Pepe DeLuxe Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Cau, nevitel jste nekdo reklamu co probehla v televizi na nejaky casopis ci co a u toho byla stavebnice? V nekolika castech tam inzerovali skladaci subaru ktere snad melo byt i na dalkove ovladani. Hledal jsem neco vice o tom na netu, ale nenasel. Napiste pls. pokud nekdo vite vice. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Taky jsem tu reklamu viděl, ale nevím přesně kterej časopis, ale když bys to chtěl kupovat tak to bude strašnej ranec, lepší koupit samostatně a poskládat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe DeLuxe Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 No to jsem prave z toho nepochopil z kolika to je casti a co to stoji abych si spocital na kolik to nakonec vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Bych tipnul, že by to mělo jít sestavit do 1 roku. Ale pochybuju, že k časáku za 99korun ti daj vysílačku nebo komplet motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Cau, Teoreticky by to mělo bejt tohle http://www.radiocontrol.cz/. Podle ty reklamy by tam melo bejt komplet auticko, ale pochybuju ze k tomu bude i dálka, a kdo vi jestli driv nekrachnou.)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve01 Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Koukal jsem na to Bude to 55 dílů, první za 99,- a další za 199,- Tahle stavebnice se dá sehnat okolo 6 000,- u prodejců RC modelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Lapač lidí : : : : : : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sten014 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Zdravím všechny take sem tu reklamu sledoval a napalil se je to pěkné ale vý de to pomalu na 9 000 tis a trvá to třičtvrtě roku , je to i s ovládaním výk.motoru je 23000tis ot/min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.