Přejít na obsah

Alarm Meta

ramon

Doporučené příspěvky

Pri zapojeni alarmu Meta HPA 2.5 mi mechanik zapojil vyzualnu signalizaciu na stretavacie svetla. :huh: Vravel,ze ak by som to chcel na smerovky,tak by musel davat nejaky modul,ktory v tom case nemal a ktory stoji 500Sk.Vcera som bol za kamossom,ten montoval na auto nejaky alarm,kde mal tiez napisane,ze opt.signalizacia ma ist na stretavacie svetla,on to dal na vypinac vystraznych smerovych svetiel a vsetko funguje normalne. :huh: Je mozne takymto sposobom napojit aj moju Metu?Nieje mozne takto nieco pokazit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Navodik k comu? :unsure:

No prave k prepojeniu tej vyzualnej signalizacie z parkovaciek na smerovky.Vravim,ze som to nemal nikdy rozobrane a tak nemam ani sajnu kde hladat tie poz.16 a 14 a tie kable.S diodamy tusim co asi,ale isty si niesom.No a kedze by som nerad nieco sku.vil,tak by ma velmi potesil strucny popis kde co hladat a ako co napojit. ;)

Nemusi to byt dopodrobna,celkom blby niesom. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...