Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pred 3 týždňami som kúpil fábiu r.v. 2001 , s autom žiadne problémy až pokiaľ som nedal namontovať autorádio Sencor v autorizovanom servise . Odvtedy nepravidelných intervaloch sa mi pustí alarm . Ten alarm by mal byť originál , ovláda sa diaľkovým ovládačom čo je na kľučí . V servise mi hovorili že vraj fábie sa nedodávali s originál alarmom . Môže byť príčina púšťanie alarmu namontované autorádio ?

Vloženo
Pred 3 týždňami som kúpil fábiu r.v. 2001 , s autom žiadne problémy až pokiaľ som nedal namontovať autorádio Sencor v autorizovanom servise . Odvtedy nepravidelných intervaloch sa mi pustí alarm . Ten alarm by mal byť originál , ovláda sa diaľkovým ovládačom čo je na kľučí . V servise mi hovorili že vraj fábie sa nedodávali s originál alarmom . Môže byť príčina púšťanie alarmu namontované autorádio ?

Rádio to může dělat, pokud má nějakej odběr i ve vypnutým stavu. Zkus ho odpojit (stačí vytáhnout pojistku) a uvidíš jestli to přestane...

Vloženo

Asi to bude stým rádiom , dal som dole prední panel a už to nerobí.

Ale to nie je riešenie ,aj tak to budem musieť reklamovať , určite existuje nejaký spôsob ako zapojiť to rádio aby to nerušilo s alarmom .

Vloženo

no nevim ci je rozumne nechavat panel v radiu v aute bez dozoru?! ono preto je odnimatelny aby si si ho vzal zo sebou ked opustas auto...raz sa ti to nemusi vyplatit

Vloženo

Ak sa alarm ovlada dialkovym v kluci, neznamena to ze je original....Tiez viem dorobit alarm kde nieje a aby isiel ovladat klucom. Napr. Mercedes Benz C200 s elektronickym klucom.

Alebo sa da aj upravit alarm aby isiel ovladat origo klucom.

Podla mna to chce len prekontrolovat zapojenie a urobit tam mensie upravy.

Host kunikosita
Vloženo

Většina alespoň trochu slušných alarmů dokáže nějakým kódem nahlásit zdroj vyvolaného poplachu, tak bych určitě začal tímto. Tzn. zjistit o jaký alarm se jedná a pak k němu sehnat nějaký manuálna netu, pokud se jedná opravdu o originál je možné ty zdroje vyčíst diagnostikou.

Vloženo

Ďakujem Vám všetkým za rady , ale ono to nemalo nič s tým rádiom , na to že mi umývali motor som upne pozabudol . Asi tam niečo zatieklo, navlhlo lebo sa mi to samo od seba upravilo , asi vysušilo .

Vloženo

Tak se samovolným spouštěním alarmu mám problémy úplně stejné, vždy se problém objeví, několik dní zlobí a pak dá zase na půl roku pokoj. Už se chystám na vyčtení důvodu vyvolání alarmu z jednotky. Tak doufám, že to pomůže.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...