Září 15, 20222 r U Karoqa FL zdražení Style Exclusive + 25 tis ( ale přidali do základu Area view, aut. parkování a mrtvý úhel) a předplacený servis zdražil 3,1-12,5 tis ( i u jiných modelů).
Září 16, 20222 r Sláva..., tak Karoq za milion konečně má možnost side assistu... nicméně je zajímavé, že z Octavií, kde bylo za příplatek, plošně odebírají AreaView bez náhrady a do Karoqu ho šoupnou do základu? Sice jen do nejvyšší výbavy, ale i tak?
Říjen 20, 20222 r Nějaké změny u škodovky Karoq, Kodiaq v základu virtual cokpit 8" Scala, Kamiq CNG se ruší O4- nová 10 paprsková kola 17" Mensa Scala, Kamiq nový typ kamery Na kola 16" Caston přibudou poklice SargasAero Bez cenových změn
Leden 21, 20232 r Autor Po nějaké době to není jen fádní zdražení o desítky tisíc, ale u většiny modelů taky nějaká ta úprava výbav. Takže se hezky posaďte a můžete počítat, co si nekoupíte. Musím vás ovšem poprosit o vlastní aktivitu. Stárnu a bez prodejního programu (pokud někdo má a pošle, děkuji) už se mně to luštit nechce.
Leden 21, 20232 r V 20. 10. 2022 na 11:41, Jan R. napsal: Scala, Kamiq nový typ kamery Ví někdo čím se nová kamera liší od staré?
Leden 21, 20232 r @bojler OIV V 20. 10. 2022 na 11:41, Jan R. napsal: Trochu jsem rozklíčoval ceníky, kromě Sportline je to v pohodě, Style je fajn nabídka. Active + PDC vzadu 9,2tis., stmívání zrcátka 1tis., sedadla 9,5tis. Zdražení bez výbavy 30.300,- Ambition + PDC vzadu 9,2tis., sedadla 9,5tis., stmívání zrcátka 1tis., bezdrátová nabíječka 6,1tis., 5x USB 5,1tis., výhřev sedadel 8tis. - Virtuální kokpit -10tis Zdražení bez výbavy 16.100,- Style + potahy 23,5tis., kamera 8,1tis., přední PDC 8,2tis., alarm 9,5tis., virtuální pedál 13,6tis., ACC 12tis., výhřev volantu 3,5tis., Sunset 4,9tis., Simply Clever 2,8tis. - jízdní režim 2,2tis., síťový program 2tis. Zákaznická výhoda 19100,- Sportline + alarm 9,5tis., Simply Clever 2,8tis., ostřikovače 3,5tis. - ACC 12tis. Zdražení bez výbavy 56.200,- RS + Asistovaná jízda 35tis., alarm 9,5tis., Simply Clever 2,8tis. Zdražení bez výbavy 37700,- Scout - zrušeno Dlouhodobě mají nedostatek pohonů 4x4, zbytek díky nízkým procentům ve výrobě. Scout míval jen 3%. Zemní plyn se nevyplatí, iV šetří baterie pro Enyaq, který potřebují vyrábět. Pro ně jednodušší na schvalování emisí. Čím méně verzí, nižší náklady.
Leden 22, 20232 r Autor Díky, zrovna jsem se na tu OIV díval a nevěřil vlastním očím. Octavia (a konkrétně zrovna hlavně Style) totiž dostala většinu věcí, co bych stejně přihazoval a v reálu tím pádem skoro nezdražila. Jen bohužel to není tak optimistické při započtení paketu Plus, který stál dřív 25 tis., byly v něm kromě dalšího matrix světla. A ty jsou teď taky za těch 25 tis. Dívám se do listopadového ceníku a podle něho měla Style zadní USB, volbu jízdního režimu a síťový program už tehdy. Navíc tam ale nemá Jan R. uvedeno vyhřívání čelního skla. Takže při uvažování paketu Plus/Matrix světel je výsledná finanční bilance: Docel dost položek mimořádné výbavy ale úplně vypadlo a není uvedeno v ceníku - akustická skla, 230V zásuvka, ... Upraveno Leden 22, 20232 r od bojler
Leden 22, 20232 r Jo, zrovna v tom Style to vychází ještě docela dobře. Ale po dlouhé době některé stupně dostali aspoň i něco reálně navíc...
Leden 22, 20232 r Autor Pokud ceník nekecá, tak: - zdražení verze Style je 60 tis. a za to přibývá vyhřívání volantu bezdrátové nabíjení telefonu a propojení s vnější anténou SunSet Alarm ACC zadní parkovací kamera přední parkovací senzory el. ovládané víko s virtuálním pedálem potah kombinace látka/kůže paket simply clever (oboustranný koberec, 3. klíček, držák tabletu, popelnice ve dveřích, držák telefonu) naopak odpadá síťový program a volba jízdního režimu Při využití dřívějšího paketu Plus, Klima paketu a Funkčního paketu Premium (nyní pak paketu Matrix plus) je dle nového ceníku auto levnější o 700 Kč a chybí mu akustická skla a 230V zásuvka vzadu. Když si vezmu, za co bych si připlatil a za co ne, jde pro mě o zdražení o 55 100 Kč (bral bych paket Plus a SunSet), za které navíc dostanu: vyhřívání volantu (ok) alarm el. ovládané víko s virtuálním pedálem (ok) potah kombinace látka/kůže (ok) bezdrátové nabíjení telefonu a propojení s vnější anténou (ok) paket simply clever (ok) odpadá síťový program (neok) Tolik asi zamyšlení, jestli je dobré mít příplatky a nebo bohatší standardní výbavu. Upraveno Leden 22, 20232 r od bojler
Leden 22, 20232 r Vyhřívané čelní sklo už dostala Octavia ve Style dávno, třeba v ceníku z 13.922 i 20.10.22 je uvedeno.
Leden 22, 20232 r Autor Teď se na to dívám a měla to už je od cca poloviny roku 2020. Už to nemám všechno v hlavě. Musím říct, že namátkově kontrolou jsem došel k tomu, že poslední zdražení na Octavii Style 1.5TSI/110kW bylo v listopadu 2021 o 25 tis. Kč a předtím v červenci téhož roku o 17 tis. Kč. Jinak zdražení od uvedení nové generace nebylo a krom změny výbav (odstranění původně v základu Columba apod.) prakticky žádné změny. Žil jsem ve zdražování a u Octavie to zpětným pohledem nic až tak hrozného nebylo.
Březen 20, 20232 r škoda octavia IV ceník 16.03.2023 jsem potkal ceníky nové... opět nějaké minor změny...
Březen 25, 20232 r Autor Sice dodatečně, ale ještě dodám jeden "akční model". Stále ještě totiž na skladě nějaké leží. Akční model Fabia Combi Final Edition – rozšíření výbavy za příplatek 61 000 Kč · metalická barva · tempomat · příprava pro tažné zařízení · ocelová rezerva · prodloužená záruka do 5let/100 000km · Klima paket o vyhřívaná přední sedadla o sunset o vyhřívané ostřikovače čelního skla · Ambition Top o Bluetooth o multifunkční kožený volant o loketní opěrka vpředu + 2x usb o další dva repro vzadu o smartlink o zadní parkovací senzory Upraveno Březen 25, 20232 r od bojler
Duben 9, 20232 r Nové ceníky napříč modely, u Superbu jsem nenašel žádnou změnu, vše se zdá být stejné...
Duben 12, 20232 r To už chybí dlouho, od listopadu snad. Tato změna všech ceníků je jen o stylu první strany - nová loga, barvy.
Červenec 1, 20232 r Pokud chtějí zlepšit čísla RČ, jak prohlásili, musejí něco nabídnout pro obyč.lidi. Bude akce Fresh na Kamiq/Scala a Karoq a TOP výbava O4 přes 150t úspora.
Červenec 4, 20232 r Jj dával jsem do témat. Pěkně to pohnojili nebo chyba, ale Scala/ Kamiq bez možnosti koženého multi volantu. Ten PUR vypadá opravdu hrozně i felda měla hezčí.
Červenec 4, 20232 r V konfigurátoru akční modely Fresh a Octavia Style Exclusive Upraveno Červenec 4, 20232 r od Dixik2
Květen 14, 20241 r On 11/7/2021 at 10:08 PM, bojler said: Dodám, že u většiny modelů byly modifikovány i pakety, včetně obvyklých "akčních", které se tak nějak přidávaly automaticky. U těch většinou o 5 tis. Kč. https://www.bodygain.si/izdelki/prehrana/beljakovine/beljakovine-v-prahu1 Došlo také k redukci mimořádných výbav. Ať už pro nějaký výbavový stupeň a nebo pro celý model. Edited November 7, 2021 by bojler Díky za informace! Je zajímavé vidět, jak výrobci reagují na změny na trhu a upravují své nabídky a balíčky výbavy. Upraveno Květen 14, 20241 r od Katesmith
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.