lada Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Nevite jak ten sroub povolit?Chci sunadt predni kolo a nejdou povolit 2 srouby.asi mi to v servisu moc utahli a odseru to zase ja.Bojim se ze mi sroub praskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ahoj zkus křížový klíč, tím se musí povolit všechno, taky mi to zatáhli a povolil jsem to. A že by praskl šroub, toho bych se nebál. Zaber a půjde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Stačí když si na normální klíč nasadíš nějakou trubku, aby jsi měl větší páku. Pak to půjde. Holt v servisech jsou někdy hovada a neuvědomí si, že když utahují pneumatickými klíči tak to po nich třeba při defektu málo kdo povolí normálním klíčem ze sériové výbavy. Holt paka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Normálně nasaď klíč, tak aby byl vodorovně, stoupni si na to a trochu poskákej. Ještě se mi nestalo, že bych tímto způsobem něco nepovolil. FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Odvez to těm kokotům co to utáhli ! Nebudeš se přece mordovat, ještě si ožvejkáš šroub ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ale ale, kdopak se divil mému křížovému klíči u rezervy mého auti v kufru? už je to tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ale ale, kdopak se divil mému křížovému klíči u rezervy mého auti v kufru? už je to tady. ja som sa divil............ zatahujem si sam, aj odtahujem si sam, staci orginal kluc : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Normálně nasaď klíč, tak aby byl vodorovně, stoupni si na to a trochu poskákej. Ještě se mi nestalo, že bych tímto způsobem něco nepovolil. FUGAS No jo kdyz nekdo vazi 120 kg, tak to se pak povoluje samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 To skakni na klici bych nedoporucoval, zvlast kdyz ma clovek hlinikace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ty hovada v servisech by to měly dotahovat momenťákem, jinak je potřeba jim nakopat do prdele a dát do držťky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Vem si vědro,milý lojzo,vědro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Vem si vědro,milý lojzo,vědro nemáš ještě táhla ke stabilizátoru na Fabii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Skakanim na klici jsem to taky vzdycky povolil, nechapu jak by to mohlo hlinikacum uskodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 skus na noc na ten srob nastrikat kopu WDcka a rano skus povolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 2MIke_m: Tak si vyber nejakeho kamarada s velmi drahyma koleckama a zkus to... Zabije te... Jinak jsem v servisu prezouval za zivot asi 8x ale jenom jednou nabehl s momentakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Jak uz tu nekdo psal...dej tam klic a nasad na nej nejakou trubku a zaber...cim vetsi paka tim lip..hlavne si dej bacha az to povoli tak at nehodis salama na blatnik...takhle to delal jeden expert u nas u baraku..zabral az se mu zakourilo z prdele a pak najednou ejhle rup a uz jen skripani jak se sunul po blatniku dolu a ta trubka mu krasne prejela po blatniku a kapote..Airbrush hadr..a jeste mu myslim spadla na hnatu... Vickrat slovo "do prdele" uz sem neslysel hodne dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 vyřešeno v servisu měli křížovej klič, ale taky se zapotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No jo kdyz nekdo vazi 120 kg, tak to se pak povoluje samo Neboj, takovej hroch zase nejsem FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.