Tomáš Gebrt Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Ahoj, píská mi drážkový řemen. Je tam daný nový, tak se chci zeptat jestli neexistuje něco, čím ho natřít,aby to přestalo. Koupil jsem nějakej sprej na řemeny a byly to vyhozený peníze. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 niesom si isty ale tusim sa na to pouziva mydlova voda alebo nieco takze ale niesom si isty ako pisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Co než používat nějaké zázračné vodičky, ho správně(!) napnout/povolit tak, aby byl, jak má být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Gebrt Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Můžeš mi říct, jak se napíná nebo povoluje??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 napínakom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Alternátorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 no mě taky píská za studena řemen a u mě se napíná sám protože mám klimu, měl jsem podezření na napínací kladku tu jsem vyměnil a je to pořád stejný, takže budu pokračovat novym řemenem a pokud ani to tak zřejmě napínák řemene jinak už fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 natřít mýdlem, ne mýdlovou vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Takže u mě vyměněn řemen, a konečně je klid . Ten starej už měl asi svoje i když na autě to tak nevypadalo, byl strašně měkej a zřejmě i vytahanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) Zdravím, mám úplně stejný problém a shodou okolností i motorizaci + klimu. Taky budu měnit řemen a chtěl bych se zeptat je tam 6PK1745 ? Koupil jsem Gates po doporučení prodejce, doufám, že je to ten správný.... A ještě jedna otázka, je v té výměně nějaká záludnost?? Říkal jsem si, že tu napínací kladku nebudu ani sundávat, jen ji nějakým páčidlem přeperu, starý řemen sundám, nový nasadím a kladku uvolním...??? Nebo jsi to dělal jinak?? Předem díky za radu. Editováno: 22. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Já kupoval originál u Škoda prodejce tady u nás, maj ho i tady http://www.cc-autodily.cz/remen-alternat-fabia. Přendaval jsem ho přesně jak píšeš, přemohl jsem tu napínací kladku, u mě posloužili velké sikovky které jsem ještě svázal vázacim drátem aby se mě neotvírali. Jinak každopádně doporučuji než řemen vyndáš, nakreslit si schema kudy přesně vede, je to docela slušnej zmatek. No pár nadávek při práci padlo, je to fakt pěkná pakárna tam ten řemen dostat a ještě aby byl přesně propleten mezi řemenicema jak má bejt, sedřený ruce, místa jak v hodinkách, ale podařilo se a hlavně už je ticho a nic nepíská. Víckrát už to doufam dělat nebudu :-) Tak at se dílo daří :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Počkej tak za 60tis. a půjdešš měnit znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 No já toho zase tolik nenajezdim, tak doufam že už se toho u tohodle auta už nedočkam, ale možné je vše ale tak samozřejmě dá se to vyměnit, jen to chce se opravdu obrnit silnými nervy a to jsem klidnej člověk a beztak lítalo nářadí po dvoře, protože nasadit to na všechny ty kladky a ještě u toho rvát tu napínací kladku je téměř nadlidskej výkon. Nechápu proč nemůžou ten klíč na to napínání normálně prodávat, klidně bych si ho koupil ale holt nechtěj aby to nemohl dělat každej sám doma. Takže se prodává jen jako origo přípravek pro Škoda servisy a ještě stojí nesmyslný peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Díky moc za rady, A to že vydrží 60tis. je asi pravda, protože já mám najeto 63tis. a už píská - je tam originál od nova Zítra jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 mám origo 207 300 km a ještě jsem ho pískat neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 co já vím tak na oktávě 1.9TDI pasuje na tu napínačku 19 klíč, to já nevím jestli vydrží těch 60tis. nevím kolik předepisuje škodovka, jsem to jenom tak plácnul, já měnil origo z výroby asi při 100tis. km ale jenom kvůli tomu že byl rozpraskanej a ten co mám teď má asi něco přes 30tis a ani nevým jak vypadá, za to vodící kladku jsem kvuli hučicímu ložisku měnil 3x a vždycky to chvíli nehučí a poo čase začne, nemám klimu, tak to už neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Tak řemen vyměněn Ale byla to fakt pakárna, můžeš bejt klidnej - radek.me, ruce mám taky dodřený a nervy v pr.... :'> No trošku přeháním. Hlavně, že se dílo podařilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Tak páni ja som tú výmenu remena absolvoval včera a je to fakt zážitok. Všetko v pohode akurát ten napinák. Naštastie prišiel brácho a pomohol,ale aj tak mám zodrené ruky. Ozaj je dobré pred demontážov urobiť nákres a potom už len silné ruky a pevné nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 když vás čtu, tak radši ve škodovce vysypu drobný z peněženky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.