Leden 17, 201015 r Pokuď máš origoš el.okna, tak kabel pro výhřev je součást el.svazku dveří. U aut pro evropský trh nebyly v nabídce a dávaly se pouze do auto na export do Anglie. Buď budeš mít štěstí a narazíš na něj anebo objednat nové ve škodovce.
Leden 18, 201015 r Ok, díky. To jsem chtěl slyšet. koukal jsem sice do schémat, tam bylo vidět , že jde z dveří až do sloupku - ale kdo ví kde by mohly v průběhu let začít šetřit A dá se sehnat rovnou ve škodovkce i lakovaný?
Leden 18, 201015 r Když chci přidat pojistku, musím koupit nějaký držák /patici/ té pojistky? Nebo už to tam je, jen neosazené? Případně nevíš číslo?
Leden 18, 201015 r Stačí do pojistkové skříně dodat ISO piny s drátem. Pozor je tam taková růžová pojistka proti uvolnění pinu.
Leden 18, 201015 r Nevíš prosímtě číslo toho pinu? Já to v Etce nemůžu najít, je tam hromada "plochých" kontaktů, ale který je který nepoznám...
Leden 19, 201015 r Jsou to ty samý, jako do konektoru v BSG tj. 000 979 133, ale ten stojí cca 70,-/2ks na drátu cca 20cm. Zkus se jich,ale zeptat zda nemaj jen samotné piny. Já je kupoval ve škodovce za 9,-/ks
Leden 20, 201015 r To jsou ale na malé pojistky... na velké je třeba dvojitý ISO.. nevím kterou chceš přidat
Leden 20, 201015 r O čem myslíš, že tady mluvíme? Snad o pojistce na el. okna, kde je 30A? Jde tu přece o výhřev zrcátek, které jsou jištěny 5A a mají tyto piny a malou pojistku. Zde máš důkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1337393 Dělal jsem to, tak vím o čem mluvím. Nejdříve čti předchozí příspěvky a pak vstupuj do diskuze! Upraveno Leden 20, 201015 r od Kubenec
Leden 20, 201015 r Kubenec: Prosímtě v Škoda sevise si je kupoval, abych věděl kam jít -kde jsou schopný najít jen piny bez kabelů
Leden 20, 201015 r GOLD CAR Praha 10-Bohdalec Jsou ochotný i třeba 10min. hledat, ale vyhovět. Náš zákazník, náš pán.
Leden 30, 201015 r Nejdříve čti předchozí příspěvky a pak vstupuj do diskuze! No no.. se hned nečerti!! taky jsem to dělal... ale někdo kašle na origo pozice a narve pojistku kam se mu zachce... já jsem defacto jenom upřesnil tvou informaci...
Leden 31, 201015 r Ten konektor do pojistkovky na malou pojistku má číslo 6U0 972 505A - to je bez drátu za cca 9kč/ks Ty stejný konektory sou i v té červené svorkovnici na BSG Upraveno Leden 31, 201015 r od michaell
Duben 4, 201015 r Vytvořil jsem návod dle vlastních zkušeností v této sekci http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/87954-dodatecna-montaz-el-zrcatek-na-skodu-fabia-predfacelift-do-roku-vyroby-2004/
Květen 23, 201015 r Taky bych chtel dodelavat zrcatka v elektrice. Stahovacky jiz mam dodelavany v CANu, je tam tedy jiz pripravena i kabelaz (jiz zapojena). Melo by tedy stacit predelat zrcatka a ovladac. No nicmene mohl by mi nedko rict, zda jsou spravny cisla tech dilu? Mam totiz dojem, ze napriklad ovladacu existuji dve verze, nevim jestli i zrcatek, ale to nevypada. Ovladac existuje ve dvou verzich 6Y1 959 565 E/F Chapu to dobre, ze Eckovy je na CAN a Fkovi na LIN, nebo je to naopak? Vim ze tady na to existuje tema, ale moc moudry z toho nejsem. El zrcatka s upravou pro lakovani by mely prvdepodoben byt 6Y1 857 501 BJ (pro leve) a pro prave zrejme 502 BA, ale nejsem si jisty. Byl by nekdo tak hodny a overil mi ty cisla? Predpokladam, ze zrcatka jsou jen jedny bez ohledu na CAN nebo LIN. Diky. Tak jsem na to koukal a s těmi ovladači se to má asi tak: F je pro ovládání zrcátek po CAN zběrnici, tudíž s elektrickými okny předfacelift. E je pro přímé (silové) ovládání bez elektrických oken předfacelift, po faceliftu pro VŠECHNY verze, protože dveřní jednotky si povídají po LINu a zrcátka jsou tedy i s el. okny ovládany přímo. Toho člověka, co vymyslel LIN bych chtěl jenou potkat. D jsem nenašel, že by někde bylo, nicméně dá se také objednat, bude to asi ovladač, co má na prostřední pozici L+R, také před face s el. okny (bez záruky) Tý kabeláže co teď budu muset protáhnout skrz palubku. Už však není cesta zpět, materiál na to už je doma. Upraveno Srpen 2, 201015 r od Drewie
Květen 24, 201015 r Zkus ho nábídnout členovi Alesja, zde máš odkaz na jeho profil http://forum.skodahome.cz/user/6035-alesja/ Řešil opačný problém.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.