Zdeny.46 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Az take lahke to nebude. Minimalne ti tam chyba dalsi senzor a servomotorceky ktore natacaju a riadia vyfuky (teda miesto z kade ti fuka (okno, tvar, nohy) ako pisal bojler v inom vlakne... Diky RomanKo za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Připrav si 50 000,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 to rozhodne ne 50000, myslim ze staci bohate polovina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Pokud si seženeš za levno panely, čídla instalční materiál a někoho kdo Ti to udělá.. může být cena samozřejmě nižší. To nepopírám. Jen někoho takovýho najít. Bylo to tu probírané na http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42620 Na Octaviich to dělá třeba Váša http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42620 Obrázky pro OII jsou zde http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...0&Itemid=30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 ja vim kde se to probiralo... a dokonce sem byl i u toho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 To byla informace spis pro Zdeny.46 a další. Nic osobního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 ja vim, vsak se nezlobim jen mi prisla ta informace zavadejici. jinak nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Jedna z mala veci, ktore sa neoplati dorabat po kupe a lanejsie vyjde z vyrobnej linky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) Měl bych dotaz, nevíte někdo o kolik teplotních čidel má Climatronic víc oproti třem u Climaticu? Nebo má taky ty tři stejná (nohy, palubka, střecha) + čidlo slunečního svitu? Editováno: 22. Srpen 2008, autor: Sias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 No pokud si dobře pamatuju, tak má víc čidel. Někde to tu je už popisované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Docela by mě to zajímalo, jiné téma o Climatronicu jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Třeba tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42620 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Tam v podstatě nic není, jen že to je pracné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Zadej do vyhledavače a ono ti vyskočí pár odkazů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Odpoved je tady http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=821618 Rozdil je v tom, ze krom cidla slunecniho svitu maji sice senzoru stejne, ale Climatronic ma podstatne mocnejsi nastroj na pripadnou zmenu teploty (automaticky rozvod vzduchu a regulaci foukanyho mnozstvi). Climatic reaguje jenom zmenou teploty vzduchu. Mnozstvi, smer uz musi ridic vykoumat a neustale regulovat sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Rozdil je v tom, ze krom cidla slunecniho svitu maji sice senzoru stejne, ale Climatronic ma podstatne mocnejsi nastroj na pripadnou zmenu teploty (automaticky rozvod vzduchu a regulaci foukanyho mnozstvi). Climatic reaguje jenom zmenou teploty vzduchu. Mnozstvi, smer uz musi ridic vykoumat a neustale regulovat sam. Toto je bezesporu pravda ale v poslední době jsem měl možnost zkusit si R-1.2 51kW s jen Climaticem a porovnat s mojím R-1.6 s Climatronicem a upřímě nemám pocit, že je to o tolik lepší a asi příplatek za Climatronik byly spíše vyhozené peníze.Je to samozřejmě věc priorit ale mě osobně připadá, že Climatic opravdu bohatě stačí.Roomster či FII není OII kde je Climatronic dvojzónový a je přeci jen more usefull. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Tak podle mě to, že je v OII klima dvouzónová, není zas o tolik víc usefull. Já myslím, že málokteří dva lidi chtějí mít teplotu rozdílnou o 5-6 stupňů, kdy navíc zbytečně musí klima vzhledem k fyzice to poměrně pracně dělat:) Ale souhlasím s tím, že Climatic a Climatronic v FII ® není zas takový rozdíl. Climatic má určitě i výhody, je to trochu i o designu:)) Hlavní je, aby vůbec klima byla, jaká je, to už je docela detail a věc i ješitnosti, že někdo má Climatronic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 a asi se to moc neprodávalo tak to do edition08 v eleganci dávaj zdarma, což je fajn, já sám bych si to za ten příplatek asi taky nekoupil a souhlas a Akrubkem taky se mi zda design climatronicu lepší, hlavně ty knoflíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 No já si jí připlatil:) A hlavně večer při zapnutým podsvícení to vypadá hodně dobře:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Souhlas, Climatronic vypadá líp . Ale jsem rád aspoň za Climatic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 (editace) Ale jo Climatronic vypadá líp bezesporu, já chtěl spíše říci, že pokud není dost peněz při koupi vozu a hledá se kde co ušetřit je Climatronic věc jenž nemusí být, Climatic funguje taky dobře. Editováno: 23. Srpen 2008, autor: foromen Citace předešlého příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 asi se to moc neprodávalo tak to do edition08 v eleganci dávaj zdarma velmi zajimavy zpusob uvazovani typickej pro vychodni blok maxidot a elektricky okna vzadu si taky nikdo nekupoval, ze sou v E08 taky pridany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Rosta 1.8, jo to máš pravdu, souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 velmi zajimavy zpusob uvazovani typickej pro vychodni blok maxidot a elektricky okna vzadu si taky nikdo nekupoval, ze sou v E08 taky pridany? Mozna nekdo uvazuje typicky pro vychodni blok, ale az tak daleko od pravdy to neni... Jen malinko slozitejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 No bude to trosku mimo tema, ale zrovna eletricky okna vzadu sou stale (pres pritomnost klimatizaci) brany jako neco prestizniho. A dost lidi je (pro me osobne ne moc racionalne) ocenuje, byt by si je sami nekoupili. Stejne tak jako panoramaticka strecha. Kazdymu se libi, ale 16k by za to vetsina nedala. A to si myslim bude zrovna pripad pridanych polozek. Lidi to chcou, ale manzelky nebo ja nevim co jim proste nedovolijou dat za to 12k, kdyz uz tam prece naka klimatizace je a dokonce by prej mela bejt taky automaticka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.