Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdravím, koupil jsem origo zesák do supa. Jak a kde ho umístit a jak zapojit.?? poradíte mi někdo? :help:

Origo zasák je umístěn vzadu v kufru na horní stěně či jak to napsat herdek.

Vloženo
Origo zasák je umístěn vzadu v kufru na horní stěně či jak to napsat herdek.

jo tam je místo.Takže kabely tahat tak jak od neoriginálu. z pojstkovky, nebo k DXu?? někde jsem se dočet že bývá i pod sedadlem ...už jsem z toho jelen. :)

Vloženo
jo tam je místo.Takže kabely tahat tak jak od neoriginálu. z pojstkovky, nebo k DXu?? někde jsem se dočet že bývá i pod sedadlem ...už jsem z toho jelen. :)

Kámo na elektriku je tu Jaroušek :smich:

Ace je náš rádce víš takže ten ti dozajista řekne kudy tudy.Já to nezkoumal.Radši do toho ani nelezu.Hlavně jak to hraje

Vloženo
Zdravím, koupil jsem origo zesák do supa. Jak a kde ho umístit a jak zapojit.?? poradíte mi někdo? :help:

Důležitý taky je jestli máš origo rádio. Jinak se zesík nezapne. Sice nějaký možnosti jsou, ale vyzkoušený je nemám.

Zesík je pod zadním platem v pravo. Zapojenej je přes vlastní pojistku v relé boxu na stálých +12. Pak jen propojit s komfort Can sběrnicí a předrátovat kabely k repro.

Vloženo
Důležitý taky je jestli máš origo rádio. Jinak se zesík nezapne. Sice nějaký možnosti jsou, ale vyzkoušený je nemám.

Zesík je pod zadním platem v pravo. Zapojenej je přes vlastní pojistku v relé boxu na stálých +12. Pak jen propojit s komfort Can sběrnicí a předrátovat kabely k repro.

Tak to je na mě trochu moc

Nenajde se někdo kdo by to zapojil??

Vloženo
ehm Jardooo ?? :smich: :smich:

Petříku jarda je sice borec ale koukni na tu vzdálenost.Mělo by to být někde poblíž.Ale i tady okolo nás ti to výjde kámo neboj nic

Vloženo
Petříku jarda je sice borec ale koukni na tu vzdálenost.Mělo by to být někde poblíž.Ale i tady okolo nás ti to výjde kámo neboj nic

Díky .. Jen k tomu ted zháním ještě kabely má to totiž dvě patice o x konektorech a bez toho to asi nepůjde ..kdyby je někdo měl, vzal bych je...

Vloženo

Ta kabeláž se blbě shání, pokud už je tak jsou to ty 2 konektory asi s půl metrem kabelu - odštípnutýho. Takže bych se spíš přikláněl ke koupi novýho konektoru + piny. A kabeláž vést od rádia k zesilovači a pak zpět, což při současným stavu bude asi nejrozumnější. V originále je to tažený slabejma drátama z rádia přímo do zesíku a pak silnýma k jednotlivým repro.

Vloženo

Myslím,že by měl jít koupit ve škoda originál celý svazek,až bude chvilka,juknu do etky,zkusím to najít a napsat číslo.

Jestě se pak musí rádio nebo navi nakodovat vagem na sound system,jinak ti nepůjde zvuk z repro.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...