Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtěl jsem se zeptat,jde nějak vypnout triplink na Oll.?

Melo by to jit pres maxidot a pokud nemas,tak Vagem...

• Autor
Melo by to jit pres maxidot a pokud nemas,tak Vagem...

A jak? :help:

že jsem tak smělý.... co je to tripling? to je komfortní ovládání blinkrů? :)

Asi jsem taky úplná lama, ale nevím o co jde.....

Trojblik?

Ano ano,blinkr pro líný :kol-48: na 1 dotyk 3xblik!

Upraveno od hony

No tak ten mě taky občas síří. Zrovna o víkendu předjíždím cyklistu, tak dám blinkr jako že se zařazuju a o kousek dál na křižovatce si na vedlejší týpek myslel, že odbočuju na vedlejší.

Je to dobrá funkce, ale ne vždy....

Tak, tak... než to dobliká, skoro vždy už jsem dávno ve svém jízdním pruhu :)

Tak, tak... než to dobliká, skoro vždy už jsem dávno ve svém jízdním pruhu :)

veru, na OII sa dá triplling iba zapnúť/vypnúť, trebárz na Roomstri/Fabii II sa dá nastaviť koľko krát má bliknúť...

Mercedes to ma lip vyladene. Kdyz jste lehce tukli do packy, tak to 3x bliklo a kdyz jste packu podrzeli na jedno nebo dve bliknuti, tak to bliklo jednou nebo dvakrat. Proste presne tak, jak uzivatel chce

• Autor
veru, na OII sa dá triplling iba zapnúť/vypnúť, trebárz na Roomstri/Fabii II sa dá nastaviť koľko krát má bliknúť...

A jak se to dá prosím vypnout? :help:

A jak se to dá prosím vypnout? :help:

poobede ti to sem dám, zpamäti si nepametám pozrem sa vo VAGu

EDIT: tak v RJ09 v Byte2 sa zaškrtne/resp. odškrtne Bit 1 (viď obr.)

post-3545-1251968589_thumb.jpg

Upraveno od Speeder

• Autor
poobede ti to sem dám, zpamäti si nepametám pozrem sa vo VAGu

EDIT: tak v RJ09 v Byte2 sa zaškrtne/resp. odškrtne Bit 1 (viď obr.)

Díky :palec2:

No u OII to jde obejít tím, že se páčka promáčkne až na normální blinkr a nechá jednou bliknout a pak se vrátí zpět a už to víckrát nebliká.

Pokud se však vráti v průběhu toho bliknutí pak to jede stejně jako triplink.

No u OII to jde obejít tím, že se páčka promáčkne až na normální blinkr a nechá jednou bliknout a pak se vrátí zpět a už to víckrát nebliká.

Pokud se však vráti v průběhu toho bliknutí pak to jede stejně jako triplink.

Tak PARDON nějak sem se ukvapil není to po jednom bliknutí ale po dvou.

Ale stejně tak to funguje i při jen namáčknutí páčky, pokud sepodrží na dvě bliknutí a pustí pak třetí bliknutí už nepřijde.

Včera odzkoušeno

je to tak... taky jsem to včera zkoušel.

Triplink je vynikající věc, klasickou směrovku téměř nepoužívám. ty případy které píšete že vám vadí jsou ojedinělé a mnohdy bych řekl neopodstatněné, protože 1 bliknutí je obecně na nic. Má se blikat včas dopředu a když např předjíždím cyklistu tak triplink přestane blikat když jsem vedle něj. To stejné když předjíždím např stojící auto na kraji.. pokud se používá správně tak je nenahraditelný :) To je můj názor

Přesně , ja si ho chci prodloužit na 4 bliknutí .) :p Míňkrát použiju klasické bliknutí než trip.

tiež mi to max. vyhovuje a chcel som si to nastaviť na 4, ale poznám veľa ľudí ktorým to vadí

Mercedes to ma lip vyladene. Kdyz jste lehce tukli do packy, tak to 3x bliklo a kdyz jste packu podrzeli na jedno nebo dve bliknuti, tak to bliklo jednou nebo dvakrat.

Vždyť na mé FL to bylo stejné... Při krátkém stisknutí bliká 3x.

Pokud držím, blikne dvakrát nebo (nejsem si úplně jistý) jen jednou.

Ale byla to první věc na autě, kterou jsem na maxi dotu vypnul.

Pokud je potřeba jen něco naznačit (což mnoho řidičů neřeší), stačí bliknout 1x nebo 2x.

Nejhoší to je, když se změní situace nebo když člověk o páčku zavadí, to jsem pak dělal zmatky v dopravě.

• 2 týdny později...

Myslim ze i u OII lze nastavit pocet bliknuti. Pres prizpusobeni v komfortni jednotce.

Doli: no nejak podrobne som to neštudoval to je pravda, ale nenašiel som to tam

Přesně , ja si ho chci prodloužit na 4 bliknutí .) :p Míňkrát použiju klasické bliknutí než trip.

Taky mam prodlouženo na 4 bliknutí... Vidím, že si sem tam v PRG. Když tak dej vědět pokud budeš chtít prodloužit na 4x...

• 6 měsíců později...
  • Autor

Zdravím koupil jsem Oll a byl jsem už zvyklí z předešlého auta na triplink. A tadle Oll to nemá.Tak jsem se chtěl zeptat jestli to jde nějak zapnout vagem.Skoušel jsem postup který tu radily k vypnutí a ten mi k zapnutí nefunguje (RJ09 v Byte2 sa zaškrtne/resp. odškrtne Bit 1).Nevíte prosím tentokrát jak to zapnout?? :help: Děkuji Předem

VYŘEŠENO :palec2:

Upraveno od carda

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.