Publikováno Říjen 2, 200915 r Všechny Vás zdravím, mám dotaz ohledně zapojení xenonů z O II facelift do normální O II , má někdo nějaký skušenosti ,rady typy, budu vděčný za cokoli.
Říjen 3, 200915 r aby tam plně chodily face xenony je potřeba jiná RJ xenonů a trošku si pohrát s drátama - zapojení, do face světel vede totiž CAN z RJ nastavování světel Upraveno Říjen 3, 200915 r od rolbař
Říjen 4, 200915 r Autor aby tam plně chodily face xenony je potřeba jiná RJ xenonů a trošku si pohrát s drátama - zapojení, do face světel vede totiž CAN z RJ nastavování světelSuper ,že to vůbec jde.....a neudělal by ste mi to .....nebo nevíte kdo by to udělal..
Říjen 4, 200915 r Autor To budeš předělávat předek předFL OII na FL?já už to mám ......jenom zapojit ty xenony
Říjen 4, 200915 r Autor Na kolik to vyšlo, jestli to není tajemství?tajemství to určitě není .......cca 20 000,-Kč s tím ,že se prodaj ty díly za ceny dnes obvyklé a nejsou ještě ty xenony....jak to s nima vidíš??
Říjen 24, 200915 r Autor Tak už má všechno zapojený včetně naklípění facelift xenonů .Po návštěvě několika autorizovaných servisů mi pomohl jedině ROLBAŘ. Tímto mu chci poděkovat a všem doporučit.!!!!!
Říjen 24, 200915 r rolbař prostě umí, to se musí nechat. Ono kdyby v těch servisech dělali lidi, kteří mají o tu práci opravdu zájem, tak by to vypadalo jinak. Teď jim to tam můžeš jít ukázat.
Říjen 24, 200915 r Tak už má všechno zapojený včetně naklípění facelift xenonů .Po návštěvě několika autorizovaných servisů mi pomohl jedině ROLBAŘ.Tímto mu chci poděkovat a všem doporučit.!!!!! mat tak moznost stretnut niekoho tak seriozneho, alebo rovno Rolbara... U nas v servise neboli schopni ani len nakodovat denne svetla...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.