případně jen rozdíl a to při koupi telefonu za 10-20t je investice minimální při rozdílu ceny jednotek cca 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 mam ted taky ten nejnovsi android a funguje uplne v pohode,dokonce bych rekl ze zvuk je lepsi,vubec bych se toho nebal,spis bych se bal znacky samsung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Jenže chybí to nejpodstatnější, označení GSM. Ono to totiž nefunguje s každou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 no jo no 7P6 035 730 K OII predface mam,zatim na tom jde vse dokonce i iphone sem zkousel a v poho-seznam sem nezkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.