Kubenec Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Pokuď máš origoš el.okna, tak kabel pro výhřev je součást el.svazku dveří. U aut pro evropský trh nebyly v nabídce a dávaly se pouze do auto na export do Anglie. Buď budeš mít štěstí a narazíš na něj anebo objednat nové ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Ok, díky. To jsem chtěl slyšet. koukal jsem sice do schémat, tam bylo vidět , že jde z dveří až do sloupku - ale kdo ví kde by mohly v průběhu let začít šetřit A dá se sehnat rovnou ve škodovkce i lakovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Dá. Necháš si ho tam nalakovat. Nové se dodává pouze v přípravě pro lakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Když chci přidat pojistku, musím koupit nějaký držák /patici/ té pojistky? Nebo už to tam je, jen neosazené? Případně nevíš číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Stačí do pojistkové skříně dodat ISO piny s drátem. Pozor je tam taková růžová pojistka proti uvolnění pinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Nevíš prosímtě číslo toho pinu? Já to v Etce nemůžu najít, je tam hromada "plochých" kontaktů, ale který je který nepoznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Jsou to ty samý, jako do konektoru v BSG tj. 000 979 133, ale ten stojí cca 70,-/2ks na drátu cca 20cm. Zkus se jich,ale zeptat zda nemaj jen samotné piny. Já je kupoval ve škodovce za 9,-/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Ok, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 To jsou ale na malé pojistky... na velké je třeba dvojitý ISO.. nevím kterou chceš přidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 (editace) O čem myslíš, že tady mluvíme? Snad o pojistce na el. okna, kde je 30A? Jde tu přece o výhřev zrcátek, které jsou jištěny 5A a mají tyto piny a malou pojistku. Zde máš důkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1337393 Dělal jsem to, tak vím o čem mluvím. Nejdříve čti předchozí příspěvky a pak vstupuj do diskuze! Editováno: 20. leden 2010, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Kubenec: Prosímtě v Škoda sevise si je kupoval, abych věděl kam jít -kde jsou schopný najít jen piny bez kabelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 GOLD CAR Praha 10-Bohdalec Jsou ochotný i třeba 10min. hledat, ale vyhovět. Náš zákazník, náš pán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Nejdříve čti předchozí příspěvky a pak vstupuj do diskuze! No no.. se hned nečerti!! taky jsem to dělal... ale někdo kašle na origo pozice a narve pojistku kam se mu zachce... já jsem defacto jenom upřesnil tvou informaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 (editace) Ten konektor do pojistkovky na malou pojistku má číslo 6U0 972 505A - to je bez drátu za cca 9kč/ks Ty stejný konektory sou i v té červené svorkovnici na BSG Editováno: 31. leden 2010, autor: michaell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Musí se nějak výhřev zrcátek nakódovat? Jestli jo tak kde pls? VAG mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Kóduje se BSG - kódování "funkce 07" ke stavajícímu kódování přičti 128. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 A BSG má jakou adresu? resp. jak se to jmenuje ve VAGu? Elektrika I? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Elektrika I-adresa 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Vytvořil jsem návod dle vlastních zkušeností v této sekci http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/87954-dodatecna-montaz-el-zrcatek-na-skodu-fabia-predfacelift-do-roku-vyroby-2004/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 (editace) Taky bych chtel dodelavat zrcatka v elektrice. Stahovacky jiz mam dodelavany v CANu, je tam tedy jiz pripravena i kabelaz (jiz zapojena). Melo by tedy stacit predelat zrcatka a ovladac. No nicmene mohl by mi nedko rict, zda jsou spravny cisla tech dilu? Mam totiz dojem, ze napriklad ovladacu existuji dve verze, nevim jestli i zrcatek, ale to nevypada. Ovladac existuje ve dvou verzich 6Y1 959 565 E/F Chapu to dobre, ze Eckovy je na CAN a Fkovi na LIN, nebo je to naopak? Vim ze tady na to existuje tema, ale moc moudry z toho nejsem. El zrcatka s upravou pro lakovani by mely prvdepodoben byt 6Y1 857 501 BJ (pro leve) a pro prave zrejme 502 BA, ale nejsem si jisty. Byl by nekdo tak hodny a overil mi ty cisla? Predpokladam, ze zrcatka jsou jen jedny bez ohledu na CAN nebo LIN. Diky. Tak jsem na to koukal a s těmi ovladači se to má asi tak: F je pro ovládání zrcátek po CAN zběrnici, tudíž s elektrickými okny předfacelift. E je pro přímé (silové) ovládání bez elektrických oken předfacelift, po faceliftu pro VŠECHNY verze, protože dveřní jednotky si povídají po LINu a zrcátka jsou tedy i s el. okny ovládany přímo. Toho člověka, co vymyslel LIN bych chtěl jenou potkat. D jsem nenašel, že by někde bylo, nicméně dá se také objednat, bude to asi ovladač, co má na prostřední pozici L+R, také před face s el. okny (bez záruky) Tý kabeláže co teď budu muset protáhnout skrz palubku. Už však není cesta zpět, materiál na to už je doma. Editováno: 2. Srpen 2010, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Zkus ho nábídnout členovi Alesja, zde máš odkaz na jeho profil http://forum.skodahome.cz/user/6035-alesja/ Řešil opačný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.